Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

mufincim canım hoşgeldin nasıl geçti tatil bakalım özlettin kendini yaa çok sevindim döndüğüne

belenaycım süpersin ;)
valla çok özledim hepinizi, tatilim güzeldi dinlendim ama çabucak bittiverdi :)

belenaycım süpersin ;)
valla çok özledim hepinizi, tatilim güzeldi dinlendim ama çabucak bittiverdi :)
güzel geçmesine sevindim tailin bitmesi ne zor oluyor dimi ya hele sıcakta iş başı yapmak ama olsun aramızdasın yineye bende tatilin bittiğine sevindimkötükedihüsohoşgeldin canım benimŞeniz

güzel geçmesine sevindim tailin bitmesi ne zor oluyor dimi ya hele sıcakta iş başı yapmak ama olsun aramızdasın yineye bende tatilin bittiğine sevindimkötükedihüsohoşgeldin canım benimŞeniz

hehehe seni gidi seni
haftaya maraton başlıyo yine aman valla yaz gelsin diye bekledim e baktım yaz geldi ben hala çalışıyorum bi fark yok valla şimdide istiyorumki bahar gelsin hep kalsın patladım sıcaktan ya

pericim senin adetin geçtimi belirtin falan varmı

hehehe seni gidi seni
haftaya maraton başlıyo yine aman valla yaz gelsin diye bekledim e baktım yaz geldi ben hala çalışıyorum bi fark yok valla şimdide istiyorumki bahar gelsin hep kalsın patladım sıcaktan ya

pericim senin adetin geçtimi belirtin falan varmı

yok mufincim gecmedı pazara kısmetse. kafam karısık belırtımıdır yasadıklarım degılmıdır çözemedım daha. bı haftadır kasık agrısı ve ara ara mıdem bulanıyo gıbı oluyo..sonra mıdem kazınıyo.dün bıraz bi beyaz akıntı geldı .başımda dönüyo zaman zaman.ve acayıp uykum var şuanda.

SELAM KIZLAR
nasılsıız bakalım,neler yapıyorsunuz???
valla sanki görüşmeyeli çok uzun zaman geçmiş gibi oldum,
giremiyorum,girsem zamanım yok okuyamıyorum sizi,sinir oldum kaç gündür.
zaten kızların çoğu da tatilde,yaz rehaveti çökmüş bizim topiğe.

merhaba kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir.
aklıma birşey takıldı buradaki topiklerden birinde okudum. arkadaşlardan biri birkere şöyle yazmış. adetim 3 gün geçti hamile değildim. meğer döllenme olmuş ama tutunamamış diye yazmış. o zaman testte çıkması gerekmezmiydi. adet gecikmelerinde böyle birşey olabilir şüphesinde mi olacağız. böyle anlaşılıyor mu döllenme olup olmadığı.

yok mufincim gecmedı pazara kısmetse. kafam karısık belırtımıdır yasadıklarım degılmıdır çözemedım daha. bı haftadır kasık agrısı ve ara ara mıdem bulanıyo gıbı oluyo..sonra mıdem kazınıyo.dün bıraz bi beyaz akıntı geldı .başımda dönüyo zaman zaman.ve acayıp uykum var şuanda.

pericim ya sen bence kafandan atmaya bak bunları unutmaya çalış ve kendini dinleme canım inşallah hamilesindir ama değilsende hayal kırıklığına uğramaman için diyorum

SELAM KIZLAR
nasılsıız bakalım,neler yapıyorsunuz???
valla sanki görüşmeyeli çok uzun zaman geçmiş gibi oldum,
giremiyorum,girsem zamanım yok okuyamıyorum sizi,sinir oldum kaç gündür.
zaten kızların çoğu da tatilde,yaz rehaveti çökmüş bizim topiğe.

aynen sibelcim topiğimiz drgun şmdilik ama az kaldı yazda bitiyo normale döneriz yakında

SELAM MUFİNCİM
nasılsın??? tatil güzel geçtimi??
sana bişey dicem,hani şu an burda kimler var diye bakıyosun yaa orda sen başka biri olarak çıkıyosun

slm kızlar enrika ne oldu neden benim haberim yok neden adını kullanıyoruz
kızlar ben yarın tatilegidiyorum 1 hafta yokum gelince görüşürüz kencinize çok iyi baın hepinizi ösliyecem.

hııı sibelcim anladım hani dedim biranda ortadan kaybolmıyım ara ara gireyim bieyler yazıyım onlada :))

süperdi tuğbacım ama çabucak bitti valla çok özledimişim sizleri ama
sen neler yaptın çok geçmiş olsun annen hastalanmış allah şifa versin hayatım

ohhh ohhh ne güzel çabucakta bitse degişik güzel günler geçirmişindir sana iyi gelmiştir
saol canım annem bugun aradım iyi allaha hamdolsun bende napım canım çalışmalar devam ve bugun yumurtladım bir sancı kasıklarıma bir sancı baya sonra tuvalete bir gittim o akıntıdan geldı baya bu ay barız birşekılde yumurtladıgımı hissettim bakalım hayırlısı allahtan diyorum..............

Back