- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi tugbamurat
- #5.941
mufincim canım hoşgeldin nasıl geçti tatil bakalım özlettin kendini yaa çok sevindim döndüğüne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel geçmesine sevindim tailin bitmesi ne zor oluyor dimi ya hele sıcakta iş başı yapmak ama olsun aramızdasın yineye bende tatilin bittiğine sevindimkötükedihüsohoşgeldin canım benimŞenizbelenaycım süpersin
valla çok özledim hepinizi, tatilim güzeldi dinlendim ama çabucak bittiverdi :)
güzel geçmesine sevindim tailin bitmesi ne zor oluyor dimi ya hele sıcakta iş başı yapmak ama olsun aramızdasın yineye bende tatilin bittiğine sevindimkötükedihüsohoşgeldin canım benimŞeniz
hehehe seni gidi seni
haftaya maraton başlıyo yine aman valla yaz gelsin diye bekledim e baktım yaz geldi ben hala çalışıyorum bi fark yok valla şimdide istiyorumki bahar gelsin hep kalsın patladım sıcaktan ya
pericim senin adetin geçtimi belirtin falan varmı
yok mufincim gecmedı pazara kısmetse. kafam karısık belırtımıdır yasadıklarım degılmıdır çözemedım daha. bı haftadır kasık agrısı ve ara ara mıdem bulanıyo gıbı oluyo..sonra mıdem kazınıyo.dün bıraz bi beyaz akıntı geldı .başımda dönüyo zaman zaman.ve acayıp uykum var şuanda.
SELAM KIZLAR
nasılsıız bakalım,neler yapıyorsunuz???
valla sanki görüşmeyeli çok uzun zaman geçmiş gibi oldum,
giremiyorum,girsem zamanım yok okuyamıyorum sizi,sinir oldum kaç gündür.
zaten kızların çoğu da tatilde,yaz rehaveti çökmüş bizim topiğe.
mufincim hoşgeldin canım aramıza nasılsın tatılın nasıl geçti özledık senı yaawwww.......
süperdi tuğbacım ama çabucak bitti valla çok özledimişim sizleri ama
sen neler yaptın çok geçmiş olsun annen hastalanmış allah şifa versin hayatım