Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kıslarrrrr cumartesı emekçileriiii

belenaycım nasılsın canım...

tugba sen nasıl sın hayatımm ooh ohhh ne guzel bısey hıssetmek dımı yurmurtlama olayını son gaz calısın hayatım..insallah hayırlı olur.

iyiyim canım evet bu ay baya hıssettim yumurtladıgımı ve çalışmalar tam gaz devam rabbımden hayırlısı artık sen nasılsın büyük gün yarın dımı inş. hamilesindir canım yaaaaa....................

kıslarrr bendede umutlar bırdahakı aya kaldı....ağustosta sıkı calışıcaz artıkkkk....öpüyorum sizi....

kıslarrr bendede umutlar bırdahakı aya kaldı....ağustosta sıkı calışıcaz artıkkkk....öpüyorum sizi....
adetmı oldun canım olsun demmekı bu ay hamıle kalman hayırlı degilmiş öyle düşün ve önümüzdekı ay ful çalış inş. rabbım hepimizin muradını nasip edecek amiiiiiiiiiinnnnnnnn

pericim olsun güzelim yazı zayıf zayıf geçirdik bizde ne güzel sonbaharda şişer göbeklerimiz
inan bu ay o belirtiler beni öyle şaşırttıki bide 1 gün geç geldi ben iyice dedim kesin hamileyim ama değilmiş bu ay kesin kararlıyım belirti falan vız gelir bana çünkü o kadar erken belli olmuyo belirtiler
en güzel ve net belirti adet geçmesi tatlım bu ay hiç paylaşmayalım adt geçene kadar belirtilerimizi çünkü yazdıkça dinliyoruz kendimizi umursamayalım bence

merhaba arkadaslar herkesın yasadıklarını tek tek okudum ..bende dusuk yaptım mayısta 3 aya yakınken ölümüş karnımda bebegım doktorum banada 3 ay korunmamı söledı bende aslında 2 ay korunduktan sonra devam etmedım korunmaya zaten hamılede kalmam zordu cunku rahım kendını toparlamamıstır..bu ayın 20 sınde 3.ayım dolacak ama bende bıraz supheler var hamılemıyım acaba dıe.. ve bende bı bılgı vereyım sıze hamıle kalmayla ılgılı;erkgın spermı hergun ılışkıde bulunursa zayıflıomus ve o yuzden eger hamıle kalmak ıstıorsak en az 48 saat arayla ılışkıde bulunulması ve sabahları daha kuvvetlı sperm olacagından sabahları denenmesı tavsıye edılıor.. bırde ılışkıden sonra 4 5 dk ayaklarınızı yukarı tutmanız gerekıormus ben doktorumdan öle duydum ...

selam kızlar nasılsınız
özledim valla sizi
ilk olarak meraktan çatlayacağımn mufin neden ismini değiştirdi biri bana da anlatsın yahuuuu
2. si
eceyas hamilelik testi yaptımı inşallahh hamiştirrrr:Saruboceq:

3. sü

bende tık yok dün belim ve kasıklarım ağrıdı ama ne gelen var ne giden test te yapmadım henüz
meraktan çatlayacağım :roflol:

4.sü
tuğbamuratcım nasılsın tatlım :)

iyiyim canım sen nasılsın inş. hamılesındır hayırlısıyla melegın senınledir test yapınca hemen haber ver heee beklıyoruz birde kendını özletme canım...........

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemede
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

çok geçmiş olsun pınarca umarım en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine canım

özgecim ya inşallah hamilesindir canım yani hayırlısıyla tabi kaç gün geçti adetin

bide gerçekten eceyas noldu acaba bende merak ediyorum hadi inşallah iki hamile birden çıkarırız

beni unutmuşsun küstüm...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…