Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın arkadaşlarrrrrrrr cumanız mubarek olsun ben 2 gündür giremedım annem hastalanmıştı anneme bakmaya gittim kaldım orda ve inernet yoktu size haberde veremedım hepinizi çok özledım

hosşgeldın canım geçmiş olsun hayırdır neyı var annenın iyidir inşallah şimdi.

pericim naber canım adet oldunmu ne zamandı günün inş. hayırlı haberler verırsın melegın senınledır..........

daha olmadımcanım ıkı gun kaldı adetıme pazar günü bakalım beklıyorum.inşallah benımledır bulantım var ve bi haftadır kasıklarımda ağrı hayırlısı herseyın canım ya.şüphelıyım .gerçi dogru durust bir çalısma olmadı olursa süpriz olucak.

hosşgeldın canım geçmiş olsun hayırdır neyı var annenın iyidir inşallah şimdi.

hoşbuldum canım saol üşütmüş canım bogazları şişmiş ateşlenme dr götürmüş kardeşim serum takmışlar igne ilaç vermişler bıraz daha iyiydi ben geldım evıme 2 gündür annemdeydım böyle işte canım..................

daha olmadımcanım ıkı gun kaldı adetıme pazar günü bakalım beklıyorum.inşallah benımledır bulantım var ve bi haftadır kasıklarımda ağrı hayırlısı herseyın canım ya.şüphelıyım .gerçi dogru durust bir çalısma olmadı olursa süpriz olucak.

canım inş. hayırlısyla senınledır bebegın buna çook mutlu olurum bak belirtilerinde var rabbım ol dedıyse 1 kerede çalışsan olur canım rabbım hayırlısını nasip etsin inş.:CüvCüv: ve duam süprizin senınledir inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

günaydıııın hayırlı cumalar burda olmasanızda
enrikaopuyorumnanaktan
esteryaopuyorumnanaktan
tugbamuratopuyorumnanaktan
birperiopuyorumnanaktan
sibelaopuyorumnanaktan
sabinaopuyorumnanaktan
NURHAYATKopuyorumnanaktan
özgeopuyorumnanaktan
busem68opuyorumnanaktan
eceyasopuyorumnanaktan

ŞenizopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

canım belenayım bende senı çok öpüyorum ŞenizŞeniznasılsın...............

kızlar bişi dicem ben 7 temmuzda en son adet olmuştum bugün 7 si 5 'inde olmam gerekiyodu ve gelen giden yok :) acaba hamiş olabilirmiyim çok heycan yaptım :)

kızlar bişi dicem ben 7 temmuzda en son adet olmuştum bugün 7 si 5 'inde olmam gerekiyodu ve gelen giden yok :) acaba hamiş olabilirmiyim çok heycan yaptım :)
canım inşallah hamişsindir ama bunu anlamanın en güzel yolu test yapman oda biraz erken sanırım birkaç gün daha bekle test yap daha önce adet düzensizliğin olmadıysa büyük ihtimal hamiş olabilirsin inşallah öyledir hayırlısıyla:Saruboceq:

canım hadı bakalım inş. hamılesındır yaa inş. bi başlar hepimiz peş peşe hamıle kalırız hayırlısıyla ayy ne güzel olur yaaaa her hafta birimizden müjdeli haber canım test yap derim ben çünkü geçmiş günün ve belirtilerin varmı:uhm:

canım herhangı bı belırtı varmı..test yapsan bellı olur artıksanırım inşallah hamılesındır guzelım ya....

canım hadı bakalım inş. hamılesındır yaa inş. bi başlar hepimiz peş peşe hamıle kalırız hayırlısıyla ayy ne güzel olur yaaaa her hafta birimizden müjdeli haber canım test yap derim ben çünkü geçmiş günün ve belirtilerin varmı:uhm:

ay inşallah ne kadar güzel olur hep birlikte büyütürüz bücürleri :dance:
valla belirti olarak sol kasığımda batmalar oluyor birde göğus uclarım biraz büyüdü gibi .testi pazartesi yapayım diyorym sizce ?

slm kızlar ne var ne yk bakalım geldim bend işteyim şimdi
varmı sizlerde güzel haberler
peri ece ve özge bebişler yola çıktımı yoksa hadi inşallah kızlar

ya kızlar sizden bişey isteyebilirmiyim benim adımı yazmasanz mesajlarda olurmu sebebini anlatçam şimdi size

slm kızlar ne var ne yk bakalım geldim bend işteyim şimdi
varmı sizlerde güzel haberler
peri ece ve özge bebişler yola çıktımı yoksa hadi inşallah kızlar

ya kızlar sizden bişey isteyebilirmiyim benim adımı yazmasanz mesajlarda olurmu sebebini anlatçam şimdi size
canım merhaba hosgeldın..özledım valla seni...yoklugun bellı oluyor.

bilmiyoruz bakalım çıktımı yola .bekleyıp görucez. belırtılere takılınca zaman geçmiyor. hayırlısı allahtan

ne oldu hayırdır canım isim konusu nda?

Back