Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kizlar ben cmtesi kurtaj oldum iyiyim merak etmeyin

bebeklere genetik tarama yaptıracaktık fakat 600 tl para istiyorlar cok degil mi sizce.
yoksa hiç yaptırmasakta direk eşime ve bana kromozom testleri mi yapılsa?

iki hamilelligimde harcadıgım paralarla ben servet yapardım

canım çook geçmiş olsun rabbım birdaha böyle acı yaşatmasın 600 çok canımda sen ssk falan degilmisin...............

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

noldu bu topiğe nazarmı değdi kimsecikler yok sanki hafta sonu heeey kızlar uyanın bugün pazartesi nerelerdesiniz

kızlar herkese günaydın.

cidden topiğimize nazar değdı sanırım. bir durgunluk var herkeste.gelen bı bakıyo gıdıyo.dün cok geldım gıttım kımse yok. sanırım cogumuz tatılde yada benım gibi işleri yoğunlastı. bende gün saymaya basladım arkadaslar. bakalım kırmızılar ne zamangelecek. belırtıler basladı .napalım herseyın hayırlısı.

günaydın birpericim evet haklısın bişey oldu topigimize yaaaa kızlar hadı canlanın nerdesınız gelın hadıııııı............harıka yasemın onlarda yok siz nerdesınız kızlar...............................

SANIRIM harikam tatilde :)

bende fena halde yogunum cmtesi gecesi operasyondan sonra pztesi ara vermeden ise basladim arkadaslar boylesi daha iyi kafam dagılıyor.

sabinadan haber varmi gormus mu melegini ?

bende fena halde yogunum cmtesi gecesi operasyondan sonra pztesi ara vermeden ise basladim arkadaslar boylesi daha iyi kafam dagılıyor.

hakında hayırlısı molsun canım kendını nasıl iyi hissediyosan öyle yap sabınadan degıl kımseden haber yokkkkkkkkkk yaaaaawww nirde bu kızlaaarrrr

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

esteryam canım çok ama çok geçmiş olsun....kaderimiz ne kadar benziyor seninle canım ya...allah yardımcımız olsun...canım bebeklerinin incelenmesi konusunda bana genetik hocam bebekler küçük ve ikiz olduğu için dna ları birbirine karışır ve bize net sonuç vermez dedi ve inceletmemişti...kromozom sonuçlarıda bilgi verir bize demişti...anne ve babadan bakılan...sen bilirsin o konuda canım....

kızlar herkese günaydın.

cidden topiğimize nazar değdı sanırım. bir durgunluk var herkeste.gelen bı bakıyo gıdıyo.dün cok geldım gıttım kımse yok. sanırım cogumuz tatılde yada benım gibi işleri yoğunlastı. bende gün saymaya basladım arkadaslar. bakalım kırmızılar ne zamangelecek. belırtıler basladı .napalım herseyın hayırlısı.

bu ay çalışmadın ki güzelim...pas geçtin hep..harikamla dedik sana ama dinlemedin...opuyorumnanaktanzemuszemus

evet harikam 1 hafta yok izinde...sabinam anneciğinde bursada haftaya gidecekti kalp atışını görmeye...

kızlar herkese günaydın.

günaydın canım nasılsın inşallah gelmez kırmızılar seninle seviniriz harikayla benden bu ay müjdeli haber yok sen bari sevindir bizi

günaydın birpericim evet haklısın bişey oldu topigimize yaaaa kızlar hadı canlanın nerdesınız gelın hadıııııı............harıka yasemın onlarda yok siz nerdesınız kızlar...............................
ben burdayım patron yeni gitti anca girdim sanırım kışa kadar böyle biri girecek biri çıkacak herkes tatil modunda kışın herkes işinin başında olur sohbetler koyulaşı inşallah

canım daha iyisin inşallah rapor falan alsaydın işyerinde hemen çalışılırmı ya dinlensene niye canını üzüyorsun arkadaşım

günaydın canlarım ancak gelebildim işe...çok yorgunum çok...
valla yasemincim bende çok yorgunum nedir bu üstümüzdeki yorgunluk:bbo:kafamçokkarıştımirmirmirmir

kızlar selam uzun bir süredir giremiyorum haber de veremedim sizlere ben işten ayrıldım:1ninca::1ninca:
şu anda annemdeyim benim evimde internet yok size bahsetmiştim taşınıyoruz diye evin tadilatı bitince yeniden bağlatacağız yaklaşık olarak 1-1.5 ay sürer sanırım ondan sonra daha sık görüşürüz inşallah bu arada kızlar size söylemiştim ya belki hamile olabilirm diye...

beyaz akıntılarım olmaya başladı ki benim normalde hiç akıntım olmaz
ve bu sabah göğüs uçlarımın farklılaştığını gördüm rengi değişmiş ve halka büyümüş ayrıca acıyor:uhm::uhm::uhm:

bu ayın 8 inde regl olmam gerekli bakalım artık yani 4 gün daha beklemem gerekli test alsam çıkarmı hiç bilmiyorum gerçi ama sizce hamile olma ihtimalim var mı:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

kızlar selam uzun bir süredir giremiyorum haber de veremedim sizlere ben işten ayrıldım:1ninca::1ninca:
şu anda annemdeyim benim evimde internet yok size bahsetmiştim taşınıyoruz diye evin tadilatı bitince yeniden bağlatacağız yaklaşık olarak 1-1.5 ay sürer sanırım ondan sonra daha sık görüşürüz inşallah bu arada kızlar size söylemiştim ya belki hamile olabilirm diye...

beyaz akıntılarım olmaya başladı ki benim normalde hiç akıntım olmaz
ve bu sabah göğüs uçlarımın farklılaştığını gördüm rengi değişmiş ve halka büyümüş ayrıca acıyor:uhm::uhm::uhm:

bu ayın 8 inde regl olmam gerekli bakalım artık yani 4 gün daha beklemem gerekli test alsam çıkarmı hiç bilmiyorum gerçi ama sizce hamile olma ihtimalim var mı:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

canım hayırlısı olsun herseyden önce iş konusunda..ve kolay gelsın ayrıca.

eğer akıntı falan varsa göğüs uclarında acıyorsa ve bırde isteksızlık basladıysa gercı bu kişiye göre degısıyor ama hamıle olma olasılıgın yüksek.çünkü hamılelık hormunu yükselırken öle olurmus bazısında.(bende oldu..) kasıklarında batma falanda varmı ?

allahım hayırlısını versın inşallah canım.bekleyelım bakalım...

canım hayırlısı olsun herseyden önce iş konusunda..ve kolay gelsın ayrıca.

eğer akıntı falan varsa göğüs uclarında acıyorsa ve bırde isteksızlık basladıysa gercı bu kişiye göre degısıyor ama hamıle olma olasılıgın yüksek.çünkü hamılelık hormunu yükselırken öle olurmus bazısında.(bende oldu..) kasıklarında batma falanda varmı ?

allahım hayırlısını versın inşallah canım.bekleyelım bakalım...

evet canım geçen gün düğündeydik ayaktayken sağ kasığıma inanılmaz batma oldu

Back