Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yasemincim bende genetige gondermedim ikizlerimi
cunku 17 saat icinde gitmesi lazımmıs cmtesi gecesi 3 te aldılar pztesi aradılar gondercez diye bende kalsın dedim.
esim ve bana yapilacak olan kromoızom analizleri bence daha onemli..

kızlar evde yatsam daha kotu oluyorum calısmak daha iyi unutuyorum en azından o nedenle rapor falan almadım.
persembe gunude ankaraya gidicem beni merak etmeyin bir musteri ziyaretim olacak.

ozgecim hamile olabilirsin gogus ucu degismesi onemli bir belirti bence idrar testi yap cıkabilir benimki adete 3 gun kala cıkmıstı

bu ay çalışmadın ki güzelim...pas geçtin hep..harikamla dedik sana ama dinlemedin...opuyorumnanaktanzemuszemus

doğru sölüyosun canımcım.olduysa mısafır gelmeden önce olmustur. 1 yada iki sefer denemıstık...bakalım artık hayırlısı .illa olsun demıyorum çünkü..takıpta stres yapmaya hıc gerek yok oluruna bıraktım artık. çok endıselenınce bır terslık oluyor hep.

kızlar selam uzun bir süredir giremiyorum haber de veremedim sizlere ben işten ayrıldım:1ninca::1ninca:
şu anda annemdeyim benim evimde internet yok size bahsetmiştim taşınıyoruz diye evin tadilatı bitince yeniden bağlatacağız yaklaşık olarak 1-1.5 ay sürer sanırım ondan sonra daha sık görüşürüz inşallah bu arada kızlar size söylemiştim ya belki hamile olabilirm diye...

beyaz akıntılarım olmaya başladı ki benim normalde hiç akıntım olmaz
ve bu sabah göğüs uçlarımın farklılaştığını gördüm rengi değişmiş ve halka büyümüş ayrıca acıyor:uhm::uhm::uhm:

bu ayın 8 inde regl olmam gerekli bakalım artık yani 4 gün daha beklemem gerekli test alsam çıkarmı hiç bilmiyorum gerçi ama sizce hamile olma ihtimalim var mı:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
hoş geldin canım merak ettik seni ama sonra öğrendik işten çıktığını opuyorumnanaktanhamilelik konusuna gelince şimdi test yapma bence günün bekle erken daha negatif çıkar üzülürsün pozitif sonuç bile olsa şimdiden erken olduğu için negatif çıkabilir az daha sabret bakalım inşallah hamilesindir canım ya birperi ve sende bekliyoruz bu ay ayyy inşallah hamişsindir de azcık moralimiz düzelir şu yorgun uykulu beden can bulur sevinçlekaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım merak ettik seni ama sonra öğrendik işten çıktığını opuyorumnanaktanhamilelik konusuna gelince şimdi test yapma bence günün bekle erken daha negatif çıkar üzülürsün pozitif sonuç bile olsa şimdiden erken olduğu için negatif çıkabilir az daha sabret bakalım inşallah hamilesindir canım ya birperi ve sende bekliyoruz bu ay ayyy inşallah hamişsindir de azcık moralimiz düzelir şu yorgun uykulu beden can bulur sevinçlekaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyytinşallah canım ya nasip bakalım

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

beni eklememişsin senağlama benimde korunma sürem bitti .bu ay denedik adetime daha 3 gün var ama sol kasığımda hafif ağrı var göğüs uçlarımda ağrıyor ama regli belirtiside olabilir diye çok ümitlenmiyor.

canım özgecim bu ay aynı belirtileri bende yaşadım sanki hamile gibi hissettim kendimi kasıklarımda batma oluyordu bu ay biraz fazlaydı yorgunluk uyku hali deim bu ay tuttu herhalde ama malesef benim kırmızılar kendini gösterdi seni üzmek için demiyorum ama her duruma hazırlıklı ol diye söylüyorum gönülden dua ediyorum hamş olman için inşallah seninki bebeğinden olayı ağrıyordur beni herhalde kist yada iltihaptan diye düşünüyorum kısmet başka bahara:))

çok sıcak kızlar cok sıcak bugün istanbul yanıyor valla dısarı cıkılmıyor...5 dak büfeye gıttım geldım basıma agrı geldı resmen fırın gıbı dısarısı

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
38-eceyas.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

kızlaarrrrrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız

günaydın tubişim...ben iyiyim ve çok mutluyum buğün 2 de üniversiteden arkadaşım geliyor ankaradan...onun için 2,5 gün işe gelmeyeceğim...bol bol gezeriz canım arkadaşımla...sen nasılsın tatlım...başladımı çalışmalar...

buğün berat kandili kızlar...hepinizin bu mübarek gecesini kutluyorum...birbirimize dua edelim canlar...allahım en kısa zamanda bizleri sağlıklı meleklerimize kavuştursun inşallah....

buğün berat kandili kızlar...hepinizin bu mübarek gecesini kutluyorum...birbirimize dua edelim canlar...allahım en kısa zamanda bizleri sağlıklı meleklerimize kavuştursun inşallah....

arkadasım çok sağol senınde kandılın mübarek olsun canım benım..ben unutmusum gitmiş hatırlattıgın ıcın çok sagol guzelım....inşallah bütün dualarımız kabul olsun..meleklerımıze kavusalım saglıkla sıhhatle..allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.her isteyene versın hayırlısıyla.

günaydın tubişim...ben iyiyim ve çok mutluyum buğün 2 de üniversiteden arkadaşım geliyor ankaradan...onun için 2,5 gün işe gelmeyeceğim...bol bol gezeriz canım arkadaşımla...sen nasılsın tatlım...başladımı çalışmalar...

iyi olmana sevındım çook iyi yapıyosun gezin tozun yasemınım evet çalışmalar başladı canım rabbımden hayırlısı inş. bende iyiyim canım istanbul çook sıcak vede bu hafta hep böyle olacakmış hafta sonunu iple çekiyorum denize girmek için dün giremedım hazırlık yaptım misafılerım vardı dün komşular geldı kalabalıktık güzel geçti benden böyle işte canım..............

kızlaarrrrrrrrr günaydınnnnnnn nasılsınız

iyi diyelım iyi olalım güzelim....kandılin mübarek olsun senınde.sen nasılsın canım benım.

ben acayip gergın vede sinirliyım evde terör estırdım dün aksam.olmayacak bısey yüzünden delırdım. noldu bana anlamadım...daha adetıme 4 gün var. bel ağrısı falan basladı bıde kasıklarım yanıyo gibi...normalde bukadar belırtı vermezdı ama. bakalım nolcak merak etmeye basladım.hiç olur gibide gelmıyo ama

GÜNAYDIN KIZLARR
işlerim çok yoğun foruma hiç giremiyorum,girsemde kalamıyourm,Beraat kandiliniz kutlu olsun,inşallah bu gece edeceğiniz her duanız hakkınızda hayırlı olacak şekilde kabul olur.
Bu arada bende adet oldum, biraz erken oldum,olsun hiç canımı sıkmadım,yok artık üzmicem kendimi,herşeyin hayırlısı olsun,sağlık olsun dimi kızlarrr.

DUAsız üşür yürekler bil...Sana bir DUA eden olsun sende birine DUA et Bilmezsin hangi kırık gönlün DUAsıdır karanlıklarını aydınlatan,sana ummadık kapılar açan... Bilmezsin kimin için ettigin DUAdır,seni böyle ayakta tutan ..DUAlarda buluşmak dilegiyle... KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN canım arkadaşlarım

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARR
işlerim çok yoğun foruma hiç giremiyorum,girsemde kalamıyourm,Beraat kandiliniz kutlu olsun,inşallah bu gece edeceğiniz her duanız hakkınızda hayırlı olacak şekilde kabul olur.
Bu arada bende adet oldum, biraz erken oldum,olsun hiç canımı sıkmadım,yok artık üzmicem kendimi,herşeyin hayırlısı olsun,sağlık olsun dimi kızlarrr.

seninde kandılın kutlu olsun guzelım. bende bu aralar cok gıremıyorum arada bı bakıyorum yazıyorum cıkıyorum.

eğer bende adet olursam cok erken olucam sıcaklardanmı bılmıyorumkı .daha 20 gun oldu çünkü gecen ay 15 iydı ama bel agrısı kasık agrısı sinir...neye yormalıyım bılmıyorumkı.
sende canını sıkmaaa arkadasım bı vaktı zamanı var işte herseyın...bu ay olmazsa önumuzdekı ay.önemlı olan hayırlısı .hep öle dua edıyorum allahım verırsen eğer hayırılısını ver. hepimize...

Back