Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

slm kızlar ben geldim...mama yeyip başlayacağım çalışmaya...
harikam üzülmek yok yürek burukluğu olabilir ama umut hep var canımsın sen benim....
belenayım evet ben nazlı kelebeğim...allahtan nazımı çeken bir koçişim ve ailem var...birde dr um var hsg çekinirken anladım bunu....ve sizler varsınız kk arkadaşlarım...eee ben nazlanmayımda kim nazlansın belenayım :)))

hepinize hayırlı cumalar...bu cuma özel dua etmek istiyorum.....

rabbim sen esterya arkadaşımın kürtajının hayırlı geçmesini sağla onun acılarını hafiflet allahım...ona dayanma gücü ver....
sabina arkadaşımda bu sefer bebeğini sağsağlim alsın kucağına haftaya kalp atışını görsün ve topiğimizin ilk bebeği olsun yavrusu...sana emanet ediyorum onları rabbim...

AMıııııııN ....

rabbim sen esterya arkadaşımın kürtajının hayırlı geçmesini sağla onun acılarını hafiflet allahım...ona dayanma gücü ver....
sabina arkadaşımda bu sefer bebeğini sağsağlim alsın kucağına haftaya kalp atışını görsün ve topiğimizin ilk bebeği olsun yavrusu...sana emanet ediyorum onları rabbim...

AMİİİİİİİN ....

AMİİİİİİNNNNNNNNNN canım arkadaşım,
ALLAH ım hayırlısıyla en yakın zamanda burada bebek hasreti çeken tüm arkadaşlarıma sağlıklı, akıllı, anne ve babasına hayırlı olacak evlatlar nasip etsin inşallah.

haklısınız kızlar üzülmüyorum artık alıştım bile adet olduğum fikrine teşekkür ederim iyiki varsınız valla çok seviyorum ben sizi dert ortağım oldunuz ne kadar önemli bişey bu
sibelcim çok doğru söylüyosun şükürki adet olabiliyorum dimi ama
yasemin duana yürekten katılıyorum canım amiinn

merhaba kızlar bende sızdenım iki ay once yaşamıştım bu olayları ve doktor bana 6 ay sure verdı bebek için.gecenlerde farklı bı doktora gıtmıitım o bana hiç bekleme yap dedı demekkı dıyorum bu bekleyişler okadarda onemlı degılmış insanın kendını iyi hıssettıgı zaman cocuk yapabılırmış.ben ruhsal acısından bıraz beklıcem ama allah izin ederse seneye bahara düşünüyorum.inşallah bu özlem duyupta isteyen arkadaşlarımız bıran once hayırlı habar alırlar:teselli:
geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin dualarına amin diyorum gönülden herşey gönlünce olsun inşallahopuyorumnanaktan

Kizlar herkese gunaydin, fazla vaktim olmadigi icin bir gunaydin deyip kacayim.Tubacigim seninde dedigin gibi hayirlisi insallah bu ay hamile kalirisin.
Enrikacagim insallah senin bekledigin de bugun gelmezdir de hamilesindir;-))
Simdilik hoscakalin kizlar.
arada bir uğra sakın geç kalma erken geeeeel sakin geç kalma erken geeeeelkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

slm kıslar
hayırlı cumalar herkese..
sanada hayırlı cumalar güzel annişopuyorumnanaktan

SELAM BELENAYIM
valla iyi diyelim iyi olalım derler yaa ölee işte,
patronla bir gün iyi bir gün kötü gittiği yere kadar gidecek bakalım,
sanada hayırlı cumalar arkadaşım.[/QUOTE]
amaaan gittiği yere kadar gider dimi ya bakarsın bebişimiz gelir patronlarada güle güle deriz:a015:opuyorumnanaktan

iyidir belenaycım nolsun. uğrasıp duruyoruz işte..hava serınledı bıraz buralarda sankı yagmur yağacak gıbı ama insallah yağar...acıyo kapatıyo...

sabinacım sanada hayırlı cumalar güzelim iyisin dimi tatlım..
kız nispetmi yapıyorsun sen heee :dilcikar:serin falan deyip biz burda kavruluyoruz ceza olarak gönder bizim tarafa o serinliği bakimopuyorumnanaktan

kızlar geldi kırmızılar
bu ayda buraya kadarmış
yeni ay hepimiz için çok güzellikler getirir umarım
olsun be canımcım hayırlısı olsun adet görebiliyorsun ya buda hamileliğe bir adım sayılır yumurtladığının ifadesi kız gıt gıt gıdaaaaaak yumurtam sıcaaaaaaak canım ya biraz güldüreyim dedim sakın üzülmek yok:olmaz:gelecek işte :emir_bebek:gelecek yok başka yolu bu maçı kaybetmiş olabilirsin ama bunun bide rövanşı varÇok üzgünüm çoookcanımsın opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldim...mama yeyip başlayacağım çalışmaya...
harikam üzülmek yok yürek burukluğu olabilir ama umut hep var canımsın sen benim....
belenayım evet ben nazlı kelebeğim...allahtan nazımı çeken bir koçişim ve ailem var...birde dr um var hsg çekinirken anladım bunu....ve sizler varsınız kk arkadaşlarım...eee ben nazlanmayımda kim nazlansın belenayım :)))
yeterki sen nazlan yasemincim yeterki sen nazlan ama kendini üzmeden yumuşak yumuşak nazlan emiiiŞenizopuyorumnanaktan

haklısınız kızlar üzülmüyorum artık alıştım bile adet olduğum fikrine teşekkür ederim iyiki varsınız valla çok seviyorum ben sizi dert ortağım oldunuz ne kadar önemli bişey bu
sibelcim çok doğru söylüyosun şükürki adet olabiliyorum dimi ama
yasemin duana yürekten katılıyorum canım amiinn

kızlar halimize her zaman şükretmeliyiz az önce arkadaşımla yazıştım msnde oda bizim kader arkadaşımız ama onun farkı tam 6 tane bebeğini kaybetmiş olması üstelik genetik tahlilleride temiz çıkıyor ve hiç bir neden bulunamıyor yinede şükür diyor birgün gelecek diyor kızlar umudumuzu yitirmeyelim bir kez hamile kaldık ya geriside gelir inşallah:Saruboceq:

haklısın belenaycım hayırlısı olsun gelecek ay olsun napalım yani dimi ama bizden denemesi :)

kızlar nerdesiniz bugün ya kimseciklerden ses çıkmıyo

AMİİİİİİİN ....

aminnnnnnnnnnnn
canım benim çok sağol
iyiki varsınız

slm kıslar
ben geldim ama kimse kalmamış
kociş bu gün izine çıktı canlarım 1 saat sonra bursa ya annemlere gidiyoruz
1 hafta kadar aranızda olamıycam
haftaya cuma akşamı dönücez inşallah
cumartesi günüde meleğimin kalp atışını duymak için dr ye gidicez şimdiden randevu aldım
dua edin olurmu canlarım dualarınıza ihtiyacım var
sizleri seviyorum
iyiki varsınız
hoşçakalınnnnnnnn

iyi akşamlar ızlar bugün gelemedim temizlik yaptım sonra adet oldum ve karın ağrısıyla kıvrandım yattım biraz sizler nasılsınız bakalım.

ee kimsecikler yok..kocişim maçta...bende k k takılayım dedim...yarın evde boya var..yorucu bir hafta sonu beni bekliyor kızlar...busem geçmişolsun canım....dikkat et kendine...öpüyorum hepinizi güzller....

Merhaba kızlar yok tabı bugÜn atıl enrıka cup cup yÜzmeye gıttı esterya sanıyorum bugÜn kÜrtaj olacaktı ınŞallah hayırlısı olur ee sabınada annecıĞının yanına gıtmıŞ bugÜn tatıl tatıl herkes tatılde ahhh ahhh bende yarını ıple Çekıyorum banada azda olsa yarın tatıl
yasemın ve tugba sızlere demı yok taıl bakım burdasınız:))
ama bırperı ve sıbela bıde Özge ÇalıŞıyor olmaları lazım ıŞlerı yoĞun herhalde ee malum ay sonu herkes harıl harıl hesap yapmakla meŞgul
neyse canlarım sızlerı sevıyorum ıyıkı varsınız bu arada benım kırmızılar belırtı verdı gelecekler ama olsun ÜzÜlmÜyorum kısmet herŞey

SELAM
belenaycığım valla ben cumartesi şöyle bir bakınıp çıkıyorum,çok sıkıcı oluyor buralar,
hepinize iyi tatiller sevgili arkadaşlarım.

evde boya var malum buğün sabah 10 da başladı 1 saate kadarda bitecek...sonra iş kociş ve bana düşüyor eşyaları yerleştireceğiz...ay çok işimiz var yaaa...her yer ayakta...
belennayım hayırlısı osun arkadaşım hakkında tabiki üzülmek yok....

evde boya var malum buğün sabah 10 da başladı 1 saate kadarda bitecek...sonra iş kociş ve bana düşüyor eşyaları yerleştireceğiz...ay çok işimiz var yaaa...her yer ayakta...
belennayım hayırlısı osun arkadaşım hakkında tabiki üzülmek yok....

canım benım kolay gelsın yaaa çok zor oluyoo boya temızlıgı öpt canım arkadaşım.......

merhaba kızlar nasılsınız ben yenıyım aranızda ama daha kımseyı tanımıyorum bana kısaca durumunuzdan bahsedersenız cok memnun olucam opuyorumnanaktan Şeniz

Back