merhaba kızlar bende sızdenım iki ay once yaşamıştım bu olayları ve doktor bana 6 ay sure verdı bebek için.gecenlerde farklı bı doktora gıtmıitım o bana hiç bekleme yap dedı demekkı dıyorum bu bekleyişler okadarda onemlı degılmış insanın kendını iyi hıssettıgı zaman cocuk yapabılırmış.ben ruhsal acısından bıraz beklıcem ama allah izin ederse seneye bahara düşünüyorum.inşallah bu özlem duyupta isteyen arkadaşlarımız bıran once hayırlı habar alırlar:teselli:
geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin dualarına amin diyorum gönülden herşey gönlünce olsun inşallahopuyorumnanaktan
Kizlar herkese gunaydin, fazla vaktim olmadigi icin bir gunaydin deyip kacayim.Tubacigim seninde dedigin gibi hayirlisi insallah bu ay hamile kalirisin.
Enrikacagim insallah senin bekledigin de bugun gelmezdir de hamilesindir;-))
Simdilik hoscakalin kizlar.
arada bir uğra sakın geç kalma erken geeeeel sakin geç kalma erken geeeeelkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
slm kıslar
hayırlı cumalar herkese..
sanada hayırlı cumalar güzel annişopuyorumnanaktan
SELAM BELENAYIM
valla iyi diyelim iyi olalım derler yaa ölee işte,
patronla bir gün iyi bir gün kötü gittiği yere kadar gidecek bakalım,
sanada hayırlı cumalar arkadaşım.[/QUOTE]
amaaan gittiği yere kadar gider dimi ya bakarsın bebişimiz gelir patronlarada güle güle deriz:a015
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
puyorumnanaktan
iyidir belenaycım nolsun. uğrasıp duruyoruz işte..hava serınledı bıraz buralarda sankı yagmur yağacak gıbı ama insallah yağar...acıyo kapatıyo...
sabinacım sanada hayırlı cumalar güzelim iyisin dimi tatlım..
kız nispetmi yapıyorsun sen heee :dilcikar:serin falan deyip biz burda kavruluyoruz ceza olarak gönder bizim tarafa o serinliği bakimopuyorumnanaktan
kızlar geldi kırmızılar
bu ayda buraya kadarmış
yeni ay hepimiz için çok güzellikler getirir umarım
olsun be canımcım hayırlısı olsun adet görebiliyorsun ya buda hamileliğe bir adım sayılır yumurtladığının ifadesi kız gıt gıt gıdaaaaaak yumurtam sıcaaaaaaak canım ya biraz güldüreyim dedim sakın üzülmek yok
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
lmaz:gelecek işte
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
gelecek yok başka yolu bu maçı kaybetmiş olabilirsin ama bunun bide rövanşı varÇok üzgünüm çoookcanımsın opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim...mama yeyip başlayacağım çalışmaya...
harikam üzülmek yok yürek burukluğu olabilir ama umut hep var canımsın sen benim....
belenayım evet ben nazlı kelebeğim...allahtan nazımı çeken bir koçişim ve ailem var...birde dr um var hsg çekinirken anladım bunu....ve sizler varsınız kk arkadaşlarım...eee ben nazlanmayımda kim nazlansın belenayım :)))
yeterki sen nazlan yasemincim yeterki sen nazlan ama kendini üzmeden yumuşak yumuşak nazlan emiiiŞenizopuyorumnanaktan
haklısınız kızlar üzülmüyorum artık alıştım bile adet olduğum fikrine teşekkür ederim iyiki varsınız valla çok seviyorum ben sizi dert ortağım oldunuz ne kadar önemli bişey bu
sibelcim çok doğru söylüyosun şükürki adet olabiliyorum dimi ama
yasemin duana yürekten katılıyorum canım amiinn
kızlar halimize her zaman şükretmeliyiz az önce arkadaşımla yazıştım msnde oda bizim kader arkadaşımız ama onun farkı tam 6 tane bebeğini kaybetmiş olması üstelik genetik tahlilleride temiz çıkıyor ve hiç bir neden bulunamıyor yinede şükür diyor birgün gelecek diyor kızlar umudumuzu yitirmeyelim bir kez hamile kaldık ya geriside gelir inşallah:Saruboceq: