Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

DUAsız üşür yürekler bil...Sana bir DUA eden olsun sende birine DUA et Bilmezsin hangi kırık gönlün DUAsıdır karanlıklarını aydınlatan,sana ummadık kapılar açan... Bilmezsin kimin için ettigin DUAdır,seni böyle ayakta tutan ..DUAlarda buluşmak dilegiyle... KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN canım arkadaşlarım

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.öncelikle hepinizin berat kandili mübarek olsun.Allah hepinizin dualarını kabul etsin.bugün dua kapıları açılır derler herşey gönlünüzce olsun.

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin hepinize tez zamanda bebiş versin inşalahhhhh

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.öncelikle hepinizin berat kandili mübarek olsun.Allah hepinizin dualarını kabul etsin.bugün dua kapıları açılır derler herşey gönlünüzce olsun.

saol canım allah razı olsun senınde kandılın mübarek olsun hoşgeldın aramıza.......

birperi kala kala özgeyle sen kaldın hadi bakalım inşallah sizden güzel haber alırız
kızlar size bir şey sormak istiyorum ben bu ay ateş ölçümü yapmıştım hamişlik için ama ateşim adetime 3 gün kalaya kadar yükselmedi şimdide ölçüyorum 37,3 e kadar çıkıyor adetimin üçüncü günü 10 gün sürerama ateşim hala 37 üstünde normalde adet olunca düşmesi gerekmezmiydi yoksa iltihap falan oluncada ateş yükselirmi yaklaşık 5 gündür 37 üstü ateşim var dün akşam eşim farketmiş senin ateşin var dedi bende kaç gündür böyleyim dedim sizce normalmi yoksa nedeni nedir

sağolun arkadaşlar.bugün tek duamız bebiş olacak galiba.bende mayısta 4 haftalık düşük yaptım inş.şuanda hamileyimdir.günüm 6 gün geçti.Allahım inş.dualarımızı kabul eder

sağolun arkadaşlar.bugün tek duamız bebiş olacak galiba.bende mayısta 4 haftalık düşük yaptım inş.şuanda hamileyimdir.günüm 6 gün geçti.Allahım inş.dualarımızı kabul eder
hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim sonra hadi hayırlısı inşallah bebiş geliyordur yola çıkmıştır:lepi:

birperi kala kala özgeyle sen kaldın hadi bakalım inşallah sizden güzel haber alırız
kızlar size bir şey sormak istiyorum ben bu ay ateş ölçümü yapmıştım hamişlik için ama ateşim adetime 3 gün kalaya kadar yükselmedi şimdide ölçüyorum 37,3 e kadar çıkıyor adetimin üçüncü günü 10 gün sürerama ateşim hala 37 üstünde normalde adet olunca düşmesi gerekmezmiydi yoksa iltihap falan oluncada ateş yükselirmi yaklaşık 5 gündür 37 üstü ateşim var dün akşam eşim farketmiş senin ateşin var dedi bende kaç gündür böyleyim dedim sizce normalmi yoksa nedeni nedir

belenaycım bu ates durumlarından anlamıyorum ama bi doktoruna sorsan hayatım ya bi muayene olsan yada..

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım?
bende iyiyinm canım sağol çalış çalış başka yaptığımız bişey yokkaydirigubbakcemile2

belenaycım bu ates durumlarından anlamıyorum ama bi doktoruna sorsan hayatım ya bi muayene olsan yada..
valla bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deyeyeim dedim onuda beceremedim kaydirigubbakcemile3ya belkide sıcaklardan olabilir ama doktorada gitsem iyi olur tabi canım eşim akşam dalga geçiyor git hanım yanıdan domuz gribimi oldun ne diyekaydirigubbakcemile3

[

valla bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deyeyeim dedim onuda beceremedim kaydirigubbakcemile3ya belkide sıcaklardan olabilir ama doktorada gitsem iyi olur tabi canım eşim akşam dalga geçiyor git hanım yanıdan domuz gribimi oldun ne diyekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tövbe tövbeeeeee

Back