Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kıslar günaydın hepinize iyi haftalar..inşallah herkesın keyfı yerındedır.
ben cok yorgunum valla..dinlemedım düğünümüzü yaptık..çok güzel geçti. misafirlerim gitti.
ama bende bittim.dinlenmek ıstıyorummmmm tatıl yapmak ıstıyorummm.evde yatıp uyusam bugün ne ıyı olacaktı.ama mecbur geldık ısyerıne.

günaydın ayşeciğim....hadi geçmiş olsun ..allah mesut etsin görümcenide...bende çok yorgunum tatlım ama mecbur işteyiz...

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bende yorgunum dün yeni evlenen erkek kardeşimle eşinin dogum gününü yaptık sabahtan çagırdı gittim pogca börek hazırlık akşama da kutladık kadeşimle arası 1 haftaydı dogum günleri 2sini bir kutladık baya kalabalıktık gece 12 de döndüm hemen yattım uyudum ve daha yenı uyandım baya yorulmuşum heraldekı uyudum...............

günaydın belenaycığım....nasılsın tatlım...
günaydın canımcım iyim tatlım bugün keyfim yerinde Allaha şükür benim kırmızılar göründü lekelenmem başladı ama hiç üzülmedim sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah senin temizlik bittimi yorgunsundur şimdi en ya kıyamam kolay gelsinopuyorumnanaktan

ben cok yorgunum valla..dinlemedım düğünümüzü yaptık..çok güzel geçti. misafirlerim gitti.
ama bende bittim.dinlenmek ıstıyorummmmm tatıl yapmak ıstıyorummm.evde yatıp uyusam bugün ne ıyı olacaktı.ama mecbur geldık ısyerıne.
uykucu şirine sen nasılsın bakim ohh attınmı göbecikleri düğündezemuszemuskız uyan artık valla benimde uykumu getirdinopuyorumnanaktan

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........26 kasım KALAN SÜRE 4 ay kaydirigubbakcemile4
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLK :teytey:HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................korunma süresi beklemedekaydirigubbakcemile4
26-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay kaydirigubbakcemile4
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 3 ay kaydirigubbakcemile4
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
34-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE :teytey:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar::teytey:
35-biperi....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

sanada günaydın canım hayırlı ugurlu olsun rabbım 1 yastıkta kocatsın inş. görümcenı sende yorulmuşun baya ama hayırlı bir işte yorulmuşun canım napacan...........

günaydın canımcım iyim tatlım bugün keyfim yerinde Allaha şükür benim kırmızılar göründü lekelenmem başladı ama hiç üzülmedim sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah senin temizlik bittimi yorgunsundur şimdi en ya kıyamam kolay gelsinopuyorumnanaktan

belenaycım demekkı bu ay hamile kalman hayırlı degilmiş olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı birşekilde sana bana ve butun arkadaşlarıma nasip eylesin inş..herşeyde vardır bir hayır..........

belenaycım demekkı bu ay hamile kalman hayırlı degilmiş olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı birşekilde sana bana ve butun arkadaşlarıma nasip eylesin inş..herşeyde vardır bir hayır..........

sağol canım benim opuyorumnanaktanbu ay nedense hiç üzülmedim hayırlısı olur inşallah yaşadıklarımdan sonra geç olsunda güç olmasın rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah:Saruboceq:
Allahm hepimizin yüzünü güldürsüün inşallah:Saruboceq:

kizlar ben cmtesi kurtaj oldum iyiyim merak etmeyin

bebeklere genetik tarama yaptıracaktık fakat 600 tl para istiyorlar cok degil mi sizce.
yoksa hiç yaptırmasakta direk eşime ve bana kromozom testleri mi yapılsa?

iki hamilelligimde harcadıgım paralarla ben servet yapardım

bayanlar bu sayfalara ne oldu yaaa karışmış hep bı bılgınız varmı bız neden ilk sayfaya geçtık:bbo:

bebeklere genetik tarama yaptıracaktık fakat 600 tl para istiyorlar cok degil mi sizce.

geçmiş olsun allah birdaha böyle üzüntüler yasatmasın.
hep sölüyolar doktorlar bu patolojık arastırmayı.ama bılmıyorum canım ya..maddı durumla alakalı bırazda.bana göre anne babanın arastırılması daha mantıklı.onuda 3 düşükten önce yapmıyolar. gerçi yerıne göre degısır belkı.

hoşgeldin canım geçmiş olsun 600 tl:1shok:çok ya ne bu soygun gibi canım ya bu konularda hiç bilgim yok ama senin daha önce bir çocuğun oldu zaten ama ikincidede çıkabilirmiki canım iyice araştır derim hakkında hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

Back