- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.821
günaydın ayşeciğim....hadi geçmiş olsun ..allah mesut etsin görümcenide...bende çok yorgunum tatlım ama mecbur işteyiz...
sağol tuğbacıyım bitti çok şükür.. yatak odam kaldı oda sonra artık...ama çok yoruldum....değdi inan misler gibi oldu yuvamız......
günaydın canımcım iyim tatlım bugün keyfim yerinde Allaha şükür benim kırmızılar göründü lekelenmem başladı ama hiç üzülmedim sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah senin temizlik bittimi yorgunsundur şimdi en ya kıyamam kolay gelsinopuyorumnanaktangünaydın belenaycığım....nasılsın tatlım...
uykucu şirine sen nasılsın bakim ohh attınmı göbecikleri düğündezemuszemuskız uyan artık valla benimde uykumu getirdinopuyorumnanaktankıslar günaydın hepinize iyi haftalar..inşallah herkesın keyfı yerındedır.
ben cok yorgunum valla..dinlemedım düğünümüzü yaptık..çok güzel geçti. misafirlerim gitti.
ama bende bittim.dinlenmek ıstıyorummmmm tatıl yapmak ıstıyorummm.evde yatıp uyusam bugün ne ıyı olacaktı.ama mecbur geldık ısyerıne.
kıslar günaydın hepinize iyi haftalar..inşallah herkesın keyfı yerındedır.
ben cok yorgunum valla..dinlemedım düğünümüzü yaptık..çok güzel geçti. misafirlerim gitti.
ama bende bittim.dinlenmek ıstıyorummmmm tatıl yapmak ıstıyorummm.evde yatıp uyusam bugün ne ıyı olacaktı.ama mecbur geldık ısyerıne.
günaydın canımcım iyim tatlım bugün keyfim yerinde Allaha şükür benim kırmızılar göründü lekelenmem başladı ama hiç üzülmedim sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah senin temizlik bittimi yorgunsundur şimdi en ya kıyamam kolay gelsinopuyorumnanaktan
belenaycım demekkı bu ay hamile kalman hayırlı degilmiş olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı birşekilde sana bana ve butun arkadaşlarıma nasip eylesin inş..herşeyde vardır bir hayır..........
kizlar ben cmtesi kurtaj oldum iyiyim merak etmeyin
bebeklere genetik tarama yaptıracaktık fakat 600 tl para istiyorlar cok degil mi sizce.
yoksa hiç yaptırmasakta direk eşime ve bana kromozom testleri mi yapılsa?
iki hamilelligimde harcadıgım paralarla ben servet yapardım
bayanlar bu sayfalara ne oldu yaaa karışmış hep bı bılgınız varmı bız neden ilk sayfaya geçtık:bbo:
kizlar ben cmtesi kurtaj oldum iyiyim merak etmeyin
bebeklere genetik tarama yaptıracaktık fakat 600 tl para istiyorlar cok degil mi sizce.
yoksa hiç yaptırmasakta direk eşime ve bana kromozom testleri mi yapılsa?
iki hamilelligimde harcadıgım paralarla ben servet yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?