Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tugbacım baska bı topıkte ısmını gordum geldımı kırmızılar hamıle deılmısın:uhm::uhm:

canım benım evet burdayım ben devamlı benım açtıgım bi topik sende gel her zaman beklerım ve ben adet oldum canım 1 hafta geçikmelıde olsa ve bugunde bitti bu ay hamıle kalmam demekkı hayırlı degılmış diyorum ve yenıden çalışmalar başlayacak hepimizin hakında rabbım hayırlısını nasip etsin inş. amiiiinnn

canım benım evet burdayım ben devamlı benım açtıgım bi topik sende gel her zaman beklerım ve ben adet oldum canım 1 hafta geçikmelıde olsa ve bugunde bitti bu ay hamıle kalmam demekkı hayırlı degılmış diyorum ve yenıden çalışmalar başlayacak hepimizin hakında rabbım hayırlısını nasip etsin inş. amiiiinnn

hayırlısı olsun canım testte silik çizgi cıktı dememişmiydın yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum:1shok:

hayırlısı olsun canım testte silik çizgi cıktı dememişmiydın yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum:1shok:
evet canım dogru hatırlıyosun sonrakı yaptıgım testede negatıf çıkmıştı yanı yanılgı olabılıyo demekkı o testlerde hayırlısı hiç üzülmedim rabbım o ay hayırlı kılmamış demekkı olmadı inş. bu ay olur hayırlısyla canım........

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bugun annemle kardeşimin eşi kardeşim gelecek akşamada kardeşlerim gelecek hazırlık yapacam börek çörek sizi bi görim öyle başlayım dedım ben bugun yokum hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım..........

günaydın kızlar
tuğbişim sanada günaydın kolay gelsin canım ne güzeller yaparsın şimdi kimbilir yanınada çay sevdiklerinle beraber
allah içine sindirsin güzelim

günaydın canlar nasılsınız
tuğbacım kolay gelsin hep yapıyorsun mamaları hiç bize ikram etmiyorssun öle olsun :)))
enrikacım sen nasılsın yine denize kaçacakmısınız bu hafta birde ne oldu varmı gelen giden inşallah hamişsindir canım benim
birperi sen nasılsın canım
yasemin nazlı kelebek sen nasılsın bakalım
ya özgeeee kaç gündür yoksun ortalıkta nerelerdesin iyisin dimi bir ceeee de bari iyi olduğunu bilelim
esteryam canım sen nasılsın canım kürtaj bugün yada yarın diye duydum geçmiş olsun inşallah yeni umutlar senindir
sibela ah patron dertlisi arkadaşım kaderdaşım:))sen nasılsın
sabina güzel hamiiiiiiiiiş nasıl gidiyor hamişlik bebişin kalp atışlarınıda duyalım inşallah içimiz rahat etsin
NURHAYATK canım sen nasılsın
busem68 sen nasılsın canım

HEPıNıZE HAYIRLI CUMALAR

merhaba kızlar bende sızdenım iki ay once yaşamıştım bu olayları ve doktor bana 6 ay sure verdı bebek için.gecenlerde farklı bı doktora gıtmıitım o bana hiç bekleme yap dedı demekkı dıyorum bu bekleyişler okadarda onemlı degılmış insanın kendını iyi hıssettıgı zaman cocuk yapabılırmış.ben ruhsal acısından bıraz beklıcem ama allah izin ederse seneye bahara düşünüyorum.inşallah bu özlem duyupta isteyen arkadaşlarımız bıran once hayırlı habar alırlar:teselli:

Kizlar herkese gunaydin, fazla vaktim olmadigi icin bir gunaydin deyip kacayim.Tubacigim seninde dedigin gibi hayirlisi insallah bu ay hamile kalirisin.
Enrikacagim insallah senin bekledigin de bugun gelmezdir de hamilesindir;-))
Simdilik hoscakalin kizlar.

merhaba kızlar bende sızdenım iki ay once yaşamıştım bu olayları ve doktor bana 6 ay sure verdı bebek için.gecenlerde farklı bı doktora gıtmıitım o bana hiç bekleme yap dedı demekkı dıyorum bu bekleyişler okadarda onemlı degılmış insanın kendını iyi hıssettıgı zaman cocuk yapabılırmış.ben ruhsal acısından bıraz beklıcem ama allah izin ederse seneye bahara düşünüyorum.inşallah bu özlem duyupta isteyen arkadaşlarımız bıran once hayırlı habar alırlar:teselli:

çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun bencede en önemlisi kişinin kendini hazır hissetmesi a.s.

Kizlar herkese gunaydin, fazla vaktim olmadigi icin bir gunaydin deyip kacayim.Tubacigim seninde dedigin gibi hayirlisi insallah bu ay hamile kalirisin.
Enrikacagim insallah senin bekledigin de bugun gelmezdir de hamilesindir;-))
Simdilik hoscakalin kizlar.

teşekkür ederim suhenzacım inşallah canım ya hayırlısıyla :Saruboceq:
gel böyle ara ara özletiyosun sen kendini :1hug:

SELAM BELENAYIM
valla iyi diyelim iyi olalım derler yaa ölee işte,
patronla bir gün iyi bir gün kötü gittiği yere kadar gidecek bakalım,
sanada hayırlı cumalar arkadaşım.

iyidir belenaycım nolsun. uğrasıp duruyoruz işte..hava serınledı bıraz buralarda sankı yagmur yağacak gıbı ama insallah yağar...acıyo kapatıyo...

sabinacım sanada hayırlı cumalar güzelim iyisin dimi tatlım..

SELAM BELENAYIM
valla iyi diyelim iyi olalım derler yaa ölee işte,
patronla bir gün iyi bir gün kötü gittiği yere kadar gidecek bakalım,
sanada hayırlı cumalar arkadaşım.

sibelcım nasılsın gülüm..bırak takma kafana şu patronu.gittiği yere kadar aldırıs etme işine gücüne bak sen.

sibelcım nasılsın gülüm..bırak takma kafana şu patronu.gittiği yere kadar aldırıs etme işine gücüne bak sen.

iyiyim canım,sen nasılsın???
yaa patronu takmamak mümkün değilki,ama ben elimdem geldiğince işimi yapıyorum,çok ta yoruluyorum,inşallah tek istediğim en yakın zamanda bu çalışma hayatından çıkıp kurtulmak ama hayırlısını nasip etsin ALLAH ım.

Back