- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #4.901
merhaba canım,bende senin gibi kimyasal gebelik ve arkasından düşük yaşadım,göğüslerimdeki damarlar hemen kaybolmadı hatta şikinlik ve ağrılarda hemen geçmedi,değişiklikler hemen kaybolmuyor,yavaş yavaş atıyosun demekki.
haklısın canım..umutlanmıyım ozaman hemen...çünkü hiç dikkat etmemiştim damarlanmalar halen duruyor mu yoksa gittiler mi diye..bu ay düşükten sonra ilk defa çok çalıştık..adet tarihi de yaklaşınca belirti aramaya başladım..göğüslerime baktım damarlanmalar gördüm ama hassasiyet yok,kimyasal gebelik yaşarken hassasiyet ve dolgunlukta vardı..oyüzden sizlere sormak istedim..teşekkür ederim cevapladığın için opuyorumnanaktan
canım bence kimyasal gebelikte cok bekleyemeye gerek yokki kurtaj yok bisi yok sonucta
canım benim bişey değil,tabiki tecrübelerimizi paylaşacaz,ama sakın kimseyi baz alma,çünki kime sorsan herkesin kendine has bir belirtisi var,hem tekrar hamile kalmak için çok ta acele etme,bırak biraz rahmin dinlensin,düşük çok ta basit bir rahatsızlık değil, toparlanmasına izin verki tekrar hamile kaldığında bebiş rahat rahat yerleşsin.İnşallah bir dahaki gebeliğin çok sağlıklı sıhatli geçer ve nihayetinde bebişini kucağına alırsın. Emir Bebek
canım benım allah razı olsun evet dedıgın gıbı yapacam yarın sabah test yapacam olmadı çarşamba günüde dr gıdecem zaten kan falan ister heralde hakkımda hayırlısı olsun gerçekten dualarınıza ihtiyacım var canım arkadaşlarım........canım yaa adet olmadıysan hamilesindir,sen boşver son testi,yeniden yap,olmadı git kan ver en kesini o,hiç değilse kafan rahat olur,yaa artık aramızdan sağlıklı sıhatli hamileler çıkartalım,inşallah sen hamilesindir,esteryada biran evvel bebişlerinin kalp atışlarını duyar,
dualarımız sizinle canım arkadaşlarım.
busecım hoşgeldın canım iyiyiz canım sen nasılsınnnn...........herkeze iyi akşamlar diliyorum nasılsınız kıslar görüşmeyeli
Gunaydin sab,inam
günaydın kıslarrrr
sabina inşallah canım ya..tam gününde oluyomuydun herzaman guzelım..
tugbacım gunaydın test yaptınmı durum nedir canım??
günaydın canım
kürtaj öncesi 31 günde bir oluyordum
yani tam gününde geliyordu
geçen ay 19 unda yani yirmisine bağlayan gece olmuştum ayşeciğim ya
göğüslerime dokunamıyorum
ümitlenmekte istemiyorum
bakalım bu günde gelmesse yarın belki test yaparım
yasemin kızım kıllık yapma.. nispet yapma
yat yatagına al bi kitap eline iki sayfa oku bak nasil uykun geliyor
yada ben geleyim uygulamalı gostereyim :)
anladım güzelim insallah ya hayırlısı ...bekle bakalım. bel ağrısı falan varmı pekı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?