• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

iyiyim belenaycım çok şükürde pazartesı dıye sanırım üzerimde bı sersemlık var benımde...haftasonu ful gezdım evdede iş yapmadım ama bu aksamdan itibaren bıseyler yapmam lazım...gözumde büyüyooo nerden baslasam dıye düşünüyorum....

sabina hoş geldin canım
yasemin resim evde işyerinden eklemem mümkün olmıyacak eve gidince akşama eklerim

iyiyim belenaycım çok şükürde pazartesı dıye sanırım üzerimde bı sersemlık var benımde...haftasonu ful gezdım evdede iş yapmadım ama bu aksamdan itibaren bıseyler yapmam lazım...gözumde büyüyooo nerden baslasam dıye düşünüyorum....

ah canım ya valla ne oluyor bize bilmem aynı dert bendede var hele uyku allah yardım etsin sanada kolay gelsin eh bir yerlerden başla artık nasıl olsa bu işleri sen yapacaksın bari bir an önce bitsinopuyorumnanaktan

kizlar gunaydın hepinizi cok ozledim

tugbacum bugun tekrar test yaptın mı canımcım..

ahh yasemin bende keske evde olsamda kafayı vurup uyusam :)

birpericim ve belenaycım nasılsuınuz dunya guzelleri..

sabinam hosgeldin yavrukus ozledik seni

vee enrikaaaa sen gelde bi kırıyım bacaklarını
zavallı ben ulke ekonomisine katkıda bılunmak icin deli gibi calısırken sen tatil yap bakalım pehhh..

ben beklemedeyim kızlar yuregim agzımda bekliyorum.. goguslerimdeki hafif agrı beni teselli ediyor oradalar diye, cok dua ediyorum pozirif olmaya calısıyorum.. dualarını eksik etmeyin guzellerim

kizlar gunaydın hepinizi cok ozledim

tugbacum bugun tekrar test yaptın mı canımcım..

ahh yasemin bende keske evde olsamda kafayı vurup uyusam :)

birpericim ve belenaycım nasılsuınuz dunya guzelleri..

sabinam hosgeldin yavrukus ozledik seni

vee enrikaaaa sen gelde bi kırıyım bacaklarını
zavallı ben ulke ekonomisine katkıda bılunmak icin deli gibi calısırken sen tatil yap bakalım pehhh..

ben beklemedeyim kızlar yuregim agzımda bekliyorum.. goguslerimdeki hafif agrı beni teselli ediyor oradalar diye, cok dua ediyorum pozirif olmaya calısıyorum.. dualarını eksik etmeyin guzellerim
canım hep pozitif ol meleklerin seninle ve seninle kalmaya devam edecekler her ne kadar bu dünya borçtan bi dünya olsada onlar eminim gelmek istiyorlardır hiç merak etmeopuyorumnanaktan

belenayım dostlugunuz bana öyle bir güç veriyorki anlatamam

kızlar dun gece kandilya yanlıs anlamayın ben bunu yaptım diye reklam icin soylemiyorum ama yatsı namazını kıldım icimden geldi, 5 vakit degil ama arada nefsime soz gecirebildigim zamanlarda namaz kılarım :)

secdeye giderken dedim yarabbi tek kisi degil 3 kisi secdeye gidiyorum ne olur kucagıma almayıda nasip et.. cok tuhaf bir duyguydu kızlar ya.. ben bebeklerimi simdiden cok seviyorum

yasemin kızım kıllık yapma.. nispet yapma
yat yatagına al bi kitap eline iki sayfa oku bak nasil uykun geliyor
yada ben geleyim uygulamalı gostereyim :)

iyi geceler canlarımmmmmmmmm
öncelikle hepinizin miraç kandiliniz kutlu olsun
ben geldimmm :))hamiş kokusu duydum geldim:))))
hepinizi çok özledimmm
tuğbacığım inşallah hamişsindir canım ki bence öylesin,tebrik ederim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah
esteryam canım inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunumşardır ve asla birakmazlar
enrika..peri..sibela..belanay..yasemin..sizler nasılsınız canlarım?
umarım hepiniz iyisinizdir
bende bu akşam artık evime geldim kızlar
kociş izine çıkana kadar kalıcaktım ama mağlesef akşam beni almaya geldi..annemlerden ayrılmak çok zor oldu ama sağlık olsun 10 gün sonra yine görüşücez inşallah
yarın adet günün canlar, inşallah gelmez ama belirtilerini yaşıyorum bu ayda boşa gidicek galiba
neyse sağlık olsun kızlar rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
yarın görüşürüz
iyi geceler size
öpüldünüz

canım benim hoş geldin sefaler getirdin,özlettin kendini valla,adetin bugün demek,inşallah gelmez, belirtilere aldanma bakalım hemen,biliyosun adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı o yüzden kendine dikkat et canım benim.

ayyy sibela biraz onceki mesajima senin adını eklemeyi unutmusum lütfen kusuruma bakma arkadasım

nasılsın bitanem

kızlar dun gece kandilya yanlıs anlamayın ben bunu yaptım diye reklam icin soylemiyorum ama yatsı namazını kıldım icimden geldi, 5 vakit degil ama arada nefsime soz gecirebildigim zamanlarda namaz kılarım :)

secdeye giderken dedim yarabbi tek kisi degil 3 kisi secdeye gidiyorum ne olur kucagıma almayıda nasip et.. cok tuhaf bir duyguydu kızlar ya.. ben bebeklerimi simdiden cok seviyorum

esteryam canım arkadaşım,kader arkadaşım,inşallah ALLAH ım sesini duyup dualarını kabul eder,insanın istediği bişeye bu kadar yaklaşması çok güzel bişey ama endişelerinin olması da o kadar zor kii bunu en iyi bu topicteki arkadaşlarımız bilir,inşallah sen bebişlerine bu kadar yaklaşmışken seni bırakmazlar,moralini yüksek tutmaya çalış,korkma,hayırlısını dile,dua et bende sana dua ediyorum inşallah ALLAH ım kabul edecek.Saruboceq

ayyy sibela biraz onceki mesajima senin adını eklemeyi unutmusum lütfen kusuruma bakma arkadasım

nasılsın bitanem

ama demekki kalbinden geçirmişsin,sen bu cümleleri yazarken bende sana yazıyordum, esteryam hiç önemli değil,buradaki arkadaşlarımın hepsi nasıl benim için güzel şeyler düşünüp içlerinden dua ediyorlarsa aynı şekilde bende hepiniz için dua ediyorum,isimleri bazen unuturuz, önemli olan kalbimizden geçmesidir.İnşallah hepimizin bebişlerimize kavuşacağı günler gelecek, sabredelim

güzel bir hafta sonu geçirdim,denize gittik arkadaşlarımızla,çok eğlendik,tabi herkesin çoluğu çocuğu vardı,sadece eşimle ben çocuksuzduk,ama yinede olaya iyi tarafından bakıyorum,diğer arkadaşlar çocukları yüzünden rahat rahat denize giremediler,benle eşim ohhh rahat rahat denize girdik gezdik tozduk,ama tabi elinden tutacağımız bir yavrumuz olsun isterdim.

iyyiki varsınız diyorum kızlar baska bir sey diyemiyorum, bugun biraz duygusalım..

sende iyiki varsın esteryam,ayrıca duygusal olmanda çok doğal hamilesin çünküü,ben hamile olmadığım halde sabah işe gitmek için uyandım yüzümü yıkarken,eskiden işe giderken annemi hergün öperdim aklıma bu geldi ağlamaya başladım,hem yüzüme su çarpıyorum hem ağlıyorum,bazen insan ortada hiçbir neden olmasada kendini duygusal olarak çok zayıf hissediyor,şimdi bunları yazarken bile gözlerim doldu.
ALLAH tan siz varsınız sizinle herşeyi paylaşıyorum.

allahım inşallah bütün dualarını kabul etsın canım... allahım ayırmasın senı bebeklerınden annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah .

iyyiki varsınız diyorum kızlar baska bir sey diyemiyorum, bugun biraz duygusalım..

canım ya beni de duygusala bağladın bak geçen haftadan beri bi duygusallıktı gidiyor bizlerde ama olsun olması gereken bu insanız duygularımız var ve biz özel anneleriz
bende sizleri iyiki tanımışım iyiki varsınızopuyorumnanaktan

Back