• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sibela hoşgeldin canım oh ne güzel kadro tamamlanıyor :))

merhaba canım,evet arkadaşlar geliyor gidiyor,trafik yoğun.
bugün pazartesi gıcık bir gün,iş' te çok olur,streste çok olur.
tüm çalışan arkadaşlarımı kolaylıklar diliyorum.
sen ne durumdasın,ne var ne yok?????

kızlar çoğunuz burdayken bişey soracam,
benim adetim yeni bitti,normal adet oldum yani,dünden beri göğüs uçlarım açımaya başladı,canım sıkıldı biraz,acaba bende hormon bozukluğu mu var,normalde yaa adetin yakınsa göğüs uçları acır,ya da hamileysen olur,ee adetim yeni bitti,hamile de değilim sizice nedir bu,neden olur başka bilen varmıı?????

canım belkide tahriş olmustur :)

olabilirmi sıcak terliyor yaa sütyen felan yapmış olabilir doğru söylüyorsun,benimkiler çok küçük olduğu için ben ince sütyende takmıyorum destekli içi dolgulu olanlar varya ondan kullanırım,burası da çok sıcak doğal olarak terliyorum,başka da neyden tahriş olabilir yerimseniben

merhaba canım,evet arkadaşlar geliyor gidiyor,trafik yoğun.
bugün pazartesi gıcık bir gün,iş' te çok olur,streste çok olur.
tüm çalışan arkadaşlarımı kolaylıklar diliyorum.
sen ne durumdasın,ne var ne yok?????
ne olsun canım bildiğin gibi çalışmaktayım iki patrona rağmen hala ayaktayım yıkılmadımkaydirigubbakcemile3ayrıca evdede çalışmalara baladık bakalım bizim velet bu ay teşrif edecekmikaydirigubbakcemile

kızlar çoğunuz burdayken bişey soracam,
benim adetim yeni bitti,normal adet oldum yani,dünden beri göğüs uçlarım açımaya başladı,canım sıkıldı biraz,acaba bende hormon bozukluğu mu var,normalde yaa adetin yakınsa göğüs uçları acır,ya da hamileysen olur,ee adetim yeni bitti,hamile de değilim sizice nedir bu,neden olur başka bilen varmıı?????
canım göğüs ucundaki acıprolaktinden olabilir yada hamişsindir üstüne görme dedikleri olay olabilir benim ilk hamişliğimde öyle olmuştu adet gördüm ama hamileymişim kaydirigubbakcemile3

canım belkide tahriş olmustur :)

olabilirmi sıcak terliyor yaa sütyen felan yapmış olabilir doğru söylüyorsun,benimkiler çok küçük olduğu için ben ince sütyende takmıyorum destekli içi dolgulu olanlar varya ondan kullanırım,burası da çok sıcak doğal olarak terliyorum,başka da neyden tahriş olabilir yerimseniben

hehhe bilemiycem artık

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

slm kızlar naber? pek girmesemde takip ediyorum topici. Tuğbacım tebrik ediyorum tatlım sağlıklı hayırlı bir bebiş diliyorum tatlım. Esteryam senide tebrik ederim canım sağlıklı hayırlı bebişlerin olur inşallah.

ne olsun canım bildiğin gibi çalışmaktayım iki patrona rağmen hala ayaktayım yıkılmadımkaydirigubbakcemile3ayrıca evdede çalışmalara baladık bakalım bizim velet bu ay teşrif edecekmikaydirigubbakcemile

canım göğüs ucundaki acıprolaktinden olabilir yada hamişsindir üstüne görme dedikleri olay olabilir benim ilk hamişliğimde öyle olmuştu adet gördüm ama hamileymişim kaydirigubbakcemile3

bende öyle tahmin ettim,yani hormonlarla ilgili,hamile değilim,çünkü olsaydım bile şimdiye kadar bikaç belirti felan verirdi,göğüslerim biraz biraz şişerdi en azından,başka bir belirti yok yanii sadece göğüs ucunda acı,birazda göğüslerimde ağrı var o da elleyince oluyor,yani bence hormonsal bişey,inşallah gebeliğe mani olacak bi dengesizlik olmaz,bide bununla uğraşmak istemem. Oklava

bende öyle tahmin ettim,yani hormonlarla ilgili,hamile değilim,çünkü olsaydım bile şimdiye kadar bikaç belirti felan verirdi,göğüslerim biraz biraz şişerdi en azından,başka bir belirti yok yanii sadece göğüs ucunda acı,birazda göğüslerimde ağrı var o da elleyince oluyor,yani bence hormonsal bişey,inşallah gebeliğe mani olacak bi dengesizlik olmaz,bide bununla uğraşmak istemem. Oklava
canım seni umutlandırmak istemem ama benimde hiç belirtim olmadı anlamadım bile hamiş olduğumu adetim bitti 5 gün sonra öylesine test yaptım belki vardır diye ve
:CüvCüv:inşallah hormaonlarında bir sorun yoktur canımopuyorumnanaktan

canım seni umutlandırmak istemem ama benimde hiç belirtim olmadı anlamadım bile hamiş olduğumu adetim bitti 5 gün sonra öylesine test yaptım belki vardır diye ve

şimdi ben anlamadım adet olduktan sonramı anladın hamılelıgını..

kizlar gunaydın hepinizi cok ozledim

tugbacum bugun tekrar test yaptın mı canımcım..

ahh yasemin bende keske evde olsamda kafayı vurup uyusam :)

birpericim ve belenaycım nasılsuınuz dunya guzelleri..

sabinam hosgeldin yavrukus ozledik seni

vee enrikaaaa sen gelde bi kırıyım bacaklarını
zavallı ben ulke ekonomisine katkıda bılunmak icin deli gibi calısırken sen tatil yap bakalım pehhh..

ben beklemedeyim kızlar yuregim agzımda bekliyorum.. goguslerimdeki hafif agrı beni teselli ediyor oradalar diye, cok dua ediyorum pozirif olmaya calısıyorum.. dualarını eksik etmeyin guzellerim
MERHABA CANIM ben bugün test yapmadım eger adet olmassam yarın sabah yıne test yapıcam bakalım ne çıkacak ve duruma göre doktora gidecem rabbım hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş. açıkcası canım sıkkın eger hamıle degılsem nıye adet olmadım eger hamıleysem 1. test ikinci çizgi silik 2. yaptıgım test neden negatif çıktı......................

NURHAYATK hoşgeldin canım

hoşbulduk canım benim. Nasılsın? buarada benim adet gelmedi daha. Geçen ay 17 sindeydi.Ondan öncede 22 siydi. ondan önce zaten kürtajdı :) korunuyoruz ama bilmiyorum yane :) bize 1 sene gebelik yasağı var ama Allah'ın işi karışılmaz belli mi olur belki sağlıklı bir bebiş geliyodur opuyorumnanaktan kan testi yaptırsam sonuç pozitif olsa bile tırsarım.Aylardır BHCG değerinin düşmesi için hastanelerde dolandım.Yani ben mol gebelik yaşadığım için ne yapacağımı bilemem? Allah hakkımda hayırlısını versin yarabbim.
Bu arada liste hala varsa 1 senelik sürem 30 haziranda başladı. Yani değerim 9.5 oldu doktor enazından 10un altına düşsen testi ayda bir yaptırırsın demişti.bende oyüzden 1 senelik yasağı başlattım gitti. :lepi:

arkadaşlar size bir sorum olucak..yeni düşük yapmış arkadaşlar ancak cevaplayabilir bu sorumu diye buraya yazmaya karar verdim..ben 27 nisanda kimyasal gebelik yaşadım..ozaman göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı..damarlanmalar olmuştu...bu damarlanmalar düşükten sonra hemen kaybolur mu?benim şuanda göğüslerimde damarlanmalar var..acaba ozamanlardan mı kadı yoksa hamilelik belirtisi mi?anlayamıyorum..hiç dikkat etmemişim bu zamana kadar o damarlanmalar varmıydı yokmuydu diye..biraz karışık mı yazdım?inşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..yardımcı olursanız çok sevinirim..opuyorumnanaktan

arkadaşlar size bir sorum olucak..yeni düşük yapmış arkadaşlar ancak cevaplayabilir bu sorumu diye buraya yazmaya karar verdim..ben 27 nisanda kimyasal gebelik yaşadım..ozaman göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı..damarlanmalar olmuştu...bu damarlanmalar düşükten sonra hemen kaybolur mu?benim şuanda göğüslerimde damarlanmalar var..acaba ozamanlardan mı kadı yoksa hamilelik belirtisi mi?anlayamıyorum..hiç dikkat etmemişim bu zamana kadar o damarlanmalar varmıydı yokmuydu diye..biraz karışık mı yazdım?inşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..yardımcı olursanız çok sevinirim..opuyorumnanaktan

merhaba canım,bende senin gibi kimyasal gebelik ve arkasından düşük yaşadım,göğüslerimdeki damarlar hemen kaybolmadı hatta şikinlik ve ağrılarda hemen geçmedi,değişiklikler hemen kaybolmuyor,yavaş yavaş atıyosun demekki.

sanmıyorum canım keşke öyle olsaydı ama,bu kadar zaman içerisinde en azından göğüslerim biraz şişerdi,haklısın ümitlenmeyim sonra hüsran yaşıyorum,zaten adet olunca yeterince travma yaşıyorum,yidede teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için canım benim.peki sen adetten 5 gün sonra neyden şüphelendinde test yaptın????

MERHABA CANIM ben bugün test yapmadım eger adet olmassam yarın sabah yıne test yapıcam bakalım ne çıkacak ve duruma göre doktora gidecem rabbım hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş. açıkcası canım sıkkın eger hamıle degılsem nıye adet olmadım eger hamıleysem 1. test ikinci çizgi silik 2. yaptıgım test neden negatif çıktı......................

canım yaa adet olmadıysan hamilesindir,sen boşver son testi,yeniden yap,olmadı git kan ver en kesini o,hiç değilse kafan rahat olur,yaa artık aramızdan sağlıklı sıhatli hamileler çıkartalım,inşallah sen hamilesindir,esteryada biran evvel bebişlerinin kalp atışlarını duyar,
dualarımız sizinle canım arkadaşlarım.

Back