• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canlarım günaydın nasılsınız bakalım
yasemin duana gönülden amin diyorum canım allahım duysun sesini ve bizlere hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
sabina canım herşey gönlünce olsun inşallah güzel haber verirsin meleğin seninledir
enrika nerelerdesin daha uyanamadınmı yoksa tatile son vermedinmi
esterya sen nasılsın canım meleklere sağlık ve uzun ömür diliyorum allahtan
tugbacım seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bir hikmeti sonuç güzel olur inşallah
sibela sen nasılsın canım acı varmı acı:)))göğsündeki ağrı devam ediyorsa bi doktora gçrün derim canım
birperi sen nasılsın bakalım uykulu hale devammı yoksa kendine geldinmi:))
NURHAYATK sanada günaydın canım benim

kızlar dün sağlık ocağına gittim hemşire sana aşı yapalım dedi kızamıkçık aşısı 18 35 yaş arası bütün kadınlara ücretsiz yapılıyormuş bu aşıyı yaptırırsan hamilelikte düşük riski olmaz dedi ama bu aşıyı yaptırdıktan sonra 1 ay korunacaksın hamile kalmamak lazım dedi bende kararsız kaldım şimdi biz çalışmaya başladık dedim oda adet olursan gel yapalım dedi yani hamiş kalmazda adet olursam ağustosun 9 gibi aşıyı yaptırayım diyorum ama o zamanda 1 ay daha bebek olayına ara vermiş olacağız ikilemde kaldım sağlıklı bebek içinde bir ay daha beklemekte mantıklı bu ay deneyip olmazsa ağustosta aşı olucam ve eylüle kadar dinlencez artık:)) kızlar sizlerde yaptırın bence bu aşıyı aslında hiç bilinçlendirmiyorlar bizleri gitmesem haberim bile olmıcaktı gerçi sanki diyorum annelerimiz aşımı biliyorlardı sağlıklı çocuklar doğurdular hep ama şimdi zaman değişti bebeler nazlı anneler nazlı:))

belenaycığım bence iyice araştır aşı konusunu dr unlada görüş...benim dr um çok titizdir ve hassas çalışır ama hiç bahsetmedi bu aşıdan...

yasemin duana gönülden amin diyorum canım allahım duysun sesini ve bizlere hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
sabina canım herşey gönlünce olsun inşallah güzel haber verirsin meleğin seninledir
tugbacım seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bir hikmeti sonuç güzel olur inşallah
sibela sen nasılsın canım acı varmı acı:)))göğsündeki ağrı devam ediyorsa bi doktora gçrün derim canım

kızlar dün sağlık ocağına gittim hemşire sana aşı yapalım dedi kızamıkçık aşısı 18 35 yaş arası bütün kadınlara ücretsiz yapılıyormuş bu aşıyı yaptırırsan hamilelikte düşük riski olmaz dedi ama bu aşıyı yaptırdıktan sonra 1 ay korunacaksın hamile kalmamak lazım dedi bende kararsız kaldım şimdi biz çalışmaya başladık dedim oda adet olursan gel yapalım dedi yani hamiş kalmazda adet olursam ağustosun 9 gibi aşıyı yaptırayım diyorum ama o zamanda 1 ay daha bebek olayına ara vermiş olacağız ikilemde kaldım sağlıklı bebek içinde bir ay daha beklemekte mantıklı bu ay deneyip olmazsa ağustosta aşı olucam ve eylüle kadar dinlencez artık:)) kızlar sizlerde yaptırın bence bu aşıyı aslında hiç bilinçlendirmiyorlar bizleri gitmesem haberim bile olmıcaktı gerçi sanki diyorum annelerimiz aşımı biliyorlardı sağlıklı çocuklar doğurdular hep ama şimdi zaman değişti bebeler nazlı anneler nazlı:))

günaydın canımcım iyiyim bugün artık uyumuyorum......:)))

canım benım hamılelıgın ılk 3 ayında yapılan tam kan tahlılı dıye bısey var..onda zaten bu kızamıkcık olayınada bakılıyor... yanı cocukken gecırdınmı gecırmedınmı yada ıste vücut buna karsı desteklımı dıye bende bakılmıstı ve sorun bulunmamıstı canım...hanı bulunsa belkı ozaman aşı yapılacaktı ...

canım sanki biraz hafifledi gibi,aslına iyi düşününce hatırladım,çok enderde olsa arada oluyor bana,hormonlarımdandır büyük ihtimalle,çünkü göğüslerimde ağrıdı sanki adet görecek gibi oldu,ama sabah kalktım biraz hafiflemiş demek geçecek.

belenaycığım bence iyice araştır aşı konusunu dr unlada görüş...benim dr um çok titizdir ve hassas çalışır ama hiç bahsetmedi bu aşıdan...
ya aslında bende ikilemde kaldım düşükte olunca yaptırayım dedim bilmiyorum artık hayırlısı neyse o olsun

günaydın canımcım iyiyim bugün artık uyumuyorum......:)))

canım benım hamılelıgın ılk 3 ayında yapılan tam kan tahlılı dıye bısey var..onda zaten bu kızamıkcık olayınada bakılıyor... yanı cocukken gecırdınmı gecırmedınmı yada ıste vücut buna karsı desteklımı dıye bende bakılmıstı ve sorun bulunmamıstı canım...hanı bulunsa belkı ozaman aşı yapılacaktı ...
ohhh ne güzel uyandın yani ee formülü söylede bende uyguluyayım ben hala uyumakla meşgulüm çünkü

canım sanki biraz hafifledi gibi,aslına iyi düşününce hatırladım,çok enderde olsa arada oluyor bana,hormonlarımdandır büyük ihtimalle,çünkü göğüslerimde ağrıdı sanki adet görecek gibi oldu,ama sabah kalktım biraz hafiflemiş demek geçecek.

canım hayıt tohumu kullansana hormonları düzene sokuyor üstelik yan etkiside yok

yahu kızlar kasıklarımda ağrı var mıdemde bulanıyo tövbe tövbeeeee adetım yenı bıttı.noluyo banaa

canım benimde sol kasığımda ağrı var üstelik midem bulanıyor başım dönüyor adetimde yeni bitti ama hamiş değilim ya sıcaklardan benimki yada kan değerlerim yükseldi bugün kan verdim bakalım ne çıkacak kolestrolmü şekermi yoksa kansızlıkmı genelde benim kolestrol yükselince başım döner midem bulanır ama tabi kasık ağrısının bununla ilgisi yok o ayrı bir dalkafamçokkarıştı

canım benimde sol kasığımda ağrı var üstelik midem bulanıyor başım dönüyor adetimde yeni bitti ama hamiş değilim ya sıcaklardan benimki yada kan değerlerim yükseldi bugün kan verdim bakalım ne çıkacak kolestrolmü şekermi yoksa kansızlıkmı genelde benim kolestrol yükselince başım döner midem bulanır ama tabi kasık ağrısının bununla ilgisi yok o ayrı bir dalkafamçokkarıştı

benımde kesin öle bısey ozaman.. ama bide canım tuzlu tuzlu şeyler istiyooooo

psikolojikmidir nedir...:))))

canım hamişmisin dicem ama adetin yeni bitmiş gerçi ben adetim bitti 5 gün sonra test yaptım hamiş çıktı üstüne görmüşsün dediler:)))bizde adetim bitsin çalışmalara başlıyalım diyordum adetim bitti biz çalışmaya başlamadan teşrif etti bizim kuzucuk:)))olabiliyor böyle şeyler ama benim hiç belirtim olmadı ben hep belirti beklerdim ama hiç belirtim olmadı

[canım hayıt tohumu kullansana hormonları düzene sokuyor üstelik yan etkiside yok[/QUOTE]

canım hayıt tohumunu ben çok duyarım çok iyiymiş gerçekten ,ama ben daha evvelde içmeye çalıştım olmadı,tadı korkunç kötü yaa,ben çokta onu yemem bunu içmem diyen bir insan değilim ama hayıtı ne yaptıysam içemedim.İncir kürü uygulamaya başlamıştım o da yapmış olabilirmi ne dersin.????kafamçokkarıştı

[canım hayıt tohumu kullansana hormonları düzene sokuyor üstelik yan etkiside yok

canım hayıt tohumunu ben çok duyarım çok iyiymiş gerçekten ,ama ben daha evvelde içmeye çalıştım olmadı,tadı korkunç kötü yaa,ben çokta onu yemem bunu içmem diyen bir insan değilim ama hayıtı ne yaptıysam içemedim.İncir kürü uygulamaya başlamıştım o da yapmış olabilirmi ne dersin.????kafamçokkarıştı[/QUOTE]

bence psikolojik canım incir kürünün böyle bir etki yapacağını sanmam ama bilmem yinede hiç kullanmadım incir kürünü hayıtı kullandım ve faydasını gördüm tadı çokda iğrenç gelmedi bana sadece aç karnına içmek biraz sıkıcı o kadar:)

verdiğin bilgi için sağol canım. Bende yaptırayım bari.. zaten korunuyom oda çıksın aradan yani 1 sene gebelik yasak ama şu var bu aşının yararı ne?? sadece düşüğümü engelliyo kızamıkçık olmasın diyemi?? yaptırsammı acaba? gerek varmı? eee 1 sene korunacağıma göre olmayan bebeğin düşmesini mi engelleyeceğim şimdi :)
kızlar bizim liste noldu?

allahım tez zamanda sağlıklı bir şeklide bu topikteki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla anne olmayı nasip et ne olur .... daha fazla yorulmamıza yıpranmamıza tükenmemize müsade etme allahım...bizleri kaldıramayacağımız dertlerle sınama allahım...artık sınavlarımkzı tamamlamış olup anne olmayı haketmiş olmayı nasip et ya rabbim....evlat hasretiyle yakma isteyen tüm kullarını ve bu topikteki can arkadaşlarımı ve beni :(( sen kabul et duamı rabbim...AMİİİİİİİİİİİİİİİN....:((
amiiinnnnn.. Allah dualarını kabul etsin yaseminim.

kızlar saolun dsetegınız için inanın ikilemde kalmak çok zormuş hamıleysem hamıle dıcem teste çıkmıyo hamıle degılım dıyem adet olmadım yarabbım sen büyüksün .......

Evet zor gerçekten bekleme süreci.Allah hayırlısını versin canım.

kızlar ben geldimmmmm valla hiç özlememişim şehir hayatını çok sıcak buralar yaa yanıyor resmen

sizler nasılsınız bakalım arkadaşlar ne güzel sohbetler etmisiniz özledim çok hepinizi valla
tuğbacım bi kan versen güzelim ya

Back