• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba canım,bende senin gibi kimyasal gebelik ve arkasından düşük yaşadım,göğüslerimdeki damarlar hemen kaybolmadı hatta şikinlik ve ağrılarda hemen geçmedi,değişiklikler hemen kaybolmuyor,yavaş yavaş atıyosun demekki.

haklısın canım..umutlanmıyım ozaman hemen...çünkü hiç dikkat etmemiştim damarlanmalar halen duruyor mu yoksa gittiler mi diye..bu ay düşükten sonra ilk defa çok çalıştık..adet tarihi de yaklaşınca belirti aramaya başladım..göğüslerime baktım damarlanmalar gördüm ama hassasiyet yok,kimyasal gebelik yaşarken hassasiyet ve dolgunlukta vardı..oyüzden sizlere sormak istedim..teşekkür ederim cevapladığın için opuyorumnanaktan

haklısın canım..umutlanmıyım ozaman hemen...çünkü hiç dikkat etmemiştim damarlanmalar halen duruyor mu yoksa gittiler mi diye..bu ay düşükten sonra ilk defa çok çalıştık..adet tarihi de yaklaşınca belirti aramaya başladım..göğüslerime baktım damarlanmalar gördüm ama hassasiyet yok,kimyasal gebelik yaşarken hassasiyet ve dolgunlukta vardı..oyüzden sizlere sormak istedim..teşekkür ederim cevapladığın için opuyorumnanaktan

canım benim bişey değil,tabiki tecrübelerimizi paylaşacaz,ama sakın kimseyi baz alma,çünki kime sorsan herkesin kendine has bir belirtisi var,hem tekrar hamile kalmak için çok ta acele etme,bırak biraz rahmin dinlensin,düşük çok ta basit bir rahatsızlık değil, toparlanmasına izin verki tekrar hamile kaldığında bebiş rahat rahat yerleşsin.İnşallah bir dahaki gebeliğin çok sağlıklı sıhatli geçer ve nihayetinde bebişini kucağına alırsın. Emir Bebek

canım bence kimyasal gebelikte cok bekleyemeye gerek yokki kurtaj yok bisi yok sonucta

canım bana 1 ay beklemem gerektiğini söylemişti doktorum,çünkü düşükten sonra enfeksiyon hemen hemen herkeste oluyormuş ki bendede olmuştu gerçekten,o yüzden en az 1 ay beklemek gerekiyormuş,tabi düşüğe rağmen çok sağlıklı gebelik yaşayanlar var,artık biraz da şansına kalmış tabii.

canım benim bişey değil,tabiki tecrübelerimizi paylaşacaz,ama sakın kimseyi baz alma,çünki kime sorsan herkesin kendine has bir belirtisi var,hem tekrar hamile kalmak için çok ta acele etme,bırak biraz rahmin dinlensin,düşük çok ta basit bir rahatsızlık değil, toparlanmasına izin verki tekrar hamile kaldığında bebiş rahat rahat yerleşsin.İnşallah bir dahaki gebeliğin çok sağlıklı sıhatli geçer ve nihayetinde bebişini kucağına alırsın. Emir Bebek

haklısın canım,
doktorum kimyasal gebelikte çok beklemeye gerek yok ama bir daha tüp bebek deniycekseniz 3 ay beklememiz gerekiyor bu da kadının ruhsal olarak kendini toparlayabilmesi için verdiğimiz süre dedi..biz bir daha tüp bebek denemeyeceğimiz için çalışmalara başladık..hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..:teselli:

canım yaa adet olmadıysan hamilesindir,sen boşver son testi,yeniden yap,olmadı git kan ver en kesini o,hiç değilse kafan rahat olur,yaa artık aramızdan sağlıklı sıhatli hamileler çıkartalım,inşallah sen hamilesindir,esteryada biran evvel bebişlerinin kalp atışlarını duyar,
dualarımız sizinle canım arkadaşlarım.
canım benım allah razı olsun evet dedıgın gıbı yapacam yarın sabah test yapacam olmadı çarşamba günüde dr gıdecem zaten kan falan ister heralde hakkımda hayırlısı olsun gerçekten dualarınıza ihtiyacım var canım arkadaşlarım........

günaydın kıslarrrr

sabina inşallah canım ya..tam gününde oluyomuydun herzaman guzelım..

günaydın canım
kürtaj öncesi 31 günde bir oluyordum
yani tam gününde geliyordu
geçen ay 19 unda yani yirmisine bağlayan gece olmuştum ayşeciğim ya
göğüslerime dokunamıyorum
ümitlenmekte istemiyorum
bakalım bu günde gelmesse yarın belki test yaparım

günaydın canım
kürtaj öncesi 31 günde bir oluyordum
yani tam gününde geliyordu
geçen ay 19 unda yani yirmisine bağlayan gece olmuştum ayşeciğim ya
göğüslerime dokunamıyorum
ümitlenmekte istemiyorum
bakalım bu günde gelmesse yarın belki test yaparım

anladım güzelim insallah ya hayırlısı ...bekle bakalım. bel ağrısı falan varmı pekı.

yasemin kızım kıllık yapma.. nispet yapma
yat yatagına al bi kitap eline iki sayfa oku bak nasil uykun geliyor
yada ben geleyim uygulamalı gostereyim :)

:))) uyuyamadım inan dün tam uyuyacaktım 12 ye doğru zııırt kapı çaldı eşim geldi...sonrada arkadaşım güzel bi gündü ama :))) canım gelde göster uygulamalı kapım açık her zaman esteryam....opuyorumnanaktan

Back