- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.921
tugbacımm yasemıncımm günaydınnnn nasılsınız canlarım
tugbaaa ........?
tugbaaa ........?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek fazla yok canım ya
bakalım test yapmakta pek istemiyorum ama 2 gün daha bekliyeyim olmassa yaparım artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada günaydın canım canım sıkkın yaa gerçekten benım günüm öyle şaşmazdı hamıle degılım onu kabul edıyorum ve hiç üzülmedım demekkı hakkımda bu ay hayırlı degılmiş diyorum ama adet neden olmadım yaaa ve adettelede ilgili hiç bir belirtim yookkkk geçeli 7. gün yaaaa yarın gidecem doktora neyse çıkacak artık hakımda hayırlısı olsunn......tugbacımm yasemıncımm günaydınnnn nasılsınız canlarım
tugbaaa ........?
yaptım canım yıne negatif tek çizgi ve neden halen adet olmadım yaaaa yarın doktora gidecem.......
sanada günaydın canım canım sıkkın yaa gerçekten benım günüm öyle şaşmazdı hamıle degılım onu kabul edıyorum ve hiç üzülmedım demekkı hakkımda bu ay hayırlı degılmiş diyorum ama adet neden olmadım yaaa ve adettelede ilgili hiç bir belirtim yookkkk geçeli 7. gün yaaaa yarın gidecem doktora neyse çıkacak artık hakımda hayırlısı olsunn......
sanada günaydın canım canım sıkkın yaa gerçekten benım günüm öyle şaşmazdı hamıle degılım onu kabul edıyorum ve hiç üzülmedım demekkı hakkımda bu ay hayırlı degılmiş diyorum ama adet neden olmadım yaaa ve adettelede ilgili hiç bir belirtim yookkkk geçeli 7. gün yaaaa yarın gidecem doktora neyse çıkacak artık hakımda hayırlısı olsunn......
sabinam inşallah hamilesindir hayırlısıyla arkadaşım....
ayşem ben iyiyim ama yorgun tatlım ...dün anladım uzun bir tatile çıkmam lazım ....sen nasılsın güzelim...
allahım tez zamanda sağlıklı bir şeklide bu topikteki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla anne olmayı nasip et ne olur .... daha fazla yorulmamıza yıpranmamıza tükenmemize müsade etme allahım...bizleri kaldıramayacağımız dertlerle sınama allahım...artık sınavlarımkzı tamamlamış olup anne olmayı haketmiş olmayı nasip et ya rabbim....evlat hasretiyle yakma isteyen tüm kullarını ve bu topikteki can arkadaşlarımı ve beni ( sen kabul et duamı rabbim...AMİİİİİİİİİİİİİİİN....(
AMİİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH ım inşallah sesini duyar yaseminim ve duaların kabul olur,
birzamanlar bi yerde okumuştum,istediğin şey her neyse yazarak istemek ve ifade etmek o dileğin gerçekleşmesine çok faydası oluyomuş,sen de duanı yazmışsın yaa aklıma geldi.
allahım tez zamanda sağlıklı bir şeklide bu topikteki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla anne olmayı nasip et ne olur .... daha fazla yorulmamıza yıpranmamıza tükenmemize müsade etme allahım...bizleri kaldıramayacağımız dertlerle sınama allahım...artık sınavlarımkzı tamamlamış olup anne olmayı haketmiş olmayı nasip et ya rabbim....evlat hasretiyle yakma isteyen tüm kullarını ve bu topikteki can arkadaşlarımı ve beni ( sen kabul et duamı rabbim...AMİİİİİİİİİİİİİİİN....(