• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hepinizin miraç kandilini canı gönülden kutluyorum...bu mübarek gece hümetine rabbim dualarımızı kabul etsin ve tez zamanda sağlıklı meleklerimizi kucağımıza almay nasip etsin...dua edelim birbirimize canlarım isim isim...rabbim kaul etsin şimdiden...

belenayım ben iyiyim tatlım iyi zaman geçirmenizede çok sevindim misafirim var haftasonu yoğun geçti bu akşam dönecek kendisi...tuğbacığım testte sorun vardır canım bence yarın git kanda baktır garanti olsun canım benim...esteryam sen nasılsın? enrikam yazlıkta yine şıp şıp yüzüyodur şimdi.. :)) sibelim senden naber tatlm...

malesef kırmızıları gordum arkadaslar bu sefer cok sıddetlı oldu agrısı bayılacak duruma geldım önceden 30 gune 1 oluyordum ama 35 gune cıktı nıye oyle oldu arkadaslarmafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun canım...hayırlısı böyleymiş arkadaşım...umudumuzu kaybetmek yok...:1hug:

malesef kırmızıları gordum arkadaslar bu sefer cok sıddetlı oldu agrısı bayılacak duruma geldım önceden 30 gune 1 oluyordum ama 35 gune cıktı nıye oyle oldu arkadaslarmafoldumbenmafoldumben

üzülme canım. hava değişimi yada strestendir. bende 26 güne bir düzenli olurdum.hayatımda ilk defa bu ay 32. gün oldum. bende hamile olduğumdan o kadar emindimki çünkü reglim hayatımda hiç şaşmamıştı,1 günlük erken yada geç gelme dışında hep düzenli 26 günde gelirdi. stres herşeyi etkiliyor biliyorsun.

canım farklı marka test kullandıysan değer aralıgı yuksektir bence.

bazı testler beta hcg 25 olmadan gostrmiyor canım

aynı markaydı canım bılemıyorum bende çook şaşkınım ve halen adet olmadım adettle ilgili belirtilerımde yokk zaman herşeyı göstereck ne dıyecegımı şaşırdım bılemıyoruuummm hiç böyle başına gelen olmuşmu ben şimdi hamılemıyım degılmıyıımmm..........

selam kızlar şuan muheteşem bi manzaraya karşı oturmuşyazıyorum size
net olan bi kafe bulduk :)
cuma akşamı çok güzeldi belenay çok tatlı hoş sohbet biri tanıdığıma çok memnun oldum
belenaycım bende çok zevk aldım o akşamdan çook sevdik cnm seni tekrarını isterim
kızlar inşallah bigün hepberaber buluşma fırsatı buluruz
esteryacım bekle bakalım hayatım bu hafta dr ne dicek hayırlısı olsun güzelim sonuç ne olursa olsun çok seviyorum seni
tuğbacım ben hamile olduğunu düşünüyorum adet gecikmsien net belirtidir bence testte bi sorun vardr tatlım hayırlı olsun inan çok çok sevindim kesinleştiği zaman halaya başlayım hayatım bence
amaaaan ya artık dlimiz öyle yandıki üflemeden kutlama yapamıyoruz :)
yasemin sibel peri çok özledim kızlar hepinizi ya valla aklıma geliyosunuz hep burda ne yaıyolar acaba şu an diye
kızlar salı sabahı dönüyoruz eve bi daha artık o zamn görüşürüz
hepinizi çooooook öpüyrumm

iyi geceler canlarımmmmmmmmm
öncelikle hepinizin miraç kandiliniz kutlu olsun
ben geldimmm :))hamiş kokusu duydum geldim:))))
hepinizi çok özledimmm
tuğbacığım inşallah hamişsindir canım ki bence öylesin,tebrik ederim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah
esteryam canım inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunumşardır ve asla birakmazlar
enrika..peri..sibela..belanay..yasemin..sizler nasılsınız canlarım?
umarım hepiniz iyisinizdir
bende bu akşam artık evime geldim kızlar
kociş izine çıkana kadar kalıcaktım ama mağlesef akşam beni almaya geldi..annemlerden ayrılmak çok zor oldu ama sağlık olsun 10 gün sonra yine görüşücez inşallah
yarın adet günün canlar, inşallah gelmez ama belirtilerini yaşıyorum bu ayda boşa gidicek galiba
neyse sağlık olsun kızlar rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
yarın görüşürüz
iyi geceler size
öpüldünüz

kızlar günaydınnnn....

yasemıncım inşallah bütün dualarımız kabul olur canım.

sabinacım hoşgeldin tatlım özlettin kendını valla....kırmızılar gelırse gelsın bosver takma kafanı herseyın hayırlısı olsun canım... elbet birgün olacak...

tugba ne alemdesın guzelım...varmı bı gelişme...

sabinam hoş geldin canım...sıkma canını aylarcada kalsan da dönüp geleceğin yer evin...hasret giderdin ya önemli olan oo...inşallah gelmez kırmızıların...gelirsede üzülmek yok...umudumuz bir sonraki aya kalıyor tamam mı güzelim...

selam kızlar şuan muheteşem bi manzaraya karşı oturmuşyazıyorum size
net olan bi kafe bulduk :)
cuma akşamı çok güzeldi belenay çok tatlı hoş sohbet biri tanıdığıma çok memnun oldum
belenaycım bende çok zevk aldım o akşamdan çook sevdik cnm seni tekrarını isterim
kızlar inşallah bigün hepberaber buluşma fırsatı buluruz
esteryacım bekle bakalım hayatım bu hafta dr ne dicek hayırlısı olsun güzelim sonuç ne olursa olsun çok seviyorum seni
tuğbacım ben hamile olduğunu düşünüyorum adet gecikmsien net belirtidir bence testte bi sorun vardr tatlım hayırlı olsun inan çok çok sevindim kesinleştiği zaman halaya başlayım hayatım bence
amaaaan ya artık dlimiz öyle yandıki üflemeden kutlama yapamıyoruz :)
yasemin sibel peri çok özledim kızlar hepinizi ya valla aklıma geliyosunuz hep burda ne yaıyolar acaba şu an diye
kızlar salı sabahı dönüyoruz eve bi daha artık o zamn görüşürüz
hepinizi çooooook öpüyrumm
ohhhh sefan olsun güzelim...belenay anlattı canım buluşmayı sevindim inan adınıza güzel geçmesine...bol bol dinlen güzelim bomba gibi dön aramıza....

günaydın ayşeciğim...nasılsın tatlım ben buğün evdeyim işe gitmedim ....[/QUOTE

gunaydın canım..iyiyim çok şükür..pazartesı sendromu yıne herhafta bası gibi..uyanmaya calısıyorum. .umarım hepimiz için güzel bir hafta olur...

hayırdır saglıgın da bı problem yok dımı canım...?

günaydın ayşeciğim...nasılsın tatlım ben buğün evdeyim işe gitmedim ....[/QUOTE

gunaydın canım..iyiyim çok şükür..pazartesı sendromu yıne herhafta bası gibi..uyanmaya calısıyorum. .umarım hepimiz için güzel bir hafta olur...

hayırdır saglıgın da bı problem yok dımı canım...?

gayet iyiyim canım...kafa izni yapacağım buğün ...arkadaşımı aradım sağolsun gelme dedi...hiç dinlenemedim hafta sonu..birazda ev işi yapayım buğün ütü falan birikti...ondan evdeyim canıım...

kızlar günaydınnnn....

yasemıncım inşallah bütün dualarımız kabul olur canım.

sabinacım hoşgeldin tatlım özlettin kendını valla....kırmızılar gelırse gelsın bosver takma kafanı herseyın hayırlısı olsun canım... elbet birgün olacak...

tugba ne alemdesın guzelım...varmı bı gelişme...

şaşkın bi alemdeyım canım yaa halen adet olmadım bilemıyorum tamam hamıle degılım dıyelım neden adet olmadım yaaaa

gayet iyiyim canım...kafa izni yapacağım buğün ...arkadaşımı aradım sağolsun gelme dedi...hiç dinlenemedim hafta sonu..birazda ev işi yapayım buğün ütü falan birikti...ondan evdeyim canıım...

iyi yapmısın canım benım...bazen gercekten insanın ihtiyacı oluyo..oh neguzel ecdekı işlerını halledersın dinlenırsın...arada yapmak lazım bunu valla:))

hatta evlı bayanlara vermelerı lazım böyle kafa izinleri..dimi ama...

şaşkın bi alemdeyım canım yaa halen adet olmadım bilemıyorum tamam hamıle degılım dıyelım neden adet olmadım yaaaa

güzelim hamilesindir canım sen.. normalde bu aya kadar hersey duzenlıydı dımı...gününde oluyodun adetını sanırım..sıkıntı yapma kendıne.hayırlısını dıleyelım herseyden önce. biz çok acele edıyoruz aslında hamılemıyım degılmıyım dıye.bılıyorum elde degıl çünkü aynını bende yasadım...gittim hemen kan testı yaptırmıstım. sonucu doktora gösterdıgımde ooo ne bu acele demıstı bana.. kanda çıkıyo ama canım ..istersen git bı kan testı yaptır hemen düşünmekten kurtulursun ha nedersin.?

günaydın canlarım nasılsınız bakalım güzel ve bıol hamişli bir hafta olur inşallah
enrika canım tatil güzel geçti galiba ohh maşallah yarasın arkadşıma
yasemin canım sen nasılsın kafadan izin he ohh sefan olsun iyi yapmışsın ah bide bana kafadan izin verseler ayy kafadan izin verilmez kendin alırsın dimi hay allahkaydirigubbakcemile3
birperi sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
tugbamurat canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah bi kan testi yaptır derim hem bu ikilemden kurtulursun kafan rahat eder:Saruboceq:
esterya canım sen nasılsın meleklerinle sana iyilikler diliyorum allahtanopuyorumnanaktan

arkadaşlar benim hala uykum var ve başım dönüyor kolestrolüm yükseldi yine galibamafoldumbenbugün doktora gideyim diyorum tabi işlerden fırsat bulursam biz çalışmalara başladık hadi bakalım hayırlısı:kedi:delikafadulden

günaydın canlarım nasılsınız bakalım güzel ve bıol hamişli bir hafta olur inşallah
enrika canım tatil güzel geçti galiba ohh maşallah yarasın arkadşıma
yasemin canım sen nasılsın kafadan izin he ohh sefan olsun iyi yapmışsın ah bide bana kafadan izin verseler ayy kafadan izin verilmez kendin alırsın dimi hay allahkaydirigubbakcemile3
birperi sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
tugbamurat canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah bi kan testi yaptır derim hem bu ikilemden kurtulursun kafan rahat eder:Saruboceq:
esterya canım sen nasılsın meleklerinle sana iyilikler diliyorum allahtanopuyorumnanaktan

arkadaşlar benim hala uykum var ve başım dönüyor kolestrolüm yükseldi yine galibamafoldumbenbugün doktora gideyim diyorum tabi işlerden fırsat bulursam biz çalışmalara başladık hadi bakalım hayırlısı:kedi:delikafadulden

günaydın belenayım....kolay gelsin canım hayırlı ve uğurlu olsun çalışmalarınız...opuyorumnanaktan resimler nerde canım çatladık meraktan...

Back