- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #4.861
iyiyim belenaycım çok şükürde pazartesı dıye sanırım üzerimde bı sersemlık var benımde...haftasonu ful gezdım evdede iş yapmadım ama bu aksamdan itibaren bıseyler yapmam lazım...gözumde büyüyooo nerden baslasam dıye düşünüyorum....
canım hep pozitif ol meleklerin seninle ve seninle kalmaya devam edecekler her ne kadar bu dünya borçtan bi dünya olsada onlar eminim gelmek istiyorlardır hiç merak etmeopuyorumnanaktankizlar gunaydın hepinizi cok ozledim
tugbacum bugun tekrar test yaptın mı canımcım..
ahh yasemin bende keske evde olsamda kafayı vurup uyusam :)
birpericim ve belenaycım nasılsuınuz dunya guzelleri..
sabinam hosgeldin yavrukus ozledik seni
vee enrikaaaa sen gelde bi kırıyım bacaklarını
zavallı ben ulke ekonomisine katkıda bılunmak icin deli gibi calısırken sen tatil yap bakalım pehhh..
ben beklemedeyim kızlar yuregim agzımda bekliyorum.. goguslerimdeki hafif agrı beni teselli ediyor oradalar diye, cok dua ediyorum pozirif olmaya calısıyorum.. dualarını eksik etmeyin guzellerim
iyi geceler canlarımmmmmmmmm
öncelikle hepinizin miraç kandiliniz kutlu olsun
ben geldimmm :))hamiş kokusu duydum geldim:))))
hepinizi çok özledimmm
tuğbacığım inşallah hamişsindir canım ki bence öylesin,tebrik ederim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah
esteryam canım inşallah meleklerin sana sımsıkı tutunumşardır ve asla birakmazlar
enrika..peri..sibela..belanay..yasemin..sizler nasılsınız canlarım?
umarım hepiniz iyisinizdir
bende bu akşam artık evime geldim kızlar
kociş izine çıkana kadar kalıcaktım ama mağlesef akşam beni almaya geldi..annemlerden ayrılmak çok zor oldu ama sağlık olsun 10 gün sonra yine görüşücez inşallah
yarın adet günün canlar, inşallah gelmez ama belirtilerini yaşıyorum bu ayda boşa gidicek galiba
neyse sağlık olsun kızlar rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize
yarın görüşürüz
iyi geceler size
öpüldünüz
belenayım dostlugunuz bana öyle bir güç veriyorki anlatamam
kızlar dun gece kandilya yanlıs anlamayın ben bunu yaptım diye reklam icin soylemiyorum ama yatsı namazını kıldım icimden geldi, 5 vakit degil ama arada nefsime soz gecirebildigim zamanlarda namaz kılarım :)
secdeye giderken dedim yarabbi tek kisi degil 3 kisi secdeye gidiyorum ne olur kucagıma almayıda nasip et.. cok tuhaf bir duyguydu kızlar ya.. ben bebeklerimi simdiden cok seviyorum
ayyy sibela biraz onceki mesajima senin adını eklemeyi unutmusum lütfen kusuruma bakma arkadasım
nasılsın bitanem
iyyiki varsınız diyorum kızlar baska bir sey diyemiyorum, bugun biraz duygusalım..
belenayım dostlugunuz bana öyle bir güç veriyorki anlatamam
kızlar dun gece kandilya yanlıs anlamayın ben bunu yaptım diye reklam icin soylemiyorum ama yatsı namazını kıldım icimden geldi, 5 vakit degil ama arada nefsime soz gecirebildigim zamanlarda namaz kılarım :)
secdeye giderken dedim yarabbi tek kisi degil 3 kisi secdeye gidiyorum ne olur kucagıma almayıda nasip et.. cok tuhaf bir duyguydu kızlar ya.. ben bebeklerimi simdiden cok seviyorum
iyyiki varsınız diyorum kızlar baska bir sey diyemiyorum, bugun biraz duygusalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?