- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.821
belenaycım sende saol bıtanem hepnız iyiki varsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belenaycım sende saol bıtanem hepnız iyiki varsınız
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar testi az önce yaptım ve silik ikinci cizgi çıktı ama silik oldugu için emin olamıyorum rabbımden hayırlısı artık...........
caaaaaanııııııııııııııııım.....hamilesin bendede öyle çıkmıştı...tebrik ederim tubişim...ay çoooooooooook seeeeeeevindim.....opuyorumnanaktan:lepi:
kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.
doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..
birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.
günaydın calarım....belenayım buluştunuz mu harikamla nasıl geçtiii...
saol canım allh razı olsun ama ben yarın sabah yenıden yapacam ondan sonra net hamıleyım deyecegım
tubacıgım hayırlı olsun:ecrin_bebek:bende hala kırmızıları gormedın inş bende hamıleyımdır:Saruboceq:
inş. hamılesındır canımtubacıgım hayırlı olsun:ecrin_bebek:bende hala kırmızıları gormedın inş bende hamıleyımdır:Saruboceq: