• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Biliyorum
Sen bir meleksin
Bana yardım için gönderildin :emir_bebek::emir_bebek:

Biliyorum
Sen bir meleksin
Zor günlerimde çıkageldin kaydirigubbakcemile4

Yüzümü güldürdün
Başımı döndürdün
Acımı dindirdin
Yolumdan çevirdin

Eğlendirdin
Sakinleştirdin
Ehlileştirdin
Ve daha bir sürü şey opuyorumnanaktan

Canım mısın sen
Benim misin
Her şeyim misin sen
Hoş geldin melek
Sefalar getirdin buyrunnnnnnnnn

Ya gelmeseydin
Yetişemeseydin
Beni bulamasaydın
Ne yapardım
Yarım kalırdım melek

Biliyorum
Sen bir meleksin :emir_bebek::emir_bebek:
Seni sevmem için gönderildin

Biliyorum sen bir meleksin
Son demlerimde çıkageldin

Ya gelmeseydin
Yetişemeseydin
Beni bulamasaydın
Ne yapardım
Yarım kalırdım melek
Yanlış yapardım melek
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:

Birperi oynamak istiyordun al işte sana gün doğdu bahanende var artık oynamak içinkaydirigubbakcemile3TUGBAMIZIN BEBİŞİ GELİYOR İNŞALLAH dur kız bende oynucam dayanamadım hazır bahane varken:kedi:
delikafadulden:sm_cool::dance:sositososito:sm_cool::dance:

allahım mutlulugumuzu bozmasın insallahhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnn

hepimize peşpese versın bebişlerımızıııı tez vakıtlerde hayırlısındannnnn inşallahhhhhhhhh

kızlar testi az önce yaptım ve silik ikinci cizgi çıktı ama silik oldugu için emin olamıyorum rabbımden hayırlısı artık...........

caaaaaanııııııııııııııııım.....hamilesin bendede öyle çıkmıştı...tebrik ederim tubişim...ay çoooooooooook seeeeeeevindim.....opuyorumnanaktan:lepi:

kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.

doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..

birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.

esteryam umutsuzluğa kapılma hemen tatlım....daha erken ama 8. haftaya kadar müddeti var bence..bazı dr lar panik yapıyorlar...bol bol dua edip sabırla bekleyelim canım benim....allahım sen esteryamı ve bebeklerini koru....:Saruboceq:

günaydın calarım....belenayım buluştunuz mu harikamla nasıl geçtiii...

canım benim hoşgeldin evet buluştuk çok güzeldi tabi harika ne der bilemem ama keyifli bir sohbet oldu sonradan eşide katıldı aramıza kulaklarınızı çınlattık ne güzelmiş ya sevdiğin insanları tanımak keşke sizleride tanıma fırsatım olsa inşallah bir gün buluşuruz bugüne güzel haberle başladık tugbacığımın hamiş haberi geldi ardından biraz üzüldük esterya endişeli ama ben inanıyorumki melekleri onu terk etmiyecek allahım korusun onları sen neler yaptın keyifler nasılopuyorumnanaktan

delikanl.jpg

maşallah koçuma afiyet olsun:))

malesef kırmızıları gordum arkadaslar bu sefer cok sıddetlı oldu agrısı bayılacak duruma geldım önceden 30 gune 1 oluyordum ama 35 gune cıktı nıye oyle oldu arkadaslarmafoldumbenmafoldumben

TUBİŞİM HAMİLESİN CANIM BENİMMM
inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın canım benim,darısı da burdaki arkadaşlarımın hepsine olsun,bana da olsun tabii,
ESTERYAM sakın canını sıkma dicem ama biliyorum sıkılmamak elde değil,sabret bakalım ALLAH tan hayırlısını dile güzelim,biz senin yanındayız her zaman,inşallah en yakın zamanda o güzelim kalp atışlarını duyarsın canım arkadaşım.

kızlaaaaaarrr yaaaa ben az önce test yaptım yenıden şimdide ikinci cizgi hiç çıkmadı şaşırdım kaldım yaaa dün sabah yaptıgım teste silikte olsa ikinci cizgi çıktı bu sabah hiç çıkmadı inanın üzülmedim ama çook şaşırdım hamıle degilsem adette olmadım allahım yarabbım. hakkımda hayırlısı dıyorum başka bişey diyemiyorum şaşkınımmm

canım farklı marka test kullandıysan değer aralıgı yuksektir bence.

bazı testler beta hcg 25 olmadan gostrmiyor canım

Back