• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar testi az önce yaptım ve silik ikinci cizgi çıktı ama silik oldugu için emin olamıyorum rabbımden hayırlısı artık...........

kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.

doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..

birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.

tugbaaaaaaaaaaaaaaa hamilesin canım bende de oyle cıkmıstııııııııııııı

gozun aydın bebegim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etisn

kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.

daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.

birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.

canım benım ümıdını yıtırme inş. kalp atışlarını duyacaksın bol bol dua et canım benım allah yardımcın olsun

evet canım hakkında hayırlısını nasip etsin Allah :)

ama hamilesin isteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet canım hakkında hayırlısını nasip etsin Allah :)

ama hamilesin isteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım sen tekrardan test yapmışmıydın ve adetın kaç gün geçmişti testı yaptıgında silik çıktı ben yıne bugun bi test daha yapsammı yoksa bır kaç gün dahamı bekleyıp yapsam inan emın degılım ben............

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun miniklerin sana sıkı sıkı tutunmuştur inşallah bu sefer seni bırakmazlar dualarım seninle canım inşallah sevinen biz oluruz bebişler sadece bizi biraz korkutmuştur şaka yapmıştır inşallah ve hele bi dünyaya gelsinler biz onlara yapacağımızı biliriz totolarını ısırırm ben onların annelerini üzdü diye canım kalbini ferah tut allaha emanet miniklerin inşallah:Saruboceq:

kızlar testi az önce yaptım ve silik ikinci cizgi çıktı ama silik oldugu için emin olamıyorum rabbımden hayırlısı artık...........

canımbenim hamilesin sen silikte olsa bu hmiş olduğunu gösterir esteryaya katılıyorum hemilesiiiiiiiin:teytey::teytey::teytey:hadi kızlar nerdesiniz halaya yetişin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dün akşam harikacığımla buluştuk harik bir akşamdı ben çok mutlu oldum inşallh harikada memnun kalmıştır sonradan eşide bize katıldı sohbet ettik güzeldi resim çekildik kızlar sizin için ama ekleyemedim akşam bugün bir daha deniyeceğim bakalım inşallah beceririm
harikacım seni tanıdığıma çok memnun oldum iyiki tanımışım
ve diğer şekerler sizlerlede tanışmak isterdim akşam kulaklarınız çınladımı bakim sizden çok bahsettik:))

tugbacımmmm hamılesın güzelimmmm benımde aynı öle olmustu hanı yazmıstım ya silik çıkmıstı ve ben anlayamamıstım ikinci yaptım yıne anlamadım sonunda kızlara göstermıstım. onlarda hamılesın demıslerdı....daa nasıl olcak demıslerdı... daha cok yenı yahamılelıgın oyüzden silik çıkıyo guzelım işte....
gözün aydın bitanem benım tüylerım dıken dıkenoldu valla... çok ama çoksevındımmm...inanmazsın ama gözumden yas geldı mutluluktan...allahım inşallah acısını göstermesın bırdaha....allahım insallah saglıklı sıhhatlı bı hamılelık gecırmek nasıp etsın sana....tüm dileklerın gercek olsun guzel arkadasım....meleğini kucağına almak nasıp etsın yarabbım....saglıkla sıhhatle bir ömür boyu ınsallah....

canım benım senı cok ama cok öpüyorumm......

dün akşam harikacığımla buluştuk harik bir akşamdı ben çok mutlu oldum inşallh harikada memnun kalmıştır sonradan eşide bize katıldı sohbet ettik güzeldi resim çekildik kızlar sizin için ama ekleyemedim akşam bugün bir daha deniyeceğim bakalım inşallah beceririm
harikacım seni tanıdığıma çok memnun oldum iyiki tanımışım
ve diğer şekerler sizlerlede tanışmak isterdim akşam kulaklarınız çınladımı bakim sizden çok bahsettik:))

canım benım neguzel yaptınız valla....hanı burdan konusuyoruz edıyoruz ama gercektede bı baska guzel oluyo dımı...güzel vakıt gecırmenıze cok sevındım...hanı bırazda kıskanmadım desem yalan olur. şaka şakaaaa.....

resımlerınızı cok merak edıyorumm.........ay ben ne meraklı oldum yaaa....ama normal dimi şimdi...alkisalkisalkis hadı resımlerı gormek ıstıyorum hadı hadııııalkisalkisalkis

canım benım öyle hemen moralını bozma...senın ikiz tasıyosun .. öle hemen kalp atıslarını duyamayabılırsın yanı kötü bisey olsa hiç gelişmezlerdı dımı ama bak bırı 3,5 diğeri 4 mm dıyosun...allah korusun yoksa bukadar da büyümezdiki...ikiz gebeliklerde durum böyle olabılır...

öyle hemen moral bozmak yok ....dur bakalım daha cok yenı hersey.....

canım benım neguzel yaptınız valla....hanı burdan konusuyoruz edıyoruz ama gercektede bı baska guzel oluyo dımı...güzel vakıt gecırmenıze cok sevındım...hanı bırazda kıskanmadım desem yalan olur. şaka şakaaaa.....

resımlerınızı cok merak edıyorumm.........ay ben ne meraklı oldum yaaa....ama normal dimi şimdi...alkisalkisalkis hadı resımlerı gormek ıstıyorum hadı hadııııalkisalkisalkis

kıskanma kız ben sana gel dedim dimi mercedesi de gönderdim gelesin diyekaydirigubbakcemile4bak yine gönderdim ama sen gelmedin ben ne yapayım pericim bir güzel oldu sohbet ettik inşallah sizlerlede tanışırım resimlere gelince valla bi becerebilsem eklicem ama :jeyyar:inşallah eve gidince denicem bi daha

tugbacımmm belenaycımmmmm nasılsınızzzzzz...tugbammmm güzelll hamişimmmmm allahım hayırlısını versın ınsallahhhhh.... belenayyyy hanı resımlerrrr

kıskanma kız ben sana gel dedim dimi mercedesi de gönderdim gelesin diyekaydirigubbakcemile4bak yine gönderdim ama sen gelmedin ben ne yapayım pericim bir güzel oldu sohbet ettik inşallah sizlerlede tanışırım resimlere gelince valla bi becerebilsem eklicem ama :jeyyar:inşallah eve gidince denicem bi daha

temam temamm kızma sen.....gelemedik işte napalım...şoför yolu şaşırdı...öptüm seniii

tugbamurat nerdesin ya halya başladık hadi kızlar:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4hihoyyyt:teytey::teytey::dance::dance:gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

tugbacımmmm hamılesın güzelimmmm benımde aynı öle olmustu hanı yazmıstım ya silik çıkmıstı ve ben anlayamamıstım ikinci yaptım yıne anlamadım sonunda kızlara göstermıstım. onlarda hamılesın demıslerdı....daa nasıl olcak demıslerdı... daha cok yenı yahamılelıgın oyüzden silik çıkıyo guzelım işte....
gözün aydın bitanem benım tüylerım dıken dıkenoldu valla... çok ama çoksevındımmm...inanmazsın ama gözumden yas geldı mutluluktan...allahım inşallah acısını göstermesın bırdaha....allahım insallah saglıklı sıhhatlı bı hamılelık gecırmek nasıp etsın sana....tüm dileklerın gercek olsun guzel arkadasım....meleğini kucağına almak nasıp etsın yarabbım....saglıkla sıhhatle bir ömür boyu ınsallah....

canım benım senı cok ama cok öpüyorumm......
canım benım ne kadar güzel dıleklerde bulunmuşun allah razı olsunn benı çook duygulandırdın canım yarın sabah tekrar test yapacam ondada çıkarsa ben tam öyle emın oalacam inş. melegım benımledır

Back