- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 47
- Konu Sahibi tugbamurat
Bende artık burada olucam sizleri ve kendimi takip edicem inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum hayırlısıysa inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrh.canim arkadasim.su sogan kürünü banada anlatin.bunu yapipda hamile kalan varmiymis.bu arada topigin bayagi yogun.öpt.tatlim....günaydın enrikacım yasemincim kanaryacım ve diger arkadaşlar nasılsınız canlar bende sogan kürünü denemek istiyorum ama ne zaman başlasam ayın 11 de adet olacam ondan sonramı başlasam bendede 1 haftadır akıntım çogaldı iltahapmı var yoksa üşüttümmü bilmiyorum bu sogan kürü iltahab içindi dimi canlar hepinizi öpt
Hayır canım kürtaj olmadım,doktor bişey demedi,kontrole bile çağırmadı,ben kanama devam edince aradım.Bende senin gibi düşündüm ama K.K.de yazan nursebaby 'ye sordum parça kalmış olabilirmi dedim'sanmıyorum kimyasal gebelik çok erken düşük oluyor kalmamıştır'dedi.Neyse artık yarın başka doktora gidecem orda belli olur inşallah.
günaydin canim arkadaslarim herkes nasil bakalim bugün
sibela canım ben 3 düşük yaşadım ilki kiyasal 2, düşük olarak sonuncu dış gebelikti ama benim ilk 2 hamileligimde 40 günn kanamam gelmişti bana kalırsa çok korkma benim dış gebelikte 60 gün kanamam geldi
kimyasal gebelikte parça kalma olasılı yok canım...rahimde bebek ürünleri oluşmadığı için parçada kalamaz...bence normaldir kanaman ama yinede bir dr agit canım...çok geçmiş olsun arkadaşım...
günaydın enrikacığım....benden iyilik canım...yarın eğitime gidiyorum 20 sine kadar işte yokum...değişiklik olacak benim için...
Herkese iyi akşamlar aynı üzüntüleri yaşayanların birbirini desteklemesi için biraraya gelmesi çok güzel...Allahım hepimize meleklerimizi kollarımızın arasına almayı cennet kokularını koklamayı nasip etsin inşallah ...Benim meleğim 1 Martta bıraktı beni gitti . Henüz 5 haftalıktı hiç bi sıkıntım yoktu emin olmak için doktora bile gitmemiştim henüz. Arkadaşlar size tavsiyem hiçbir şeye üzülmemeye çalışın hamile olduğunuzu anladığınız andan itibaren herşeye daha hoşgörülü olun ...Ben olamadım hafife aldım eşime kızdım söylendim ..akşamında meleğim uçtu gitti. Herşey allahın takdiri bunu kabullendim. Şimdi geleceğe bakıyorum. Bu siteden gördüm ve ilk regl kanamam geçen hafta oldu ikinci gününden itibaren çörekotu bal tarçın karışımına başladım.....inşallah hayırlısı olur...
Geçmiş olsun canım, inşallah birşey çıkmaz sonuçta, ama nasıl doktor bende anlamadım valla...
canım çok geçmiş olsun,üzme kendini,inşallah en yakın zamanda bu mutluluğu tekrar yaşarsın,yaşadıklarımızdan ders almalıyız,kendimizi çok sıkıntıya sokuyoruz,böyle olunca da vucudumuz bebek için uygun ortam değil diye alarm veriyormuş,ben düşükten bu yana kanamam geçsede bir an evvel tekrar çalışmalara başlasak diye acele ederken bak kanam bi türlü bitmedi,ne kadar strese girdim bir bilsen,o şaşkınlıkla sağlıklı düşünmeden sorup soruşturmadan bi doktor buldum gittim,daha da beter oldum, şimdi bebek konusunda nerdeyim bilmiyorum.Sakin olmak lazım,sakince hareket etmek lazım.
bide kist varmış 15-20 mm dedi, cumartesi başka bir doktordan randevu aldım,bakalım bu ne diyecek,bence doktora gidene kadar lekelenmem bitecek gibi geliyor bana,neyse bi kontrolden geçmiş olurum,arayış içindeyim bakalım ne olacak??????[/QUOTE
a.s.merhaba arkadaşım çok gemiş olsun canım benimde lekelenmem uzun sürmüştü dr gittim dr dedi kürtajda enfeksiyon kapmış olabilrsin dedi antibiyotik verdi ve hemen geçti bu arada aramıza hoş geldin inş. tez zamanda tekrar saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelik geçirir bebişini kucagına alırsın inş. senide listeye ekleyımmı canım bekleme süren ne zaman bitiyo yazarsan eklerim sevgileeer
a.s.canım sanada iyi akşamlar ve çook geçmiş olsun üzüntünü paylaşıyorum 2 kere aynı acıyı yaşamış biri olarak ama canım isyan etmekte yok pes etmekte yok inş. rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder herşeyde vardır bi hayır sen acaba hangi hastaneye dr gidiyosun anlatmana baya ilgili dr nasıl söylersen şartlar uygun olursa bende giderim bende iyi bir dr arıyorum canım istesen listeye eklebilirim sevgileerHerkese iyi akşamlar aynı üzüntüleri yaşayanların birbirini desteklemesi için biraraya gelmesi çok güzel...Allahım hepimize meleklerimizi kollarımızın arasına almayı cennet kokularını koklamayı nasip etsin inşallah ...Benim meleğim 1 Martta bıraktı beni gitti . Henüz 5 haftalıktı hiç bi sıkıntım yoktu emin olmak için doktora bile gitmemiştim henüz. Arkadaşlar size tavsiyem hiçbir şeye üzülmemeye çalışın hamile olduğunuzu anladığınız andan itibaren herşeye daha hoşgörülü olun ...Ben olamadım hafife aldım eşime kızdım söylendim ..akşamında meleğim uçtu gitti. Herşey allahın takdiri bunu kabullendim. Şimdi geleceğe bakıyorum. Bu siteden gördüm ve ilk regl kanamam geçen hafta oldu ikinci gününden itibaren çörekotu bal tarçın karışımına başladım.....inşallah hayırlısı olur...