- Konu Sahibi tugbamurat
a.s.canım sanada iyi akşamlar ve çook geçmiş olsun üzüntünü paylaşıyorum 2 kere aynı acıyı yaşamış biri olarak ama canım isyan etmekte yok pes etmekte yok inş. rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder herşeyde vardır bi hayır sen acaba hangi hastaneye dr gidiyosun anlatmana baya ilgili dr nasıl söylersen şartlar uygun olursa bende giderim bende iyi bir dr arıyorum canım istesen listeye eklebilirim sevgileer
İyi dileklerin için allah razı olsun cnm inşallah hep beraber aşıcaz sorunlarımızı. Benim doktorum aynı zamanda ablamın ve kuzenlerimin de doktorudur. Yeğenimi ve kuzenlerimin çocuklarını doğurttu. Çok bilgili ve iyiniyetli bir beydir. Ben erkek doktora gitmek konusunda önyargılıydım ancak ablamın ısrarı ile zorla gittim inanın daha önce gitiğim bayan doktordan 1000 değil 10000 kat iyi. Zaten karşısına oturunca anlıyosunuz.Biliyomusunuz ultrasona eşimi de aldı düşük yaptığım zaman ilkten çok utandım ama eşimi ve beni karşısına oturttu bizi bilgilendirdi bunun çok doğal bişey olduğunu her bayanın başına gelebileceğini daha kötü bir durum olmdığı için sevinmemiz gerektiğini anlattı. Bide dedi ki olan oldu niye oldu diye sorumlu aramak yerine neden olmadığına bakalım bunu engelliyelim her bayanın düşük yapma hakkı saklıdır. Bu sizi üzsede doğanın mükemmelliğe verdiği önemin sonucudur dedi. Hastane adı verebiliyomuyum bilmiyorum ama göztepe deki özel olan hastane Doktorum Fatih Esen.Bu arada adımı da yazarmısın listeye.. kurban olduğum allahımdan umudumu kesermiyim hiç...