- Konu Sahibi tugbamurat
-
mrh suhenzacım nasılsın dah ahala sonuçlarım çıkmamış işallah bu hafta çıkar
ben iyiyi enrikacim sen nasilsin ne zamandir takip edemedim varmi bir gelisme
merhaba kizlar ben araniza yeni katildim bende kisa bir zaman once dusuk yaptim,2 ay oldu ama hala adet olmadim ,sabahlari biraz bulantilarimda var sizce ne yapmaliyim?ayrica test yapmaktan korkuyorum ..........
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben hafta sonu giremedim kardeşimin sözlüsünün tarafı geldi anneme baya kalabalıktılar annemle hazırlık yaptık yogundum 2 gün fırsatım olmadı buraya girmeye ama aklım burdaydı hadi bakalım kim olacak buranın ilk hamilesi heyecanla bekliyorum bide onun listesini yapacam hakkımızda hayırşısı olsun inş. gelsin bebişlerrrrrrr
saol arkadaşım ailem için canım feda. evet canım özleniliyo. inş. başlarız hamile haberleri almaya ve devamı gelir sen ve yaseminin doluyo zamanı hadi bakalım hayırlısı canımhamarat arkadaşım benim bende bu haftasonu girmeye fırsat bulamadım pek hepinizide çok özledim 2 arkadaşımızın bekleme süreleri dolmuş canım ilk haberi belki kanaryadan alırız
canım aramıza hoş geldin ve bence bu zamana kadar adet olmalıydım hamile olma olasılıgın çok yüksek çünkü bende aynı durumda oldum düşüğün arkası hemen adet oldum 1 hafta ve ondan sonra olmadım hamileydim bence hemen bir test yap hamileysen dr görün derim......merhaba kizlar ben araniza yeni katildim bende kisa bir zaman once dusuk yaptim,2 ay oldu ama hala adet olmadim ,sabahlari biraz bulantilarimda var sizce ne yapmaliyim?ayrica test yapmaktan korkuyorum ..........
selam hepinize canlarım...enrikacığım bu ayda geçmiş olsun ikimizede :))) tuğbacığım yoğunmuşsun bayagı kolay gelsin canım sanada :))
Uğurböceğim hoş geldin aramıza ve geçmiş olsun arkadaşım ....
dün incir kürüm bitti kızlar nihayet kurtuldum eve incir taşımaktan onları kaynatıp içmekten inşallah şifa olur ...öpüldünüz canlar....
selam hepinize canlarım...enrikacığım bu ayda geçmiş olsun ikimizede :))) tuğbacığım yoğunmuşsun bayagı kolay gelsin canım sanada :))
Uğurböceğim hoş geldin aramıza ve geçmiş olsun arkadaşım ....
dün incir kürüm bitti kızlar nihayet kurtuldum eve incir taşımaktan onları kaynatıp içmekten inşallah şifa olur ...öpüldünüz canlar....
sanada selam güzel arkadaşım aynen hayatım kaldı 1 ay :dance:
şifa olsun yaptığın kürler, o incir ne işe yarıyo iltihabı falanmı engelliyo acaba bende soğan kürünün çok iyi olduğunu duydum ama kokarmı acaba işe gelirken falan nasıl içicem :bbo:
Merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız. 24 martta kürtaj oldum 23 nisanda korunma sürem bitecek, doktor bir ay korun yeterli dedi, çarşamba günü kontrole gidicem, Allahım hepimizin kucaklarını en kısa zamanda bebişlerle doldursun inş.
enrikam bitanem...incir kürü yumurta gelişimi ve çatlamasına yardımcı bir kür....ibrahim saraç oğlunun sitesinde var ayrıntılı oku tatlım ordan....
Merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız. 24 martta kürtaj oldum 23 nisanda korunma sürem bitecek, doktor bir ay korun yeterli dedi, çarşamba günü kontrole gidicem, Allahım hepimizin kucaklarını en kısa zamanda bebişlerle doldursun inş.
slm arkadaşlar...bende martın 12inde düşük yaptım...mayıs ayı beklıyorum bakalım...allah hepimize sağlık versın ve bi bebek nasip etsın inşallah
fatimacım aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun bir ay çok kısa bisüre ne güzel bize dr 3 ay demişti umarım adetinde vaktinde gelir mayıs ayında senden bebek haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?