- Konu Sahibi tugbamurat
-
a.s.günaydın saol canım inş... :1hug:hadi bakalım tam 30 günün kaldı ne güzel sonra gelsin bebişler inş. verin yegen:CüvCüv: haberlerini hayırlısıyla ay içim kıpır kıpır oldu yaa düşününce allahım sen büyüksün yarabbim hayırlısıyla hepimize saglıklı ve sorunsuz hamilelikler nasip eyle inş. amiiiin:Saruboceq:
günaydın şekerler
yasemincim hadi gözün aydın canım darısı başıma bende bakalım yarın öbürgün bekliyorum umarım fazla bekletmez :sm_confused:
geldim canim geldim.amanda arkadasini ararmis.biraz ihmal ettim demi canim kusura bakma.eee arkadaslar sizler nasilsiniz.:CüvCüv: hamis olaniniz varmi..............canım arkadaşlarım nasılsınız kanaryam nerdesin niye girmiyosun hiç canım arkadaşım
a.s.canım arkadaşım seni ve tüm arkadaşları görmiyim inan arıyorum sizlere öyle alıştımkı iyiki varsınız iyiki varız iyiki KKvar hepinize kocaman sevgilerrŞenizgeldim canim geldim.amanda arkadasini ararmis.biraz ihmal ettim demi canim kusura bakma.eee arkadaslar sizler nasilsiniz.:CüvCüv: hamis olaniniz varmi..............
aynen canim cok haklisin.bende öyle.islerimi bitirip hemen bilgisayara gecmek istiyorum,ki seninle ve diger arkadaslarimla biran eveli görüseyim diye.evet iyiki k.k var:enbuyukkk: ve iyiki buraya üye olmusuma.s.canım arkadaşım seni ve tüm arkadaşları görmiyim inan arıyorum sizlere öyle alıştımkı iyiki varsınız iyiki varız iyiki KKvar hepinize kocaman sevgilerrŞeniz
kızlar nerelerdesiniz yasemin tuğba kanarya sudenaz napıyosunuz bakalımm
ben iyiyi enrikacim sen nasilsin ne zamandir takip edemedim varmi bir gelismekızlar nerelerdesiniz yasemin tuğba kanarya sudenaz napıyosunuz bakalımm
aramiza hosgeldin canim.öncelikle gecmisolsun.hani adetinin 40 gün gelmemesinin normal oldugunu biliyorum da,2ay sanki uzun geldi bana.test derken hamilelik testinden bahsettin herhalde.hani adet olmadan hamile kalmis olmani zannetmiyorum.mide bulantilarin falan varmis.bence dr.a kontrole bir gitsen ugurböcegim...........merhaba kizlar ben araniza yeni katildim bende kisa bir zaman once dusuk yaptim,2 ay oldu ama hala adet olmadim ,sabahlari biraz bulantilarimda var sizce ne yapmaliyim?ayrica test yapmaktan korkuyorum ..........
merhaba kizlar ben araniza yeni katildim bende kisa bir zaman once dusuk yaptim,2 ay oldu ama hala adet olmadim ,sabahlari biraz bulantilarimda var sizce ne yapmaliyim?ayrica test yapmaktan korkuyorum ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?