- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.201
birpericiğim hayırlısı olsun canım üzülmek yok o gelecek zamanı biliyor nede olsa..sağlıkla hayırla gelsin arkadaşım...
sağol canım inşallah allah herısteyene versın en kısa zamanda....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birpericiğim hayırlısı olsun canım üzülmek yok o gelecek zamanı biliyor nede olsa..sağlıkla hayırla gelsin arkadaşım...
kıslarrrr kırmızılar geldiiiii
kendımı bir garip hissettım kötü oldum gözümden yas geldı. geldıgı iyi aslında endıselıdım cünkü.ya hamıleysem doktorumda kızarsa kötu bırsey olursa dıyede ama ne bıleyım yınede içim bi hos oldu ((
enrikam çok geçmiş olsun canım...en çok demir marulda varmış canım ıspanakta çok az demir oranı...bol bol marul ye arkadaşım...yükselsin bir an evvel hamilelikten önce :)))
yasemincim 18:00 gibi kan vericem sanırım 19:30 gibi sonucu alırım canım
kıslarrrr kırmızılar geldiiiii
kendımı bir garip hissettım kötü oldum gözümden yas geldı. geldıgı iyi aslında endıselıdım cünkü.ya hamıleysem doktorumda kızarsa kötu bırsey olursa dıyede ama ne bıleyım yınede içim bi hos oldu ((
yasemincim ben su anda 3+2 yim 5+2 olmadan dr gidip ultrasıon a girmiyim dime
canım benim ya seni şuan çok iyi anlıyorum bende ağlamıştım ama olsun be tatlım her işte vardır bir hayır:teselli::teselli:
en azından bir adet tarihi geçirmiş oluruzŞeniz
üzülmek yok nede olsa doğal yoldan kalabiliyorsunuz en yakın zamanda yine kalırsın:Saruboceq::Saruboceq:
benim biraz şupheli benim eşimde morfoloji sorunu var inşallah bende geçen hamileliğim gibi doğal yoldan en yakın zamanda hamile kalabilirimsenağlama:Saruboceq::Saruboceq:
yasemincim ben su anda 3+2 yim 5+2 olmadan dr gidip ultrasıon a girmiyim dime
güzel arkadasım benım çok sağol. biz senınle aynı zamanlarda kaybettık meleklerımızı...inşallah en kısa zamandada hamıle kalalım...
sorun var dıyorsun ama bak dogal yoldan kalmıssın ıste ne guzel hamıle.yıne olacak merak etme sen ...
inşallah canım ya ama nebileyim hep içimde bir his var sanki tekrar doğal yoldan kalamıyacağım gibi
ama allah büyük canım inşallah hislerim beni yanıltır da en yakın zamanda yine doğal yoldan kalabilirim
inşalllah rabbim en yakın zamanda isteyen herkezin hayırlısı ile nasip eder
hadi bende kaçtım şimdilik bitti mesai
çok mutluyum
canlarım hepinize iyi aksamlar kendınize iyi bakın yarın görüşmek üzere....
merhabalarr benide ekleyebiirsinizz..haziran başında düşük yaptım..dr 3 ay dedi ama ben 2 ay korunmayı düşünüorum :))