Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kıslarrrr kırmızılar geldiiiii

kendımı bir garip hissettım kötü oldum gözümden yas geldı. geldıgı iyi aslında endıselıdım cünkü.ya hamıleysem doktorumda kızarsa kötu bırsey olursa dıyede ama ne bıleyım yınede içim bi hos oldu :KK43:((

bence iyi olmuş pericim şimdi herşeye sıfırdan başlıcaksın bence böylesi daha iyi
eğer hamile kalsaydın ve tatsız bişey yaşasaydın bunun sorumluluğunu fazlaca hissedicektin kendini sorgulucaktın vicdan yapıcaktın canım
ama şimdi sen üzerine düşeni yaptın ve 1 ay bekledin
yine başlarsın haftaya çalışmalara artık gerisi allahtan canım :1hug:

enrikam çok geçmiş olsun canım...en çok demir marulda varmış canım ıspanakta çok az demir oranı...bol bol marul ye arkadaşım...yükselsin bir an evvel hamilelikten önce :)))

tamam yaseminim marulu çok severim zaten çokta yerim
saol arkadaşım benimmm

yasemincim 18:00 gibi kan vericem sanırım 19:30 gibi sonucu alırım canım

tamam canım akşam yazarsın artık teyzoşları merakta bırakmazsın...aaa bide arkadaşı var şuan onu merak eden kendilerei en son 4 mm di :))) ona göre merakta bırakma bizi....:ecrin_bebek:

kıslarrrr kırmızılar geldiiiii

kendımı bir garip hissettım kötü oldum gözümden yas geldı. geldıgı iyi aslında endıselıdım cünkü.ya hamıleysem doktorumda kızarsa kötu bırsey olursa dıyede ama ne bıleyım yınede içim bi hos oldu :KK43:((

canım benim ya seni şuan çok iyi anlıyorum bende ağlamıştım ama olsun be tatlım her işte vardır bir hayır:teselli::teselli:
en azından bir adet tarihi geçirmiş oluruzŞeniz
üzülmek yok nede olsa doğal yoldan kalabiliyorsunuz en yakın zamanda yine kalırsın:Saruboceq::Saruboceq:
benim biraz şupheli benim eşimde morfoloji sorunu var inşallah bende geçen hamileliğim gibi doğal yoldan en yakın zamanda hamile kalabilirim:nazar:senağlama:Saruboceq::Saruboceq:

yasemincim ben su anda 3+2 yim 5+2 olmadan dr gidip ultrasıon a girmiyim dime

canım ilk hamileliğimde dr um bana beta 1500 ün üzerine çıkmadan kese görünmez demişti...daha çok erken tatlım...ben 6 haftalıkken gitmiştim...öncelikle şu betana bi baktır önemli olan onun katlamış bir şekilde artmış olması...onlar sonraki işler ...sttes yok...kafaya takmak yok relaks olacağız tamam mı canım benim...:1hug:

sağol enrikam çok doğru sölüyosun.hep tetıkte bekleyecektım hep endıse edecektım.birsey olsa kendımı affetmeyecektım. inşallah bundan sonra en kısa zamanda hamıle kalırız hepimiz canım...

canım benim ya seni şuan çok iyi anlıyorum bende ağlamıştım ama olsun be tatlım her işte vardır bir hayır:teselli::teselli:
en azından bir adet tarihi geçirmiş oluruzŞeniz
üzülmek yok nede olsa doğal yoldan kalabiliyorsunuz en yakın zamanda yine kalırsın:Saruboceq::Saruboceq:
benim biraz şupheli benim eşimde morfoloji sorunu var inşallah bende geçen hamileliğim gibi doğal yoldan en yakın zamanda hamile kalabilirim:nazar:senağlama:Saruboceq::Saruboceq:

güzel arkadasım benım çok sağol. biz senınle aynı zamanlarda kaybettık meleklerımızı...inşallah en kısa zamandada hamıle kalalım...

sorun var dıyorsun ama bak dogal yoldan kalmıssın ıste ne guzel hamıle.yıne olacak merak etme sen ...

yasemincim ben su anda 3+2 yim 5+2 olmadan dr gidip ultrasıon a girmiyim dime

zaten bakmaz gülüm ultrasonda deger artısını bekler...

sen kendıne cok ıyı bak ama bugunlerde canım..çok yorma kendını dınlen.bebişin sıkıca tutunsun sana..
hep öyle söler ya büyüklerımız bir yerlere uzanma sakın ağırda kaldırma yasakkelime

güzel arkadasım benım çok sağol. biz senınle aynı zamanlarda kaybettık meleklerımızı...inşallah en kısa zamandada hamıle kalalım...

sorun var dıyorsun ama bak dogal yoldan kalmıssın ıste ne guzel hamıle.yıne olacak merak etme sen ...

inşallah canım ya ama nebileyim hep içimde bir his var sanki tekrar doğal yoldan kalamıyacağım gibi
ama allah büyük canım inşallah hislerim beni yanıltır da en yakın zamanda yine doğal yoldan kalabilirim
inşalllah rabbim en yakın zamanda isteyen herkezin hayırlısı ile nasip eder

inşallah canım ya ama nebileyim hep içimde bir his var sanki tekrar doğal yoldan kalamıyacağım gibi
ama allah büyük canım inşallah hislerim beni yanıltır da en yakın zamanda yine doğal yoldan kalabilirim
inşalllah rabbim en yakın zamanda isteyen herkezin hayırlısı ile nasip eder

ooff sabina ya böyle söylüyosun ya nasıl kızdırıyosun beni :kızgın:
o senin hislerin değil canım tamam mı endişen
korktuğun için öyle düşünüyosun biliyosun eşinin rahatsızlığından dolayı tahmin yürütüyosun öyle olur diyosun
ya dostum ne farkeder sen sağlıkla bebeğini alda kucağına
aklına geldikçe o düşünce hemen iptal ediyorum de sağlıklı bir bebeğe hamileyim ben diye yaz bilinçaltına
şaka yapmıyorum kuantumla ilgilenirmisin yada duymuşmuydun bilmiyorum ama insanlar bu yolla hayatlarını yönetiyolar
ha ben uygulayabiliyomuyum şimdilik çok değil ama zorluyorum kendimi
kazıcaksın bunu beynine niye şartlıyosun kendini olumsuza
normal olmazsa tedaviyle olur nolmuş yanii
bi daha duymak istemiyorum lütfen güzelim
kendini strese sokuyosun boşyere ayrıca benide

hı ayrıca sabinacım bu hepimiz için geçerli şayet hiç çocuk sahibi olamazsakta
dediğim gibii düşündüğümüz sürece bu durum bizim yaşam sevincimizi elimizden almaz
bazı şeylere hükmedemiyoruz çünkü
sen madem bebek sahibi olmak istiyosun lütfen en büyük desteği kendine kendin ver
öyle söyleyipte kendinide bizide üzme

enrikam haklısın bitanem
bundan sonra hep olumlu düşünüp pozitif olucam tatlım benimde bebeğim doğalyoldan gelecek inşallah:lepi::lepi::lepi:

canımsın benim budur işte
tatlım duygularına düşüncelerinle muhalefet olma sakın
yani bunu hiçbirimiz yapmamalıyız aklımıza geldimi hemen toplayalım düşüncelerimizi

X