- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.341
Demekki olabiliyormuş yaniiiiii bende 17 gün önce düşük yapmıştım inş hamile kalırımm inşCok iyi yaa masallah
Once moral lazim bize olcak ins ama ya kaybedersem korkusu var ya gerci nasipte ne varsa o olcak da hayirlisi olsun insDemekki olabiliyormuş yaniiiiii bende 17 gün önce düşük yapmıştım inş hamile kalırımm inş
Once moral lazim bize olcak ins ama ya kaybedersem korkusu var ya gerci nasipte ne varsa o olcak da hayirlisi olsun ins
o kaybetme korkusu olur kızlar hele bayanlarda biliyorsunuz ki duygusalız. kaybetme korkusu yüzünden bebiş yapmamak mı yoksa her şey pahasına yeniden denemek mi??? ben yeniden denedim o bayan da denemiş sizler de deneyeceksiniz çünküüüüü bizler anne olmak için yaratılmışız bu yüzden bu arzu hiç bitmeyecek yalnızca zamanı geldiğinde olacakkk.. eeee cennet annelerin ayakları altında değil mi :) hiçbir şey kolay elde edilmez hele ki bu bir evlatsa
Pffff bana da 6 ay sonra bile soran oldu doğum ne zaman diye! Kör müsün be kadın hamileye mi benziyorum!!Bugun is ustumee bi anla var bebegin ne kadarlik oldu dedi dusuk yaptim dedimbole konushrken anlatti belki birilerine fikir verir dite paylasmak istedim bnde 7 . Ayimda bebegin karnimda oldugunu ogrenmistim Hemde 3.ayda olmus 4ay icinde tasimisim dedi snra cok zor bit Dogum yapmis cunku bebek icinde curumus parca parca dogumla almislar snra 40 im cikmadan tekrar hamile oldugumu ogrenrim dedi simdi kizi 20 yasinda
sağol cnm cok doğru söylüyorsun biri hamile denilince içim cız ediyo bende cok istiyorum galiba ama işte tekrar kaybetme korkusu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.angel _aydin ağlayacaksın tabi ki ben de çok ağladım içine atma boşalt gitsin ki yeniden bebek için kendini hazır hissedesin. ben daha çocuk yapmam rahat bırak beni ya o kadar çocuk istiyorsan boşa beni git başkasıyla evlen falan bile demişim eşime hatırlamıyorum bileyani hazır olmadığın sürece bekle kendin hazır hissedince eşine teklif et seni zorlamasın çünkü bu en çok seni bağlar neticede anlıyorum seni hep yanındayım deseler dahi ne kadar anlıyorlar bizi sorarım size ??? bu yüzden kararı sana bırakmalı çünkü 3 ay bekleyeceksin zaten ha 3 ay ha 5 ay ne fark eder zaten sen kendin istemeye başlayacaksın hiç istemezsin korkarsın gibi geliyor sana ama öyle olmuyor işte. seni zorlamasına izin verme yeniden bebek isteyince yap şunu da unutma bu başına gelenin yeniden geleceği aklından çıkmasın ki yıkılıp kahrolma olur mu ??? Allah büyük ya vallahi dua et anne adayısın annelerimize neler ettiğimiz halde istediğimzi yine yapıyorlar ki Rabbim neden duymasın sesini öyle düşün .
asena38 ben 2.5 ay adet göremedim çok fazla kazımamışlar ilk gebeliğim diye ancak düşmüştü bhcg 0.04 e o sürede ona rağmen bir ilaç verdi onu kullandım sonra adet oldum bir hafta sonra yeniden adet oldum. ilk adetim kendisiymiş bir hafta sonra gelen ilaç zoruyla olanmış çünkü bir ay sonra ilk adetim üzerinden 28 gün sonra adet oldum toplamda 4.5 ay sonra yeniden yaptım bebiş. yani dua ede ede yaptım öyle de oluyormuş o halde bile dua edeceğim hem de deli gibi edeceğim aklıma gelmezdi şimdi açık açık yazamıyorum evli olan anlar zaten neyse şükür o halde bile dualarım kabul oldu ki bebiş geldi yani duanın nerede ne zaman olduğu ne durumda olduğu mühim değilmiş gerekirse o durumda dua et Rabbim sana da versin sağlıklı bir evlat .
dikkatli davranmaya gelince işe giderken durağa gitmem için baya büyük bir yokuş merdiven iniyorum ilk haftalarda hamileliğimden haberim dahi yoktu yetişmek için 2 3 basamak atlaya atlaya hatta hoplaya zıplaya çok indimmm bennnn sonra adet gecikince sandım gene bir şey oldu test hamile çıktı çok sevinemedim ya gene boş gebelik olursa diye şükür olmadı ama şu an düşünüyorum onca hopladım zıpladım ben Allah ım şükürler olsun ki düşmemiş sapasağlam tutunmuş kızım yani veren de alan da Allah siz ona bırakın en güzel şekilde korur.
Cnm cok gecmis olsun. Bnmde iki kurtajim var. Dedigin gibi ilkinde herkes olur fln diyo.. bnm ilk bos gebelikti ikinci de kalp atisi duyulmadi. Oncelikle kan pihtilasmasi testlerini yaptir hemn . Perinatolog olan doktorlara git. Bnm kan pihtilasmasi testleri eksikmis simdi dr um karduyovaskuler testi ve hormon testi de istedi . Bi de kurtajdan sonra alinan embriyo genetik incelemeye gitti cnmSelamlar herkes
Öncelikle burada benimle aynı acıyı yaşayan herkese geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın...
Kısa süre önce ne yazıkki ikinci düşüğümü yaşadım ilk düşükten sonra doktor ve çevredeki herkes ilk hamileliklerde olur ikinci saglıklı olur tasalanma sözleri ile acıma biraz olsun teselli bulmuştum fakat yinede uzun süre tekrar bi hamilelik düşünmemiştim.tam herşeyi unuttum yeni bir kalp atışı duymaya hazırım dedik adet günü gecikince yaptıgım testte pozitifi gördüm fakat devamı yine hüsran oldu yine kürtaj yine depresyon... Şimdi öylesine şaşkınım öylesine dipte hissediyorumki yinede hayırlısı buymuş demekten başka teselli bulamıyorum.bundan sonrası için yapılması gereken testleri yaptırmadan tekrar bi gebelik istemiyorz fakat bu konuda pek bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.yaptırmamız gereken testler,dogal kürler,doktor tavsiyesi her bilgi için şimdiden Allah razı olsun...
Canım ya kardiyovasküler testi daha önce de duydum ama tam olarak nedir bu test acaba bilmiyorum?Cnm cok gecmis olsun. Bnmde iki kurtajim var. Dedigin gibi ilkinde herkes olur fln diyo.. bnm ilk bos gebelikti ikinci de kalp atisi duyulmadi. Oncelikle kan pihtilasmasi testlerini yaptir hemn . Perinatolog olan doktorlara git. Bnm kan pihtilasmasi testleri eksikmis simdi dr um karduyovaskuler testi ve hormon testi de istedi . Bi de kurtajdan sonra alinan embriyo genetik incelemeye gitti cnm
Cnm kan pihtilasmasina bakiyolar hani daa ayrintili inceliyo genetikten gelen bi rahatsizlik mi fln die . Ve dr bu test sonucuna gore igne ye ve dozuna karar vercez dedi. Sn gidip bi kadin dogumcudan iste bunu. Bi de hormon testi dendi bana. D vitaminine de baktir bnm cok dusuk cikti ampul damla fln verdi drCanım ya kardiyovasküler testi daha önce de duydum ama tam olarak nedir bu test acaba bilmiyorum?
Cnm cok gecmis olsun. Bnmde iki kurtajim var. Dedigin gibi ilkinde herkes olur fln diyo.. bnm ilk bos gebelikti ikinci de kalp atisi duyulmadi. Oncelikle kan pihtilasmasi testlerini yaptir hemn . Perinatolog olan doktorlara git. Bnm kan pihtilasmasi testleri eksikmis simdi dr um karduyovaskuler testi ve hormon testi de istedi . Bi de kurtajdan sonra alinan embriyo genetik incelemeye gitti cnm
Saol cnm cok tskler. Rabbim bize guzel haberler duyursun ins. Perinatologlar ozel hast fln oluo. Kendi muayenehanesi olan da var. Bn iki tane gidiorum biri ozelde digeri arast.hast de hoca kendi muayenehanesi var. Hormon testi de istendi bnden. Bi de d vitaminiSizede çok geçmiş olsun Allah tekrar böyle acılar yaşatmasınkan pıhtılaşması ve genetik testleri yapılmalıymış kardiyovasküler testide araştırayım çok teşekkürler bu arada perinatologlar sadece araştırma hastanelerindemi bulunuyor bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim
asena 38 doğum yapmadım hamileyim ikinci bu benim ilki boş gebelikten kürtaj yaptırmıştım henüz doğum olmadı inşallah olacak . daha önce düşük yapıp yeniden hamile kalınabiliyor diye sizlere moral vermek için girdim bu sayfaya çünkü bu süreçte yaşananları biliyorum yaşadım tüm sıkıntılarını ama geçiyor yeniden istiyorsun Allah büyüktür senin ve hepinizin olacak inş bebişleri fakat alın yazısı ne zaman olacağını Allah bilir bebeğinizin bir ömrü olduğu gibi yaşı da belli o zaman doğacağı için endişe etmeyin hep dua edin tabi doktor kontrollerini ihmal etmeden Rabbim yar ve yardımcınız olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?