Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Saol cnm cok tskler. Rabbim bize guzel haberler duyursun ins. Perinatologlar ozel hast fln oluo. Kendi muayenehanesi olan da var. Bn iki tane gidiorum biri ozelde digeri arast.hast de hoca kendi muayenehanesi var. Hormon testi de istendi bnden. Bi de d vitamini
Amin canım inşallah. Doktorlarından memnunsan isim ve hastane ögrenebilirmiyim bu konuda pek bilgim yok malesef :(

Amin canım inşallah. Doktorlarından memnunsan isim ve hastane ögrenebilirmiyim bu konuda pek bilgim yok malesef :KK43:
Izmirdeyim canim bn. Bornova sifada prof.serkan guclu bi de prof.fuat akercan a gidiyorum .bn de yarin ins hormon testi icin kan vermeye gitcm bu sefer yalniz olcm ins bayilmam oralarda ya kan tutuyo beni

Izmirdeyim canim bn. Bornova sifada prof.serkan guclu bi de prof.fuat akercan a gidiyorum .bn de yarin ins hormon testi icin kan vermeye gitcm bu sefer yalniz olcm ins bayilmam oralarda ya kan tutuyo beni

Bana istanbulda bi doktor lazım ama yinede teşekkür ederim. Sag salim gidip gelirsin umarım kan alınırken bakmamaya çalış enazından :)

selam kızlar bende 1 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim hala daha aklıma geldikçe ağlıyorum doktor 3 ay korun ondan sonra cocuk düşün dedi eşimde 3 aydan sonra hemen istiyo ne yapmam gerekir bilmiyorum hazır mıyım bidaha kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum bebeğim kürtaj olmadan 2 hafta önce ölmüş karnımda herkes seni nasıl zehirlememiş diyor doktorda bebek zehirlemez diyor anlamadım ama Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Bende martta düşük yaptım. Benim doktorum da neredeyse zehirlenecekmişsin dedi. Benim bebeğmde 8 haftalıktı. Bana aniden bir kanama geldi ve bir parça düştü, hastanede ameliyata aldılar. Büyükler düşüğün ayağı içerdedir yani hemen hamile kalırsın dediler 6 aydır deniyorum ama yok. Çalışmalar devam ediyor. Doktor bebek rahatsız ondan düşmüş dedi ama ben genede ben rahatsızsam gene düşürürsem diye korkmuyor değilim. Allah isteyen herkesi bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

kızlar ben 13 ünde düşük yaptım normalde adetim 35te olur ama bugün bir kasık ağrım varki hamilelikteki gibi ve bel ağrısı ama beta yaptırmak istemiyorum ay inş hamileyimdir :KK43:

Ben de 11 inde dusuk yaptim. Bebegim olmasini cok istiyorum ama 2 dr a gittim ikisi de 6 ay bekle dedi. Psikolojik acidan gerekliymis. 6 ay bekleyemem diyosan 3 ay kesin bekle dedi hem rahmin
toplanir hem de psikolojin duzelir biraz dedi. Cesaret edemiyorum sana bisey demedi mi dr zaman konusunda?

Merhaba kizlar. Bende bi malesef bebegimi 12 haftalikken kaybettim. Gelisimimiz durdugu icin doktorum dusuk yaptirdi kabullenmesi cok zorr icimde kocaman bi bosluk var :(( bugun evliligimizin 2. Yildonumu 3 kisi kutlucaktik ama resmen hüzüne boguldum :( hakkimizda hayirlisi buymus demekten baska bisey gelmiyo elden :( tekrar bebek istiyorum ama korkuyorum da icimdeki bosluk ancak yeni bi bebekle dolacak biliyorum ama hemen bebek olmasi riskli midir? Hic adet gormeden hamile kalan var mi?? :KK61:

Ben de 11 inde dusuk yaptim. Bebegim olmasini cok istiyorum ama 2 dr a gittim ikisi de 6 ay bekle dedi. Psikolojik acidan gerekliymis. 6 ay bekleyemem diyosan 3 ay kesin bekle dedi hem rahmin
toplanir hem de psikolojin duzelir biraz dedi. Cesaret edemiyorum sana bisey demedi mi dr zaman konusunda?
Bna da alti ay dedi doktorm bn de korkuyordm simdi 2. Adetm gecti baska bir dktra kontrole gidicm acikcasi bn de fazla bklemek istemiyrm en fazla 4 ay gecer herhalde hayrlisi olsn acelem de yok hmen olsn die insan bir kere korkunca hmn cesart edemiyor

Bna da alti ay dedi doktorm bn de korkuyordm simdi 2. Adetm gecti baska bir dktra kontrole gidicm acikcasi bn de fazla bklemek istemiyrm en fazla 4 ay gecer herhalde hayrlisi olsn acelem de yok hmen olsn die insan bir kere korkunca hmn cesart edemiyor

Dr um 1 yil icinde tekrar dusuk yaparsan toparlayamazsin psikolojik olarak dedi onun icin bekle dedi

beklemene gerek yok diğer ay hamile kalabilirsin dedi kendiliğinde düştü rahim temiz bi sıkntı yok dediii benimki 6/7 haftalıktı seninki nekadarlıktıki okadar bekletiyor. genellikle ilk haftalarda bekle demiyorlar bide çok araşırdım genellikle piskolojik acıdan bekle diyolar bende kendimi çok hazır hissediyom :)

ben beklemek hiç istemiyorum tabikide hayırlısı hiç korunmadım doktorda korun demedi heme olacağınada bi kesinilk yok o yüzden korunmadım . diğer ay tekrar hamile kalabilirsin dedi. bekliyoruz bakalım Rabbim ne eyler..

beklemene gerek yok diğer ay hamile kalabilirsin dedi kendiliğinde düştü rahim temiz bi sıkntı yok dediii benimki 6/7 haftalıktı seninki nekadarlıktıki okadar bekletiyor. genellikle ilk haftalarda bekle demiyorlar bide çok araşırdım genellikle piskolojik acıdan bekle diyolar bende kendimi çok hazır hissediyom :)

Benim de 6 haftalikken kalbi durdu kanamam basladi. 7. Haftada kurtajla aldirdim. Benim de bi sknti yok cok sukur. Dr zaten psikolojik acidan dedi. 2. Bir kayip ihtimalini dusunerek dedi

Benim de 6 haftalikken kalbi durdu kanamam basladi. 7. Haftada kurtajla aldirdim. Benim de bi sknti yok cok sukur. Dr zaten psikolojik acidan dedi. 2. Bir kayip ihtimalini dusunerek dedi
Zaten o kaybetme korkusu durduruyr insani birz ama kafayi toplmk lazm bu sefrde stresten gider

6ay uzun bir süre , benim doktorumda erken döneme hiç bekleme vermiyoruz size kalmış dedi zaten kontrol ediyor rahime bakıyorlar toparlıyor kendini demekki. Büyük düşüklerdede olsa olsa 2-3 adet dönemi diyorlarmış . Haftasına göre degişmekle birlikde herkesin kendi psikolojisine bağlı , hazır hissediyorsanız neden olmasın . He ben bi-iki adet dönemi beklemeye karar verdim sebepde yine kendim , tekrarını yaşama korkusu yani psikolojik :/ 4haftalıkdı bu arada ,aynı gün sabah öğrendim vajinalultrasonla , akşam kanama ve agrıyla düştü malesef :/ Allahın taktiri yapacak bişeyimiz yok inşAllah hayırlısıyla tekrar bebeklerimize kavuşuruz ;)

Dr um 1 yil icinde tekrar dusuk yaparsan toparlayamazsin psikolojik olarak dedi onun icin bekle dedi
o biraz da sana bağlı kuzum. ben bir yılda 3 düşük yaptım(ikisi kimyasaldı korunma vermedi doktor.) ilki çok yıkıcı oldu ama diğerlerinde çok şükür kolay atlattım.şimdi son düşüğün üstünden 5 ay geçti. ara vermeksizin deniyorum hala. inş bu defa sağlıklı olacak.... bu da doğal son denemem olacak Allah korusun yine kötü sonla biterse tüp bebek düşünüyorum

Arkadaslar merhaba lutfen bana yardim edin 2bucuk yildan beri evliyim ve gectigimiz mayis ayinda 5 haftalik dusuk yaptim o zamandan beri doktora gitmek hep aklimizdaydi ama sebebini bilmedigim bi sekilde erteledim esime hep bi dahaki ay gideriz diyordum ama yarin icin ozelde bi doktoru arastirmis ve randevu almis birlikte gidicez ben neler sorayim doktora neler anlatayim nelere dikkat edeyim ve ilk randevuda ne gibi kontroller yapar test yaparmi lutfen yadirgamayin ailemden cok uzakta oturuyirum ve kimsem yok cok tesekkur ederim

o biraz da sana bağlı kuzum. ben bir yılda 3 düşük yaptım(ikisi kimyasaldı korunma vermedi doktor.) ilki çok yıkıcı oldu ama diğerlerinde çok şükür kolay atlattım.şimdi son düşüğün üstünden 5 ay geçti. ara vermeksizin deniyorum hala. inş bu defa sağlıklı olacak.... bu da doğal son denemem olacak Allah korusun yine kötü sonla biterse tüp bebek düşünüyorum
Benim de ilkti ve gercekten cok yikici oldu. Hem coj istiyorum hem de cok korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaktan :( ins en kisa zamanda bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz

Arkadaslar merhaba lutfen bana yardim edin 2bucuk yildan beri evliyim ve gectigimiz mayis ayinda 5 haftalik dusuk yaptim o zamandan beri doktora gitmek hep aklimizdaydi ama sebebini bilmedigim bi sekilde erteledim esime hep bi dahaki ay gideriz diyordum ama yarin icin ozelde bi doktoru arastirmis ve randevu almis birlikte gidicez ben neler sorayim doktora neler anlatayim nelere dikkat edeyim ve ilk randevuda ne gibi kontroller yapar test yaparmi lutfen yadirgamayin ailemden cok uzakta oturuyirum ve kimsem yok cok tesekkur ederim
2.5 yıldan beri bebek olmuyor mu yoksa önce siz mi istemediniz

Back