Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Senin hic tahlil test fln olmadi mi cnm
Ilk boş gebelikte birşeye bakılmadi 2.sine bakıldı kromozom da sorun olduğu için düşmüş ama genetik birsey çıkmamış bugün doktorum aradı kan sonuçlarının bir kısmı çıkmış kullandığım ilaçlar vardı Demirel Bimeks c ona ilave olarak bebek aspirin kullanmayı istedi ilk adetimden sonra korunmayi bırakma mi söyledi bakalım Allahım hayırlısini nasip etsin

Arkadaşlar. kurtajdann sonra ikinci adetim.Adetim 9 gün gecikti ve hiçbir ağrı belirti olmadan geldi öbür gün kahverengi geldi ve 3.gun bitti sayilir. Böyle olan var mı? bir problem mi var sizce

Ilk boş gebelikte birşeye bakılmadi 2.sine bakıldı kromozom da sorun olduğu için düşmüş ama genetik birsey çıkmamış bugün doktorum aradı kan sonuçlarının bir kısmı çıkmış kullandığım ilaçlar vardı Demirel Bimeks c ona ilave olarak bebek aspirin kullanmayı istedi ilk adetimden sonra korunmayi bırakma mi söyledi bakalım Allahım hayırlısini nasip etsin
Anladim cnm hadi bakalim hayirlisi insallah. Bnde kurtajdan sonra ikinci adetimi olmadom aslinda iste 6gun fln bi kahve lekelenmeler oldu hep.acaba o muydu diyorum. Bnde ampul kullaniyorum simdi vitamin d icin

Arkadaşlar. kurtajdann sonra ikinci adetim.Adetim 9 gün gecikti ve hiçbir ağrı belirti olmadan geldi öbür gün kahverengi geldi ve 3.gun bitti sayilir. Böyle olan var mı? bir problem mi var sizce
Cnm bnm de kurtajdan sonra ikinci adetim 6gun fln kahve lekelenme seklinde geldi yani adettir o die dusunuyorum.

Dua ya ihtiyacım var 15 temmuz Arife gün kurtaj oldum 7 haftalikti ve kalbi durmuş tu Ağustos 13 te regl oldum eylül 13 te olmayı beklerken gün geçti 14 ünde kendim test yaptım negatif 15 inde Dr a gittim yok dedi bi kist büyümüş o yüzden regl başlamıyor primolit n yazdı bitince olursun dedi ilaç kullandım yine yok 23 ünde yani Arife gün hassas test aldım ve sonuç pozitif apar topar hastaneye gittik hcg 230 çıktı 2 gün sonra 501 Dr yükselme oranı gayet iyi cuma günü tekrar gelmen gerek dedi lütfen dua edin kese yi sikintisiz görelim bu arada kist hala duruyor dedi dr

Dua ya ihtiyacım var 15 temmuz Arife gün kurtaj oldum 7 haftalikti ve kalbi durmuş tu Ağustos 13 te regl oldum eylül 13 te olmayı beklerken gün geçti 14 ünde kendim test yaptım negatif 15 inde Dr a gittim yok dedi bi kist büyümüş o yüzden regl başlamıyor primolit n yazdı bitince olursun dedi ilaç kullandım yine yok 23 ünde yani Arife gün hassas test aldım ve sonuç pozitif apar topar hastaneye gittik hcg 230 çıktı 2 gün sonra 501 Dr yükselme oranı gayet iyi cuma günü tekrar gelmen gerek dedi lütfen dua edin kese yi sikintisiz görelim bu arada kist hala duruyor dedi dr

rabbim yardımcın olsun inşş görürsün

üzüntü sıkıntı yok bu süreçte bebeğe zarar vermemelisin Rabbim büyük Allah yardımcın olsun dualarım seninle

boş gebelikte sonuç çıkmıyor benimki çıkmadı bir şey ama mol gebelik dedikleri şey sanırım bu çifte döllenme yani 2 sperm döllüyorsa yumurtayı o zaman çıkıyor sonuç galiba

Inşallah hersey güzel olur allah bize de nasip etsin

Kizlar bisey sorucam size bn gecen ay dusuk yaptim.kendm dusurdum kurtajsiz dok senn dusugun adet kanamasiyla dusyo galiba dedi dusukten sonra adette duzensizlik oluyomu duskten snra adet olmadim 3 gun once olmam gerekiyodu yardm edin lutfen sizdede oldmu ama kurtaj olmad bn btcg.testim en son 0.250 ckti

ben kürtaj olmuştum ve 2.5 ay adet olamadım doktor kontrol etmeli bence tamamen düşürdün mü acaba kürtaja gerek var mı değil mi ??? temizlendi mi tamamen naçizane ben böyle düşünüyorum olan olmuş kürtaj yapmamız lazım parça kalmış demez ise adet gecikmesini mutlaka doktor ile paylaşın ilaç takviyesi gerekebilir . umarım moral bozmadan yardımcı olmuşumdur geçmiş olsun .

ben kürtaj olmuştum ve 2.5 ay adet olamadım doktor kontrol etmeli bence tamamen düşürdün mü acaba kürtaja gerek var mı değil mi ??? temizlendi mi tamamen naçizane ben böyle düşünüyorum olan olmuş kürtaj yapmamız lazım parça kalmış demez ise adet gecikmesini mutlaka doktor ile paylaşın ilaç takviyesi gerekebilir . umarım moral bozmadan yardımcı olmuşumdur geçmiş olsun .
Yok sikinti canm btcg 0.250 ckti bitmis yani bide alltan muayene oldm ultrasyondan baktilar bisey yok olsaydi kanda yada ultrasyonda veya altan muanede ckarfi galiba

Bugun is ustumee bi anla var bebegin ne kadarlik oldu dedi dusuk yaptim dedim :( bole konushrken anlatti belki birilerine fikir verir dite paylasmak istedim bnde 7 . Ayimda bebegin karnimda oldugunu ogrenmistim Hemde 3.ayda olmus 4ay icinde tasimisim dedi snra cok zor bit Dogum yapmis cunku bebek icinde curumus parca parca dogumla almislar snra 40 im cikmadan tekrar hamile oldugumu ogrenrim dedi simdi kizi 20 yasinda

Bugun is ustumee bi anla var bebegin ne kadarlik oldu dedi dusuk yaptim dedim :KK43: bole konushrken anlatti belki birilerine fikir verir dite paylasmak istedim bnde 7 . Ayimda bebegin karnimda oldugunu ogrenmistim Hemde 3.ayda olmus 4ay icinde tasimisim dedi snra cok zor bit Dogum yapmis cunku bebek icinde curumus parca parca dogumla almislar snra 40 im cikmadan tekrar hamile oldugumu ogrenrim dedi simdi kizi 20 yasinda

Back