- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.181
Canim bayiltiyorlar aci cekmedim bir kez daha istiyorum bakalim sorun nerde
Valla kimyasalla 5 düsük oldu
Allahim kimseye yasatmasin kolay degil en yakin 3 arkadasim hamile biri benleydi biri 5 aylik
Ve biride yeni dogum yapti hayirlisi Allahtan insAllah
Rabbim den geldi insAllah mukafatini alicam 1 eylulde ilk randevu insAllah hayirli haberler alirimOlsun canim ya insan ruhen acı ceker 5 kere dusuk olmus dile kolay
Cok uzuldum
Metanetlisin masallah Rabbim gonlune gore versin
Gerceklesir ins cnm yeter ki umudunu kaybetme dua et. Bnde iki kez kurtaj oldum . Uzucu cnm cok ii anliorum seni Allah im kavustursun bizi bebislerimize .Bu mucize bir daha gerçekleşir mi
Aminn cnm. Sorunlar jns cozulur cnm ya. Bnm ilk i boş gebelikti ocakta oldu. Sonra pihtilasma varmis dusuk duzeyde . Ikinciyi haziran ogrendik cok mutlu olduk coraspin ve clexane kullamdm. 7.hafta gittik kalp atisi duyuldu sonraki hafta gittik dr alamadi atis . Ve aldilar 24temmuzda. Genetik ve kromozom testi istedi dr yaptirdik sonuc beklioruz cnm. Kurtajdan sonrada embriyoyu alip patolojiye gonderdiler o temiz cikmisAmin canım. .en kisa zamanda insallah..artık sorun bende galiba. Değerler mi yükseldi eşimin bilmiyorum..sizin neden olmuş araştırma yapıldı mi
Rabbim den geldi insAllah mukafatini alicam 1 eylulde ilk randevu insAllah hayirli haberler alirim
Benim ilk dusuk yaparlar mi testleri acaba özel hastaneye mi gidiyorsun fakültede yapıyorlar diye okudumAminn cnm. Sorunlar jns cozulur cnm ya. Bnm ilk i boş gebelikti ocakta oldu. Sonra pihtilasma varmis dusuk duzeyde . Ikinciyi haziran ogrendik cok mutlu olduk coraspin ve clexane kullamdm. 7.hafta gittik kalp atisi duyuldu sonraki hafta gittik dr alamadi atis . Ve aldilar 24temmuzda. Genetik ve kromozom testi istedi dr yaptirdik sonuc beklioruz cnm. Kurtajdan sonrada embriyoyu alip patolojiye gonderdiler o temiz cikmis
kim bilio 1 dusuk deki 3. dusugum oldu hemdee yaparlarBenim ilk dusuk yaparlar mi testleri acaba özel hastaneye mi gidiyorsun fakültede yapıyorlar diye okudum
Bn ozel hastaneye gidiorum cnm izmirdeyim. Fakultede fln olmamasi farkeder mi ki ayni testlerdir dimi yaBenim ilk dusuk yaparlar mi testleri acaba özel hastaneye mi gidiyorsun fakültede yapıyorlar diye okudum
Lütfen pembe yalan söle yoksa yapmiolarYapmıyorlar diye yazmış burdaki arkadaşlar o yüzden stres yaptım. Ilk düşük te yapmıyorlar diye. Cuma günü randevu var bakalım ne diyecek doktor..3 yıl bekledim bu bebeği ama olmadi
Canim benim ilk dusugum. Ama doktorum istedi testleri. Özele gidiyorum ben de. Ama pihtilasma testini fakultede yaptirdik.Yapmıyorlar diye yazmış burdaki arkadaşlar o yüzden stres yaptım. Ilk düşük te yapmıyorlar diye. Cuma günü randevu var bakalım ne diyecek doktor..3 yıl bekledim bu bebeği ama olmadi
kürtaj sonrası ilk reglinizin yoğunluğu nasıldı?bende kürtajdan 35 gün sonra regli oldum ilk 2 gün kahverengi akıntı oldu 3 gündür de çok yoğun. Önceden bu kadar yoğun olmazdı.yoğun olması sorun mudur ?doktora gitmeli miyim? Sancı, ağrı yok önceden de böyle bi sıkıntım yoktu kürtaj sonrası da olmadı.bu arada kürtaj sonrası 1.de daha küçük olduğu için sanırım 7,5 haftalıktı reglimi 34.gün ikinci de 13.haftalıktı 37.günde gördüm bilginiz olsun diye yazıyorum reğl bekleyenler var sanırım
800 tl medicanada cektirdim. Ablam başka özel hastanede cektirdi 250. Benim anestezili onun normal.Çok garip ya gerçekten. Belki basit bir tedaviyle kaybetmeyegız canları..neden böyle bir uygulama var anlamak zor..Rahim filmi fiyatları ne kadar özel hastanede çektiren arkadaşlar? ?
benim de ilk iki gün kahverengi akindi oldu. Sonra kesik kesik kirmizi kahverengi diye gidiyor. Benim de normalde yogun olurdu. Şimdi cok az.kürtaj sonrası ilk reglinizin yoğunluğu nasıldı?bende kürtajdan 35 gün sonra regli oldum ilk 2 gün kahverengi akıntı oldu 3 gündür de çok yoğun. Önceden bu kadar yoğun olmazdı.yoğun olması sorun mudur ?doktora gitmeli miyim? Sancı, ağrı yok önceden de böyle bi sıkıntım yoktu kürtaj sonrası da olmadı.
kürtaj sonrası ilk reglinizin yoğunluğu nasıldı?bende kürtajdan 35 gün sonra regli oldum ilk 2 gün kahverengi akıntı oldu 3 gündür de çok yoğun. Önceden bu kadar yoğun olmazdı.yoğun olması sorun mudur ?doktora gitmeli miyim? Sancı, ağrı yok önceden de böyle bi sıkıntım yoktu kürtaj sonrası da olmadı.
teşekkür ederim canım 4. gün bugün normal geliyor artık. 3 gün o kadar çok geldi ki içten içe korkmaya başlamıştım acaba parça falan mı kaldı diye. ama çok şükür normale döndü artık.benim ilk kürtajda reglilerim azalmıştı adet sancımda çok az oluyodu belli belirsiz ikinci kürtajdan sonra ise regl çoğaldı ve ağrısıda ilk kürtaja göre çoğaldı hiç hamile kalmadan önceki ağrılarıma geri döndüm yani.yok gelmemesi sıkıntı diye biliyorum ben bundan sonrakiler düzene girer canım sıkma canını.ama her kürtaj düzenini değiştiriyo insanın eskisi gibi olmayabilir bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?