Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar ben düşük yaptim sonrasinda kurtaj oldum 25 gun sonra dr ilk kontrole gittigimde kendine bu kan pihtilasmasiyla ilgiki testleri yaptirmak istedigimi söyledim.Universite hastaneleri yapıyormuş fakat 2.veya daha fazla olan düşükler de bu testleri yapiyorlar dedi.özelde yaptirmak istersende bu sana bin lirayi bulur dedi.Ne olur bisey söyleyin yok mu bunun bi cözümü.bu testleri baska türlü yaptiramaz miyim illaki allah korusun başima ikinci bi olayin gelmesi mi gerek.dusukten sonra sizler hangi süreçleri yaptiniz?yazilanlari okuyorum kafam karisti.bana bir yol gösterin:KK14::KK14:
Ben pıhtılaşma testini üniversite hastanesinde yaptırdım,1 düşük yerine 2 düşük var dedim,sormuyorlar zaten...ücretsiz olarak yaptırdım sonuç 3 hafta sonra .temiz çıktı.

Kızlar doktora gittim kürtaj a gerek yok tertemiz olmuş rahmin dedi.ama desolett verdi rahim normale dönsün diye 1 ay kullan bırak dedi. Tahlil yapmadı ilk dusuk te gerek yok. Neden oldu diye araştırma yapılan vakti ve parayi tekrar nasıl hamile kalırım diye harcayın dedi ...ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin bana

Yapmıyorlar diye yazmış burdaki arkadaşlar o yüzden stres yaptım. Ilk düşük te yapmıyorlar diye. Cuma günü randevu var bakalım ne diyecek doktor..3 yıl bekledim bu bebeği ama olmadi
canım benimde ilk kaybımdı ama yapmadı doktorum. ilki için yapmıyoruz çünkü %70 tekrarlamayacak dedi

kürtaj sonrası ilk reglinizin yoğunluğu nasıldı?bende kürtajdan 35 gün sonra regli oldum ilk 2 gün kahverengi akıntı oldu 3 gündür de çok yoğun. Önceden bu kadar yoğun olmazdı.yoğun olması sorun mudur ?doktora gitmeli miyim? Sancı, ağrı yok önceden de böyle bi sıkıntım yoktu kürtaj sonrası da olmadı.
canım benimde senin gibi oldu aynen. 4 gün sürdü 2 gün kahverengi leke gibi ama 2 günde çok yoğundu dediğin gibi ağrısızdı. kürtajdan geriye kalanmış. ilk 2 gün yok gibi birşeydi birde.

2 yıldır klomen tedavisi,şubattan beri 3 aşılama yaptık .3.de tutturduk .Sevincim 20 gün sürdü,7 hafta 5 günlükken kürtajla alındı,doktor 3 ay dinlen dedi,11 temmuzda ilk adetimi gördüm.Bu ay da 9 ağustosta adet olmam gerekirken olmadım,dün test yaptım çift çizgi çıktı.hemen hastaneye koşturdum.bhcg değerim 1559 çıktı.Aşılama klomen derken bu sefer Allahım uğraştırmadan kendisi verdi...İnşallah pazartesi ultrasonla göreceğiz.İnşallah 9 ay sonra kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese versin.Sizlerde umutsuz olmayın.Allah büyük,istediği zaman veriyor.Bizim için mucize oldu.İnşallah bu sefer yüzümüz güler.

2 yıldır klomen tedavisi,şubattan beri 3 aşılama yaptık .3.de tutturduk .Sevincim 20 gün sürdü,7 hafta 5 günlükken kürtajla alındı,doktor 3 ay dinlen dedi,11 temmuzda ilk adetimi gördüm.Bu ay da 9 ağustosta adet olmam gerekirken olmadım,dün test yaptım çift çizgi çıktı.hemen hastaneye koşturdum.bhcg değerim 1559 çıktı.Aşılama klomen derken bu sefer Allahım uğraştırmadan kendisi verdi...İnşallah pazartesi ultrasonla göreceğiz.İnşallah 9 ay sonra kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese versin.Sizlerde umutsuz olmayın.Allah büyük,istediği zaman veriyor.Bizim için mucize oldu.İnşallah bu sefer yüzümüz güler.
Kendim hamileymişim gibi çok sevindim hamile olmana .Maşallah .
İnşallah bu sefer sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip eder. Kürtaj hamile kalmaya engel değil hatta daha kolay hamile kalmayı sağlıyor diyor doktorlar. dedikleri doğruymuş.

Kendim hamileymişim gibi çok sevindim hamile olmana .Maşallah .
İnşallah bu sefer sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip eder. Kürtaj hamile kalmaya engel değil hatta daha kolay hamile kalmayı sağlıyor diyor doktorlar. dedikleri doğruymuş.
Çok teşekkür ederim.Darısı isteyenlerin başına....Herkes kürtajın bi ayağı içeride olur diyordu,doğruymuş demek ki...arkadaşım da kürtajdan 2 adet sonrasında hamile kalmıştı,pek imrenmiştim,ben 1 adet sonra kaldım.

Kızlar doktora gittim kürtaj a gerek yok tertemiz olmuş rahmin dedi.ama desolett verdi rahim normale dönsün diye 1 ay kullan bırak dedi. Tahlil yapmadı ilk dusuk te gerek yok. Neden oldu diye araştırma yapılan vakti ve parayi tekrar nasıl hamile kalırım diye harcayın dedi ...ne yapmalıyım? Lütfen akıl verin bana

canım benimde ilk kaybımdı ama yapmadı doktorum. ilki için yapmıyoruz çünkü %70 tekrarlamayacak dedi
benimde ilk dusukte arastirma yapilmadi derken 2 3 oldu ve sonunda karar verdiler arastirmaya rahimde perde cikti amaliyat oldum daha sonra kimyasal gebelik gecirdim ve cuma gunude 3 aylik kayip yasadim bakalim arastirmaa devam edicem neden kaynakli

Çok teşekkür ederim.Darısı isteyenlerin başına....Herkes kürtajın bi ayağı içeride olur diyordu,doğruymuş demek ki...arkadaşım da kürtajdan 2 adet sonrasında hamile kalmıştı,pek imrenmiştim,ben 1 adet sonra kaldım.
canim gozun aydin saglicakla kucagina al insAllah

benimde ilk dusukte arastirma yapilmadi derken 2 3 oldu ve sonunda karar verdiler arastirmaya rahimde perde cikti amaliyat oldum daha sonra kimyasal gebelik gecirdim ve cuma gunude 3 aylik kayip yasadim bakalim arastirmaa devam edicem neden kaynakli
size de geçmiş olsun,üzüldüm.benim de rahimde darlık ve perde vardı,gebeliklerden önce histeroskopi oldum.sonra aşılamalar ve düşük... düşük sonrası kan pıhtılaşması yaptırdım.temiz çıktı.şimdi kendiliğinden kaldı,inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarız.rabbim isteyen herkese versin.çok zor istemek,beklemek,sevinip üzülmek.... :KK43: sizi iyi anlıyorum.

size de geçmiş olsun,üzüldüm.benim de rahimde darlık ve perde vardı,gebeliklerden önce histeroskopi oldum.sonra aşılamalar ve düşük... düşük sonrası kan pıhtılaşması yaptırdım.temiz çıktı.şimdi kendiliğinden kaldı,inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarız.rabbim isteyen herkese versin.çok zor istemek,beklemek,sevinip üzülmek.... :KK43: sizi iyi anlıyorum.
Allahim dayanma gucu veriyor cok sukurde o kadar heveslenmistikki bide umudla umutsuzluk arasinda sevinemedim bile hamile olduguma kaybedecegim diyordum :( ve ölede oldu Allahim sizin bebeginize uzun ömur versin

ilacla dusuruldu bunun 8. gun hala kanamam var kasiklarim agriyor karnimin alti agriyor ne zamn bite kanma obuda bilmiorum 24 agustos randevum var

Allahim dayanma gucu veriyor cok sukurde o kadar heveslenmistikki bide umudla umutsuzluk arasinda sevinemedim bile hamile olduguma kaybedecegim diyordum :KK43: ve ölede oldu Allahim sizin bebeginize uzun ömur versin
aminiçok sağol.biz de ilk gebelikte çok heveslenmiştik,herkese söylemiştik,5.haftada drum küçük dedi,6.hafta gittiğimde hiç gelişmemiş diyince anladım ters bişiler var,zaten kanama 3 gün sonra başladı ,1 hafta bekledik.7+5 te kürtajla alındı.umutsuzluk zor.ama insan ona da alışıyor.Allahtan gelene razıyız diyor....ben de kaybedeceğimi biliyordum,en başından belliydi.ama umut işte büyür derken büyümedi...

inşallah bunda öyle şeyler yaşamayız.allah kötü yazı yazmasın.bu sefer kimselere söylemedim.herkesten saklıyorum.akıllandım.

Allahım en kısa zamanda sizi de sevindirsin.

Rahimde darlik ve perde nasi anlasildi cnm .tedavisi nasi oldu

benim amaliyat isvicrede oldu 10 ay sonra turkiyede dra gittim yapamamislar dedi biraz da o yapti sanirim yine olmadi yada bask asey var bugun ruyamda gordum bembeyazdi elime geldi bebegim :(

Back