• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar 20gun önce düşük yaptim sonrada kürtaj oldum.Halada regl olmadim.Sinirlerim o kadar bozuk ki çok üzülüyorum. İlk gebeligimdi.Hic bisey beni mutlu edemiyor :KK43: kendimi yalniz hissediyorum.Beterin beteri var elbette ancak kendimi teskin edemiyorum.içime atiyorum üzüntümu.etrafimizda cocuklariyla nispet yapan insanlar birde gelip cocuk yapmiyonuz mu die surekli koseye skistirmalari yok mu iyce bunalima giriyorum.İyce sigaraya verdim kendimi.:cry:herseyim tastamam bi evlat istiyorum rabbimden hala sabirla bekliyorum.Allahtan gelene sual olmaz ama beni en çok yaralayan etrafimizdaki bi kac insan musfettesinin kendi bebeklerini gözüme sokarcasina nispet yapmasi ve çocuk olmayinca evlilik olmaz gibi sacma sapan imalar...kizlar ne olur bisey soyleyin.nasil güçlü olabilirim kimse bilmiyor düşük yaptigimi.Bundan sonrada ne zaman gebe kalirim Allah bilir morale ihtiyacim var:cry::cry:

canım ben yakında 32 yaşında olucam ne dualar ettim aklıma geliyor da ilk hamile kalmadan önce acaba hiç hamile kalamayacakmıyım diyip diyip yiyodum kendimi her regl ağlamalar yalvarmalar yakarmalar sonra hamile kaldım 8.ayımda oh dedim çok şükür ama kaybettik neyse dedik hamile kalabiliyor muşum en azından bunu görmüş olduk dedim sonra kimyasal oldu bir tane yine neyse dedim kimyasal sonrası hamilelik kolaylaşıyormuş diye tesselli ettim bu sefer kendimi ama çok beklemeden 2 ay sonra tekrar hamileydim ben bile şaşırmıştım çok şükür dedik yine bu sefer tamam dedik bekledik fakat 13.haftada yine kalp durması nedeni pıhtılaşmaya bağladık ama ikincide iğne kullanmıştım bebekte sorun vardı sanırım genetiğe gitmedimi diye soranlar olacak gitti gitmez mi ama düşünün ben sonucu öğrenecek cesareti bile kendimde bulamadım aramadım sormadım yani anlayacağınız şimdi üstünden 9 ay geçti yani netice 2 kürtaj ve giden 2 yıl bundan sonrası için ne olur bilinmez diyeceğim o ki Allah istemedikçe olmayacak olmuyor da zaten rabbim isteyen herkese sağlıkla versin çevremde benim dışımda herkes evlat sahibi oldu bu arada...........

Arkadaslar dün biraz akintiyla kahverengi sonra kirmizi kanama oldu. Bugün cok az kahverengi akıntı. Kurtaj olali 33 gün oldu.adet oluyorum galiba dedim ama degil mi? Sizde de böyle düzensiz oldu mu?
canım benimde ilk gün kahverengi lekeyle karışık oldu. başlar belki. kiminde çok az olurmuş.

bu arada kürtaj sonrası 1.de daha küçük olduğu için sanırım 7,5 haftalıktı reglimi 34.gün ikinci de 13.haftalıktı 37.günde gördüm bilginiz olsun diye yazıyorum reğl bekleyenler var sanırım :(

enbisevdigim .!.:
canım ben yakında 32 yaşında olucam ne dualar ettim aklıma geliyor da ilk hamile kalmadan önce acaba hiç hamile kalamayacakmıyım diyip diyip yiyodum kendimi her regl ağlamalar yalvarmalar yakarmalar sonra hamile kaldım 8.ayımda oh dedim çok şükür ama kaybettik neyse dedik hamile kalabiliyor muşum en azından bunu görmüş olduk dedim sonra kimyasal oldu bir tane yine neyse dedim kimyasal sonrası hamilelik kolaylaşıyormuş diye tesselli ettim bu sefer kendimi ama çok beklemeden 2 ay sonra tekrar hamileydim ben bile şaşırmıştım çok şükür dedik yine bu sefer tamam dedik bekledik fakat 13.haftada yine kalp durması nedeni pıhtılaşmaya bağladık ama ikincide iğne kullanmıştım bebekte sorun vardı sanırım genetiğe gitmedimi diye soranlar olacak gitti gitmez mi ama düşünün ben sonucu öğrenecek cesareti bile kendimde bulamadım a[/QUO

Canim benim ne zor günler geçirmişin.Allah hepimizin yardimcisi olsun kucaklarimizi hayirlisiyla boş koymasin.2ay sonra filan tekrar denemeyi dusunuyorum ama korkuyorum.Bazen kendime şunu söylüyorum baskalari gibi hemen evlat sahibi olamadik ama bununda mukafati vardir elbet.rabbim bize bunu uygun gördü ama gosterdigimiz sabirla bizleri dahada güzel ginlere ulaştıracak kimbilir...İnşallah yürekten diliyorum bizleride saglikli vatana millete hayirli evlatlarla mukafatlandirir

bu arada kürtaj sonrası 1.de daha küçük olduğu için sanırım 7,5 haftalıktı reglimi 34.gün ikinci de 13.haftalıktı 37.günde gördüm bilginiz olsun diye yazıyorum reğl bekleyenler var sanırım :KK43:

Tesekkur ederim canim evet ben hala bekliyorum sanirim biraz daha beklemem gerekecek asagi yukari 30gun den sonra oluyor cogu kisinin.

Kizlar ben düşük yaptim sonrasinda kurtaj oldum 25 gun sonra dr ilk kontrole gittigimde kendine bu kan pihtilasmasiyla ilgiki testleri yaptirmak istedigimi söyledim.Universite hastaneleri yapıyormuş fakat 2.veya daha fazla olan düşükler de bu testleri yapiyorlar dedi.özelde yaptirmak istersende bu sana bin lirayi bulur dedi.Ne olur bisey söyleyin yok mu bunun bi cözümü.bu testleri baska türlü yaptiramaz miyim illaki allah korusun başima ikinci bi olayin gelmesi mi gerek.dusukten sonra sizler hangi süreçleri yaptiniz?yazilanlari okuyorum kafam karisti.bana bir yol gösterin:KK14::KK14:

Kizlar ben düşük yaptim sonrasinda kurtaj oldum 25 gun sonra dr ilk kontrole gittigimde kendine bu kan pihtilasmasiyla ilgiki testleri yaptirmak istedigimi söyledim.Universite hastaneleri yapıyormuş fakat 2.veya daha fazla olan düşükler de bu testleri yapiyorlar dedi.özelde yaptirmak istersende bu sana bin lirayi bulur dedi.Ne olur bisey söyleyin yok mu bunun bi cözümü.bu testleri baska türlü yaptiramaz miyim illaki allah korusun başima ikinci bi olayin gelmesi mi gerek.dusukten sonra sizler hangi süreçleri yaptiniz?yazilanlari okuyorum kafam karisti.bana bir yol gösterin:KK14::KK14:

Ben ilk defa düşük yaptım Allahm bidaha yaşatmasın doktorum 3 dusukten sonra arastiriyoruz dedi icime.sinmedi bsska bi prof dr buldum ustelik sehrimizde arastirma hastanesi yok baska ile gittim buldugum prof hemen trombofili yaptırdı.

2 3 kere düşük yapmayi beklemeleri cok saçma doktorların..

Bende kan pihtilasmasi cikti trombofili testi sonucunda konya selcuk tıpta yaptırdım 7-10 güne sonuç cıktı. Bi tüp kan veriyosun yani bunu niye ilk seferde yaptırmazlar anlamam

Hangi sehirdesin?

Bir de kürtaj sonrası patolojide incelendi bebekte bi sorun cıkmamıstı sanırım

Adet oldugunda gel dedi doktor sanırım HSG rahim filmi cekecek

Sana trombofili yaptiracak bir doktor bulmani oneririm ya da arastirma hastanesinde yalan soyle 3.kere dusuk yaptim de

Sadece soru soruyolar muayene vs yapmiyolar bi form dolduruyosun sadece

Ben ilk defa düşük yaptım Allahm bidaha yaşatmasın doktorum 3 dusukten sonra arastiriyoruz dedi icime.sinmedi bsska bi prof dr buldum ustelik sehrimizde arastirma hastanesi yok baska ile gittim buldugum prof hemen trombofili yaptırdı.

2 3 kere düşük yapmayi beklemeleri cok saçma doktorların..

Bende kan pihtilasmasi cikti trombofili testi sonucunda konya selcuk tıpta yaptırdım 7-10 güne sonuç cıktı. Bi tüp kan veriyosun yani bunu niye ilk seferde yaptırmazlar anlamam

Hangi sehirdesin?

Bir de kürtaj sonrası patolojide incelendi bebekte bi sorun cıkmamıstı sanırım

Adet oldugunda gel dedi doktor sanırım HSG rahim filmi cekecek

Sana trombofili yaptiracak bir doktor bulmani oneririm ya da arastirma hastanesinde yalan soyle 3.kere dusuk yaptim de

Sadece soru soruyolar muayene vs yapmiyolar bi form dolduruyosun sadece
gecmıs olsun bıanem allah bı daha yasatmasınnnn

YOk cektirmedim cnm. Ikinci kurtaja gittigimde hemsireye sordum da ona gerek yok dedi . Gebe kaliosun sonucta dedi. Bizden dr baska testler istedi iste soylemistim ya onlari beklioz cnm. Embriyonun patoloji sonucu da belli olmus temiz cikmis

Iyi canim patoloji temiz cikmis benimki de temiz sanirim doktor cok anlatmiyo ya :)

Bir sey olsa soylerdi herhalde trombofili sonucun cikinca da haber et

Ben kurtaj sonrasi muayeneme gittim dr adet olduktan sonra yine gel dedi acaba neden cagirdi rahim filmi mi cekecek ki diye dusundum ben de adet bitince cagriliyomus hastalar rahim filmi icin cunku

Doktorum stres olmayim diye cok anlatmiyor ama ben de merak ediyorum

Iyi canim patoloji temiz cikmis benimki de temiz sanirim doktor cok anlatmiyo ya :)

Bir sey olsa soylerdi herhalde trombofili sonucun cikinca da haber et

Ben kurtaj sonrasi muayeneme gittim dr adet olduktan sonra yine gel dedi acaba neden cagirdi rahim filmi mi cekecek ki diye dusundum ben de adet bitince cagriliyomus hastalar rahim filmi icin cunku

Doktorum stres olmayim diye cok anlatmiyor ama ben de merak ediyorum
Sor cnm sn ya anlatsin yani onun isi o. Bnm dr da cok settti esim uyardi onu sumdi cok ii. Rahim filmi nie cekcek ki sn de haber ver cnm tmm sonuclari. Embriyo sonucunda bise ciksa soylerdi tabi dr stres yapma sn onu . Ona gore bilgilendiridi sonucta. Bnm pihtilasma var zaten cnm trombofili dedigin o dimi. Bizim simdi genetik ve kromozom anomalisi sonuclaro var iste. Bi de dr bana disardan yesillik salata fln yeme dedi ya boyld bise sana da dedi mi

Back