• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlaarr ben artık çıkıyorum, iftara gitcez arkadaşımıza.
evdede biraz işler var..
görüşmek üzere, Allah hepimizin gönlüne göre versiin inşallaaahhh.

ilk hamileliğn hemn olmuşmuydu canim inş bukezde meleğinz sizi bekletmez bende eşime suprizlerin en guzelini yapicam gerci o hiç bişi yapmasam hamileyim desem bile sok oluckta ona sölemedn test yapicam ama bukez gecen ayda ole yapmiştim hala sölemedim gecn ay çikmamişti tabi

evet canım 2. ay hamile kalmıştım ilk hamileliğimde..
şimdi bu ayda ilk ayım, heyecanlıyım bakalım..

valla ben 6 senelik evliyim bigeçen sene denemiştik ilk tutmuşdu oda durmadı işte nasip kısmet inşallah bebeişlerimiz çok bekletmez

Merhaba kaderdaşlarım,,,nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah henüz hiç birinizle tanışma fırsatım olmadı ama aynı kaderi paylaştığımız için ve Rabbimden beklentimiz aynı şey olduğu için hem fikiriz bir konuda,,,,inşallah en kısa zamanda hep birlikte güzel haberle veririz,,,,sormak istediğim şeyler var aslında kürtaj la ilgili ama kürtaj sonrası karnım baya şişti ve kasıklarımda zaman zaman sancım oluyor kanama az geliyor sanki çok gelse rahatlıcakmışım gibi geliyor ama az geliyor çarşamba günü doktor kontrolüm var umarım ters bişe yoktur,,,kürtaj sonrasında doktorum bana bazen kürtaj sonrası rahim su toplayabilir dedi umarım bende öyle bişe olmamıştır,,,,

arkadaşlar bende geçen yıl 2 aylık bebeğimi düşürmüştüm. buna alışmak biraz zor oldu ama atlattık ama yenıden hamıle kalmak için acele etmeyın bence bıraz ara vermek sizin ve yeni gelecek bebeğiniz için en iyisi şuanada 22 haftalık hamıleyım ve cok mutluyum umarım sızlerınde herşey gonlunuzce olur ve yenıden hamıle kalırsınız yalnız herşeyı zamana bırakın sıtresten kesınlıkle uzak durun ılk hamıle kaldıgımı ogrendıgımde bunuda dusurecegımde cok korkuyordum aama rısklı donemı atlattım.bu benı şimdilerde daha rahatlatıyor.içiniz rahat olsun arkadaşlar...

Ya ozel olcek ama bişi sorsam ilişkide özle bi metod deniyomusn yani bzi yastikkoyuyoruz belimn altina öle işte anlatabildim mi isterseniz cevaplamayabilirsinz sorumu
canım benim metodum bu.ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup yatıyorum.
aylıncım bılıyormusun adacayı hem adet agrısını hafıfletıyormus hem yumurtlamaya yardımcı oluyormus ben dun ıcmeye basladım gecen ayda ıctım yumurtlama gunume kadar ılk defa yumurtlama akıntısı gordum once hıc farketmezdım
eğer bu ya bebiş gelmezse önümüzdeki ay denerim bende saol paylaşımın için yelizcim.adet olmuşsun galiba.ben adet sancıları için gripin içiyorum o kesmiyo ayrıca kanamayı getirtiyo.bilgin olsun tatlım
Merhaba kaderdaşlarım,,,nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah henüz hiç birinizle tanışma fırsatım olmadı ama aynı kaderi paylaştığımız için ve Rabbimden beklentimiz aynı şey olduğu için hem fikiriz bir konuda,,,,inşallah en kısa zamanda hep birlikte güzel haberle veririz,,,,sormak istediğim şeyler var aslında kürtaj la ilgili ama kürtaj sonrası karnım baya şişti ve kasıklarımda zaman zaman sancım oluyor kanama az geliyor sanki çok gelse rahatlıcakmışım gibi geliyor ama az geliyor çarşamba günü doktor kontrolüm var umarım ters bişe yoktur,,,kürtaj sonrasında doktorum bana bazen kürtaj sonrası rahim su toplayabilir dedi umarım bende öyle bişe olmamıştır,,,,
umarım testlerin güzel çıkar canım.kürtajdan sonra bendede karın şilkinliği olmuşu ama zamanla geçiyo.

arkadaşlar bende geçen yıl 2 aylık bebeğimi düşürmüştüm. buna alışmak biraz zor oldu ama atlattık ama yenıden hamıle kalmak için acele etmeyın bence bıraz ara vermek sizin ve yeni gelecek bebeğiniz için en iyisi şuanada 22 haftalık hamıleyım ve cok mutluyum umarım sızlerınde herşey gonlunuzce olur ve yenıden hamıle kalırsınız yalnız herşeyı zamana bırakın sıtresten kesınlıkle uzak durun ılk hamıle kaldıgımı ogrendıgımde bunuda dusurecegımde cok korkuyordum aama rısklı donemı atlattım.bu benı şimdilerde daha rahatlatıyor.içiniz rahat olsun arkadaşlar...

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:emir_bebek:

fundacım canım 2009 mayıs annelerinimi okuyorsun kız hamişmi olcan yoksa bu ay ayyy inşallah hepimiz hamiş oluruz...kaydirigubbakcemile5

Back