• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba kızlar. uzun zamandr takip etiyorum, ve ocak ayında bende birseyler yazmıştım. 07.01.2015 te 8 bucuk haftalıktım,bebegimin gelişimi ilk haftalarda kalmış ve kalp atışı olmadiğı için kurtaj olmak zorunda kaldım. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,yaşayanlar da insallah bir daha yaşamak zorunda kalmaz.
Size bir soru sormak istiyorum,bilgisi olan lutfen cevaplasın. Doktorum beklemene getek yok deneyin tekrar dedin. Ilk adetimden sonra ovulasyon testi yaptim. Pozitiv oldugu zaman denedik ama allahin taktiri sonic vermedi ve 25.03 te ikinci adetimi oldum ve dün aksam son kanamam oldu bu gun kahve rengi gibi amaçok az bir akıntı var. Doktorum bana kadınlar adeten hemen sonra hamile kalmaya cok musait dedi. Simdi ben bu aksam denesem mi yoksa yarn mi denesem kahve rengi cok az geliyor ama. Bilmedim siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba, geçen hafta 6 haftalık bebeğim kendiliğinden düştü yaklaşık 6 gün kanamam azalarak devam etti dün kanamam bitti fakat akşam mideme ve karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı düşükten snra 1 hafta istirahat ettim ama bugün de işyerinde çalışmakta zorlanıyorum sizce bu karın ve mide ağrısı normal mi o kadarda dikkat ediyorum terliksiz çorapsız gezmemeye üşüttümmü dersiniz.
Canım çok geçmiş olsun ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi geçen ay. Aynı şekilde kanamalarım vardı kendiliğinden düştü ama düşük yaparken hiç ağrım olmadı düştüğünü öğrendikten sonraki Günlerde bahsettiğin gibi bi Sancı yaşadım birkaç gün ve hakkaten çok kötü bir sancıydı. Hani büyük tuvaletin gelir de çok çok sıkışırsın ya kalkamazsın sancıdan öyle bi ağrıydı benimki:( birkaç sürüp geçti benimki

Canım çok geçmiş olsun ben de 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi geçen ay. Aynı şekilde kanamalarım vardı kendiliğinden düştü ama düşük yaparken hiç ağrım olmadı düştüğünü öğrendikten sonraki Günlerde bahsettiğin gibi bi Sancı yaşadım birkaç gün ve hakkaten çok kötü bir sancıydı. Hani büyük tuvaletin gelir de çok çok sıkışırsın ya kalkamazsın sancıdan öyle bi ağrıydı benimki:KK43: birkaç sürüp geçti benimki
sanada geçmiş olsun canım benim..
benim düşük olurkende sonraki 2 günde kasık ve bel ağrım aşırı oldu kanamam dün bitti akşamda mideme ve karnıma ağrılar saplanmaya başladı ağrı kesici aldım biraz rahatladım çok şükür.. sizin lekelene ile mi başladı yoksa direk kanama mı oldu

Merhaba kızlar. uzun zamandr takip etiyorum, ve ocak ayında bende birseyler yazmıştım. 07.01.2015 te 8 bucuk haftalıktım,bebegimin gelişimi ilk haftalarda kalmış ve kalp atışı olmadiğı için kurtaj olmak zorunda kaldım. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın,yaşayanlar da insallah bir daha yaşamak zorunda kalmaz.
Size bir soru sormak istiyorum,bilgisi olan lutfen cevaplasın. Doktorum beklemene getek yok deneyin tekrar dedin. Ilk adetimden sonra ovulasyon testi yaptim. Pozitiv oldugu zaman denedik ama allahin taktiri sonic vermedi ve 25.03 te ikinci adetimi oldum ve dün aksam son kanamam oldu bu gun kahve rengi gibi amaçok az bir akıntı var. Doktorum bana kadınlar adeten hemen sonra hamile kalmaya cok musait dedi. Simdi ben bu aksam denesem mi yoksa yarn mi denesem kahve rengi cok az geliyor ama. Bilmedim siz ne düşünüyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canım kaç günde bir regl oluyorsun? Ben 11.günkü denememde hamile kalmıştım 26-27 günde bir regl oluyorum ama

sanada geçmiş olsun canım benim..
benim düşük olurkende sonraki 2 günde kasık ve bel ağrım aşırı oldu kanamam dün bitti akşamda mideme ve karnıma ağrılar saplanmaya başladı ağrı kesici aldım biraz rahatladım çok şükür.. sizin lekelene ile mi başladı yoksa direk kanama mı oldu
Hamilelik haberimi aldığım haftadan itibaren hep lekelenme şeklinde devam etti sonra artmaya başladı tam kalp atışını duyduk sevindik derken 4 gün sonra parça gelmeye başladı o arada düşmüş zaten doktora bi gittik karnım bomboş

Çok geçmiş olsun canım kaç günde bir regl oluyorsun? Ben 11.günkü denememde hamile kalmıştım 26-27 günde bir regl oluyorum ama
Reglin im 25 inde oldu normalde 4 gun suruyordu bu ay 5 gun. Bu gun 6 ci gun ve kahve rengi var cok az. Normal ovulasyonum 13-14 gunde oluyor. napsam bilrmedim

Hamilelik haberimi aldığım haftadan itibaren hep lekelenme şeklinde devam etti sonra artmaya başladı tam kalp atışını duyduk sevindik derken 4 gün sonra parça gelmeye başladı o arada düşmüş zaten doktora bi gittik karnım bomboş
benimde iki parça halinde geldi ikisinide hissettim gördümde :KK61: henüz kalp atışını bile duyamamıştık :KK61: doktordan geldiğimiz günün akşamında çok tuhaf bir rüya gördüm ben bebeğimi hep erkek hissediyrdum rüyamda kucağımda masmavi gözlü bir çocuk var herkes kız güzeli ok güzel kız maşallah diyor bende hayır erkek diyip bezini açıp gösteriyordum :KK42:

benimde iki parça halinde geldi ikisinide hissettim gördümde :KK61: henüz kalp atışını bile duyamamıştık :KK61: doktordan geldiğimiz günün akşamında çok tuhaf bir rüya gördüm ben bebeğimi hep erkek hissediyrdum rüyamda kucağımda masmavi gözlü bir çocuk var herkes kız güzeli ok güzel kız maşallah diyor bende hayır erkek diyip bezini açıp gösteriyordum :KK42:
Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğimizle doldursun kucağımızı inşallah canım bir an önce ruhen toparlanmamız lazım ki kendimizi hazır hissedelim :(

Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğimizle doldursun kucağımızı inşallah canım bir an önce ruhen toparlanmamız lazım ki kendimizi hazır hissedelim :KK43:
nasıl olacak inan bilmiyorum rabbim sabrını veririr inşallah güzel duanıda kabul eyler inşallah.. ben 5-6 ay kadar istemediğimi paylaştım eşimle oda saygı duyuyorum sen iyi ol allahın izniyle bebeğimizde olur dedi vücudende ruhende en kısa sürede toparlanmak istiyorum en ufak bir acı hissettiğimde bile aklıma geliyor sanırım çok taze o yüzden böyle oluyor :KK42:

:KK61:
nasıl olacak inan bilmiyorum rabbim sabrını veririr inşallah güzel duanıda kabul eyler inşallah.. ben 5-6 ay kadar istemediğimi paylaştım eşimle oda saygı duyuyorum sen iyi ol allahın izniyle bebeğimizde olur dedi vücudende ruhende en kısa sürede toparlanmak istiyorum en ufak bir acı hissettiğimde bile aklıma geliyor sanırım çok taze o yüzden böyle oluyor :KK42:
En dayanamadığım ultrasonda duyduğum kalp atışı sesini televizyon vs başka biyerde duymak.. Yazarken bile burnum sızlıyo inan :( başlıyorum ağlamaya o an. İlk anlarda eşimin göğsüne bile yatamıyodum kalp atışını duymaya dayanamıyordum. Aslında pek değişmedi durum ama bir an önce istiyorum sağlıklı bir hamilelik. Ancak öyle dinecek acım :(

Düşük 1. Regl sayılıyor sonra 2.yi oldum şimdi de 3.reglim gelecek ve bitecek canım bekledim. 8.haftadaydım düşük yaptığımda 17 Aralık son adet tarihim
Bende 8 bucuk haftalik tım. inşallah bu ay olur ne dersin :) Nisan ayı güzel olur belki bizim icin :)

Amiiiinnnn inşallah canım güzel haberler verelim inşallah tez vakitte hepimiz :) 2015 üzdü bizi inşallah 2016nın başında huzur dolarız ağlama sesiyle bebeğimizin :KK43:
Inan her gece Rabbime yalvarıyorum dualar ediyorum. Yeni evliyim 7 ay oldu ve hemen 2 ci denenede hamile kalmıştım. Ben belki bebegimi kaybetim, bazı arkadaslarim o bebek bile degildi diiyorlar. Ne fark eder ki degil mi ? Ben kendimi bir bebek annesi gibi goruyorum. Dilersen özelfen yaza bilirsin.

Inan her gece Rabbime yalvarıyorum dualar ediyorum. Yeni evliyim 7 ay oldu ve hemen 2 ci denenede hamile kalmıştım. Ben belki bebegimi kaybetim, bazı arkadaslarim o bebek bile degildi diiyorlar. Ne fark eder ki degil mi ? Ben kendimi bir bebek annesi gibi goruyorum. Dilersen özelfen yaza bilirsin.
Sen de yazabilirsin canım benim her zaman. Rabbim sevdiğine dert sıkıntı verirmiş ben öyle düşünüp hamdediyorum halime. Demekki Rabbim bizi görüyo seviyo ve sınıyo ne mutlu. Belki yaşasaydı engelli olacaktı ve Allah o masum cana acıyıp Aldı onu bilemezsin engelli bir evlat ne kadar zor çok iyi biliyorum ailemde var gerçekten çok zor. Allah yardımcıları olsun hepsinin. Biz görmediğimiz bebeğimize nasıl ağlıyoruz Rabbim halimize nasıl acıyodur bir de onu düşün onun özellikleri biz de iğne ucu kadar var sadece ama nasıl etkileniyoruz. O kimbilir nasıl bir nazarla bakıyordur bizim gibi bebeğimi kaybedenlere.. :( cennet vesilemiz olacak belki de bebeklerimiz...

Back