• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın kızlar,

nbrsiniz? gelişme var mı :)

senden nbrr dcitak? :) ben bayğı bir yol aldım.. hsg cektırdımmm kan trombofılı yaptırdım genetık yaptırdımm.. mtfr 1298 heterozıgot çıktım, rahımde kavıs gordu dr hsg soncuunda ama sımdılık müdahaleye gerek yok dedı, hamıle kaldıktan sonada kan sulandıurıcı baslıcam.. artık çalışmalara başlayabilirmişiz... sen nabtınnn?

senden nbrr dcitak? :) ben bayğı bir yol aldım.. hsg cektırdımmm kan trombofılı yaptırdım genetık yaptırdımm.. mtfr 1298 heterozıgot çıktım, rahımde kavıs gordu dr hsg soncuunda ama sımdılık müdahaleye gerek yok dedı, hamıle kaldıktan sonada kan sulandıurıcı baslıcam.. artık çalışmalara başlayabilirmişiz... sen nabtınnn?
Ben de doktora gittim hormon testlerinde sıkıntı yok, d3 ampülü verdi progestan başla dedi adetten 20 gün sonra folike devam zatn :) bakalm çalışıyoruz şimdilik hayırlısı

Kimyasal üstüne bir de 7.5 hflık düşüğüm var kızlar benim düşükten sonra prolaktin aldı başını gitti zincirleme bi hormon bozukluğuna girdim adetlerim sapıttı. çok şükür bu ay düzeldi prl. yumurta folikulu de göründü. bu ay ümitliyim ama bilinçaltımın durumu çok fena dün gece rüyamda hamileydim ve bebeğin gelişimi bozuk diyodu doktor bi tatile çıksanız iyi olur falan diyodu ben de hüngür hüngür ağladım rüyamda tatile 2 kere çıktık zaten artık tatil istemiyorum bebeğimi istiyorum diye öylee uyandım.
Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin hepimize. gebe kalması bi dert oldu devamını düşünmek daha bi zor. tekrarını hiçbirimiz yaşamayız inşallah

Kimyasal üstüne bir de 7.5 hflık düşüğüm var kızlar benim düşükten sonra prolaktin aldı başını gitti zincirleme bi hormon bozukluğuna girdim adetlerim sapıttı. çok şükür bu ay düzeldi prl. yumurta folikulu de göründü. bu ay ümitliyim ama bilinçaltımın durumu çok fena dün gece rüyamda hamileydim ve bebeğin gelişimi bozuk diyodu doktor bi tatile çıksanız iyi olur falan diyodu ben de hüngür hüngür ağladım rüyamda tatile 2 kere çıktık zaten artık tatil istemiyorum bebeğimi istiyorum diye öylee uyandım.
Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin hepimize. gebe kalması bi dert oldu devamını düşünmek daha bi zor. tekrarını hiçbirimiz yaşamayız inşallah
cok geçmiş olsun. Yaralar iyileşir de ah şu piskoloji yokmu. Kafanı rahatlatman lazım. bende aynı süreçten geçtim. Cok kotu yaşayan bilir. Allah daha da büyük acılar vermesin. Allah sevdigini sınarmış. Kafanı rahat tut. 1 kere oldu die yine olacak degil.

Diğer grupta da birlikteydik seninle canım :KK43: inşallah aynı anda sağlıklı gebelikler yaşayalım bu sefer :KK43:
Unudunuzu kırmayın. Güzel düşünün güzel olsun. Inanıyorum ben yaaa bu Nisan ayı çooook güzel bir ay olacak. Demişti dersiniz insallah :*

Kızlar herkese büyük geçmiş olsun bende ekim annesi olucaktım ama cumartesi düşük yaşadım pazarteside kürtaj yaptılar:(((
moralim çok bozuk 11 haftalıktı...
bundan sonrası için endişeliyim siz denemelere ne zman başladınız?

Biz yanı ben başladım eşim ısmarlama olmaz diye çok yanaşmadı bende kasmadım bu ay sanmam kalamamışımdır gebe mart ayı bırakcam dedim bıraktım ama gebe kaldım mı kalamadımmı görcez ama sanmıyorum nisana liste yaparız kalanlarr

Biz yanı ben başladım eşim ısmarlama olmaz diye çok yanaşmadı bende kasmadım bu ay sanmam kalamamışımdır gebe mart ayı bırakcam dedim bıraktım ama gebe kaldım mı kalamadımmı görcez ama sanmıyorum nisana liste yaparız kalanlarr
Inşallah herkes mutlu olsun bu ay canım :) Nisan adı gibi güzel gelsin inşallah :)

Biliosunz 14 subatta bebegim annesni birakti gitti dusuk kurtaj sora 17 marta tuhaf tam kanama deolde camurumsi gbi bsiler geldi dun iliski oldu iliskiden sora camue geldi bi aksamda biraz kan sora yine camurumsu akinti anlamiorm eskiden bole deilde nolur bsi idyin sizdede bole olan varmi anlam veremiorm

Reglin 20. Günü başlayıp 5 gün mü kullanacağım demiştin dimi canım?? Sabah akşam 1 tane mi ayrıca :) ben de biraz önce Ovulasyon testlerimin siparişini verdim 2 gün sonra elimde olur kısmetse :) hadi hayırlısı
Bnada anlatn nelrr yabiosunuz hamislik icin bnde denim bidahaki adetmdeee

Reglin 20. Günü başlayıp 5 gün mü kullanacağım demiştin dimi canım?? Sabah akşam 1 tane mi ayrıca :) ben de biraz önce Ovulasyon testlerimin siparişini verdim 2 gün sonra elimde olur kısmetse :) hadi hayırlısı
Evet cnm bat tan sonra 20. Gün başlıyorsun ve 5 gün sabah akşam tok karnına içiyosn,
Ya bu ovulasyon testi nedir ki

Back