• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arakadşlar merhaba, 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım, kan testlerimi yaptırdım dun sonucu cıktı "mthfr a 1298 heterozigot " bu kan pıhtılaşması var demek mi oluyor? aranızda bu sonucu alan oldu mu? druma cuma günü gidicem size öncesinde sormak istedim :KK43:

Slm kizlar bugun doktira kontrole gittim. Bi sikinti yok sukur ama yumurtlaman az gozukuyo dedi adettin 3.gun tekrar gitcem hormon kontrolu yapilcakmis.yumurtama az olunca hamile kalamiyon mu ya kafam karisti.
Geçmiş olsun öncelikle,yavaş yumurtlama için bir arkadaşım incir kürü uygulayarak hamile kalmıştı.inanıyorsan bu tür şeylere deneyebilirsin belki.

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıları inşallah bence hemen olmaması normal ya yumurtlama tarihini tutturamıyorsunuz ya da stres üzüntü vs. Ben de yaklaşık iki ay önce düşük yaptım korunma zamanımdayım henüz ama sürem dolduğunda Ovulasyon testi ile başlıycam denemelere çünkü hamile kalmadan önce nerdeyse 10 ay uğraştık hiçbir sebep yokken olmadı ta ki Ovulasyon testi ile takip edene kadar. O ay hamile kaldım. Yine yapıcam kısmetse sen de dene bence faydasını görürsün inşallah Allah'ın izni ile.. Laboquick ti benimkinin markası internetten almıştım 20li kutu 20 tl idi hala öyle

Cok sagol canim sanada çok geçmis olsun.Yumurtlama gününü tutturdugum halde hamile kalamiyorum.Yumurtlama donemi agrim oluyor hissediyorum. Nisanda tekrar gidicez doktora bakalimarastirirlar sanirim artik.Insallah tez zamanda hamile kaliriz.

gecmiş olsun canm Allah bi daha yaşatmasın hiç birimize başka dra da git bnce

Cok tesekkur ederim canim amin cok kotu bir durum benden sonra cevremdekiler hamile kaldi dogum yapicak. Insan ister istemez uzuluyor.Allah isteyen herkese saglikli bebekler versin insallah...

kızlar günaydın,
benim son adet tarihi 13.03.2015 regli bitişim de 20.03 bir iki gündür aşırı derecede miğdem bulanıyor, bugün kahvaltımı yaptım kustum. Bu bir belirti değildir dimi, hem çok erken hem de başka hiç bir belirtim yok. Ya doktorun verdiği ilaçlar çok ağır geldi yada miğdemi üşüttüm sanırım.

kızlar günaydın,
benim son adet tarihi 13.03.2015 regli bitişim de 20.03 bir iki gündür aşırı derecede miğdem bulanıyor, bugün kahvaltımı yaptım kustum. Bu bir belirti değildir dimi, hem çok erken hem de başka hiç bir belirtim yok. Ya doktorun verdiği ilaçlar çok ağır geldi yada miğdemi üşüttüm sanırım.
bana erken gibi geldi canım, daha yumurtlama bile olmamış olabilir. senden bir gün sonra geldi benimde adetim. ama benim daha yumurtam bile çatlamadı. bugün 13. gün. yarına ya da 2-3 güne bekliyorum bakalım.

merhaba kızlar
ben 6 şubatta kürtaj oldum 8 haftalık bebeklerimin kalbi durduğu için alınması gerekti
daha öncede yazmıştım kürtajdan sonra 6 martta adet gördüm ve 4 gün sürdü daha sonra
4-5 gün sonra tekrar kanama ile akıntı karışık geldi.
sağ yumurtalığımda ara ara ağrıyo.ara ara kanama gibi oluyor. bugün sonuçları almak için hastaneye gittim.
doktora da anlattım bunları ilk adetten sonra olabilir ama sende
enfeksiyon var dedi.düşük materyali kromozom analizinde sonuç bölümünde 46,xx (ikizerim kız mış)
diğer patoloji raporunda da enfekte ve nekrotik desidua
doktor enfeksiyonun var dedi ve nidazol ve cipro antibiyotik yazdı.
10 gün sonrada kan pıhtılaşma testi çıkacak. sizinde patoloji raporunda enfeksiyon yazmışlar mıydı?
enfeksiyon bebeğin kalbini durdurabilir mi?
Ayrıca bu ay denemeye başladım hamile olabilir miyim?1 haftalıkken bebek kanda çıkar mı?

kızlar dün kan testi yaptırdım.hcg değeri 11.86 çıktı.adet olmama yaklaşık 9 gün falan var.
ilk bebeklerimi pıhtılaşmadan yada enfeksiyondan kaybettim.pıhtılaşma testi cuma günü çıkacak.
ama enfeksiyon daha geçmedi sanırım.
ama hamile olmayabilirimde cumartesi tekrar kan testi yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkacak.
bazen kürtajdan 8 haftaya kadar hcg düşmüyormuş bilgisi olan varmı?

canım bence önceki gebeliğinden kalma bu değer bana öyle gibi geldi hayırlısı..

arkadaşlar kürtajdan sonraki ilk adetim adet bile demim saça çamur gibi bişi geldi arada kanda geldi ama tam adet gibi deildi :( korkuyorum szinki nasıldı normalde uzun surmesı lazım tam kanama olması lazıım deılmıııı

merhaba kızlar.
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim

hcg de artma neredeyse yok denecek kadar az
kimyasal gebelik olabilir belki
sizce nedir durum yardım edin lütfen kafam çok karışık
saçma sapan şeyler düşünmeye başladım artık
lütfen yorum yazın
Canim llaboratuvar hatasİda olabilir.cok az artmış çünkü. Kötü bişey getirme aklına inş. Hamilesindir inş sorun yaşamazsın. Ama şimdiden stres yapıp eğer bebek varsa etkileme

merhaba kızlar.
3 gün önce b hcg değeri 11.86 idi.
sabah tekrar test yaptırdımki önceki gebelikten kalansa diye şimdide değer 12.11 çıktı.
adet günüme daha 6 gün vardı.
sanırım hamileyim.
hcg değerlerinin artışı sizce normal mi?
lütfen yardım edin aynı şeylerin tekrar etmesinden çok korkuyorum çok çaresizim

merhabalar benzerini yaşadım kimyasal gebelik olabilir.Benimde değerlerim çok az yükseldi ve sonra kanamam oldu :/

merhaba, geçen hafta 6 haftalık bebeğim kendiliğinden düştü yaklaşık 6 gün kanamam azalarak devam etti dün kanamam bitti fakat akşam mideme ve karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı düşükten snra 1 hafta istirahat ettim ama bugün de işyerinde çalışmakta zorlanıyorum sizce bu karın ve mide ağrısı normal mi o kadarda dikkat ediyorum terliksiz çorapsız gezmemeye üşüttümmü dersiniz.

merhaba, geçen hafta 6 haftalık bebeğim kendiliğinden düştü yaklaşık 6 gün kanamam azalarak devam etti dün kanamam bitti fakat akşam mideme ve karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı düşükten snra 1 hafta istirahat ettim ama bugün de işyerinde çalışmakta zorlanıyorum sizce bu karın ve mide ağrısı normal mi o kadarda dikkat ediyorum terliksiz çorapsız gezmemeye üşüttümmü dersiniz.
Gecmis olsun canım Allah birdaha yaşatmasın. Sıkma canını benim de oyle olmuştu. Vucudun ve rahmin şimdi toparlanıyor ondan ağrı oluyor.

Gecmis olsun canım Allah birdaha yaşatmasın. Sıkma canını benim de oyle olmuştu. Vucudun ve rahmin şimdi toparlanıyor ondan ağrı oluyor.

teşekkür ederim amin inşallah kimse yaşamasın.. doktorumada watsapptan sordum kanama durduğu için endişelenme ağrı kesici içebilirsin dedi

kızlar merhaba şimdi doktordan geldim
kan pıhtılaşma testimi gösterdim ve evet pıhtılaşma yüzünden kaybettim bebeklerimi
Doktora anlattım hcg değerim 11.89 çıktı dedim
bana bu değerin önemli olmadığını söyledi bende tekrar yaptırdım 3 gün sonra dedim ve
bana 'evet bu önemli sonuç ne çıtı dedi'
12 gibi çıktı yani artma 1 değer bile değil dedim
ve doktor bana önemli bir değer olmadığınısöyledi
Ayrıca mayısa kadar korunmam gerektiğini(kürtajın üstünden 3 adet geçsin dedi)
mayıs gibi gel tedaviye başlayalım dedi.
sonrasında da inş bebeğim olur.

Back