• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Anladım canım Allah tekrar yaşatmasın. malesef dr. lar bizi düşünmüyor. gerçekten taş kalpli olduklarını düşünüyorum. benimde kalbi zayıf atıyordu önlem olarak iğne falan kullan demedi. kalbi durunca pıhtılaşma testi yaptır dedi. en azından önlem olarak başlasaydı keşke iğneye. ne desek boş olan oldu :KK43:
Bende kanama vardı 10 gün sonra gel dedi bilçşey görünmüyor sıkıntı olarak dedi yatış verseydi belki böyle olmazdı ama takdir ilahi

Selam kızlar. Ben de bir hafta önce düşük yaptım. Aşılama ile hamile kalmıştım. İlk aşılamamdı. Daha öncede bi dış gebelik yaşamıştım. Bu kez keseyi görünce çok sevinmiştik ama kalp atışlarını duyamadan gitti bebeğim. 7 haftalıktı. Doktorum neden oldu acaba diye düşünmedi bile. Genetik bi problem vardır, vücut atmıştır dedi geçti. :( çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Bir adet dönemi bekle sonra korunma dedi. Şimdi ben de bu arada soğan kürü denemek istiyorum. Sizce yeni düşük yaptığım için bir sorun olur mu?

Selam kızlar. Ben de bir hafta önce düşük yaptım. Aşılama ile hamile kalmıştım. İlk aşılamamdı. Daha öncede bi dış gebelik yaşamıştım. Bu kez keseyi görünce çok sevinmiştik ama kalp atışlarını duyamadan gitti bebeğim. 7 haftalıktı. Doktorum neden oldu acaba diye düşünmedi bile. Genetik bi problem vardır, vücut atmıştır dedi geçti. :KK43: çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Bir adet dönemi bekle sonra korunma dedi. Şimdi ben de bu arada soğan kürü denemek istiyorum. Sizce yeni düşük yaptığım için bir sorun olur mu?
geçmiş olsun, yok canım başla sen onun çok faydası var. başlama zamanı var ama onun bi arşatır bende tam bilmiyorum. bende yapıcam bu ay.
dr. ların ilk gebelikleri kale almaması benim çok sinirimi bozuyor. evet gerçekten bir sebep olmayabilir, ama yinede bi araştırma yapılsa ne olur ki. sen içini ferah tut tabi canım, ama ben araştırılmasından yanayım :)

slm kızlar cok geçmiş olsun hepinize bende ocakta kürtaj oldum ve daha dün adet oldum tam 50 gün olmus :s cok stres yaptım ama olmazsam diye bıde benm drum nisanda korunmayı bırak dedi . folik asit başladı 1 aydır kullanıyorum . bu adetten sonra korunmayı bıraksam olmaz mı acaba ya 2 adet mi gecmesi gerekiyo mutlaka o_O

slm kızlar cok geçmiş olsun hepinize bende ocakta kürtaj oldum ve daha dün adet oldum tam 50 gün olmus :s cok stres yaptım ama olmazsam diye bıde benm drum nisanda korunmayı bırak dedi . folik asit başladı 1 aydır kullanıyorum . bu adetten sonra korunmayı bıraksam olmaz mı acaba ya 2 adet mi gecmesi gerekiyo mutlaka o_O
çok farklı konuşuyor dr. lar canım bu konuda, ben ilkinde 3 ay korundum, 2. kürtajımdada 3 ay olacak, 2 ay bitti martta bırakıyorum korunmayı, hayırlısı olsun. yani bişey diyemem açıksası ben korktum. en azından 2 adet geçir diye düşünüyorum ama sen bilirsin.

çok farklı konuşuyor dr. lar canım bu konuda, ben ilkinde 3 ay korundum, 2. kürtajımdada 3 ay olacak, 2 ay bitti martta bırakıyorum korunmayı, hayırlısı olsun. yani bişey diyemem açıksası ben korktum. en azından 2 adet geçir diye düşünüyorum ama sen bilirsin.
haklısın cnm arkadasın dr uda korunmana gerek yok demişti düşük yaptığında .. neyse ben doktorumu dinleyeyim nisana kadar sabır :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

haklısın cnm arkadasın dr uda korunmana gerek yok demişti düşük yaptığında .. neyse ben doktorumu dinleyeyim nisana kadar sabır :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize
geç olsun da güç olmasın canım, seni çok iyi anlıyorum, ilkinde bende deli gibiydim nasıl geçecek bu 3 ay diyordum, oooo tam 9 ay sonra gebe kaldım yani korunma bitince 6. ayda. 2. de yine aynısı olunca artık bıraktım aceleyi. 3 ay gözümde büyürken 1 yıl geçti önceki gebeliğin üstünden, alıştım artık canım ya, üzül üzül nereye kadar ???

ya ben bu adeti göreyim bırakcam :)

bana da 2 adet dönemi dedi de naplm yaş gitti zaten, iyice gitmesin. bana da folic asit verdi, düşük zamanından beri hatta öncesinden beri içiyorum resmen 6 aydır içiyorum. yalnız inofolic verdi doktor, yumurtlama kalitesini de arttırıyormş aynı zamanda.

ya ben bu adeti göreyim bırakcam :)

bana da 2 adet dönemi dedi de naplm yaş gitti zaten, iyice gitmesin. bana da folic asit verdi, düşük zamanından beri hatta öncesinden beri içiyorum resmen 6 aydır içiyorum. yalnız inofolic verdi doktor, yumurtlama kalitesini de arttırıyormş aynı zamanda.
bende mart ayında korunmayı bırakacağım 2. adetimi görmüş olacağım bana da doktor inofolic verdi adetten sonra onu kullanmaya başlıyacam şimdi normal folic1 kullanıyorum birde coraspin hayırlısı mart ayı bereketiyle gelsin tüm isteyenlerin kucağını çifter çifter doldursun inşallahhhhhhhhhh AMİN

bende mart ayında korunmayı bırakacağım 2. adetimi görmüş olacağım bana da doktor inofolic verdi adetten sonra onu kullanmaya başlıyacam şimdi normal folic1 kullanıyorum birde coraspin hayırlısı mart ayı bereketiyle gelsin tüm isteyenlerin kucağını çifter çifter doldursun inşallahhhhhhhhhh AMİN
ben de kullanayım bu infoliki, ilk defa duydum, inşallah ikiz olur gerçekten, çok istiyorum, hayırlısı olacaksa tabi :)

Bende ilk defa duydum bu ilaci folidoce verdi bana hamileykende elevit kullanmıştım hepimiz icin hayirlisi inşallah en kisa zamnda hamile kaliriz :) sağlıklı bebisler aliriz kucaklarimiza inşallah
:KK68:

BeN adet olduktan sonra 1 adet daha bekleyip akışına bırakcam ama dısardan sadece folıc almayı düşünüyorum gebe kalmam olmazsa sonra yumurta için o ilaçı kullanırım diye dÜşünüyorum;Adet olamamak sıkıcı henuz

BeN adet olduktan sonra 1 adet daha bekleyip akışına bırakcam ama dısardan sadece folıc almayı düşünüyorum gebe kalmam olmazsa sonra yumurta için o ilaçı kullanırım diye dÜşünüyorum;Adet olamamak sıkıcı henuz
evet adet olmadığın da çok kötü hissediyosun benim 2. kürtajımda 50 gün olmuştu ve ben hala adet olmamıştım rahim ağzı yapışmış kan içerde birikmiş buji ile açılmıştı ben de çok fazla bel ağrısı yapmıştı kıpırdayamıyordum açıldıktan sonra normal devam etti sorun olmadı

evet adet olmadığın da çok kötü hissediyosun benim 2. kürtajımda 50 gün olmuştu ve ben hala adet olmamıştım rahim ağzı yapışmış kan içerde birikmiş buji ile açılmıştı ben de çok fazla bel ağrısı yapmıştı kıpırdayamıyordum açıldıktan sonra normal devam etti sorun olmadı
ciddimisin :)) bide birikme felan olursa içerde haftaya randevu aldım dr den belki bu ara olurum diye haftaya aldım..korktum şimdi :))37 ncı gün asker gibi gün sayıyorum resmen

Back