Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Folic asidinin adı ne canım

Hangi hastahane ve doktor bilgi verebilir misin cnm?

Kızlar iyi geceler. Keşke böyle bir sayfa olmasaydı ve keşke hiç kimse bu sorunu yaşamamış olsaydı ama maalesef o kadar tehlikeli bir Dünya'da yaşıyoruz ki yediklerimiz içtiklerimiz soluduğumuz hava herşey Zararlı. En büyük sebep bu bence bozulan gebeliklerimize Ben de Eylül annesi olacaktım kısmet olmadı düştü bebeğim 7 haftanın sonunda Eylül anneleri sayfasından tanıdık isimlerde gördüm yine üzülerek Minidefnem wakewake adya88 ve diğer aynı hüzünleri yaşadığım arkadaşlar Allah tez vakitte hepimizden hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ben ayın 10unda öğrendim düşük yaptığımı ama son bir aydır hiç kanamam bitmek bilmemişti zaten ve düşükten sonra da bir kaç gün sürdü ve bitti sayılır artık. Şimdi bu benim ilk adetim mi sayılıyor aynı zamanda??

Evet canım adetin sayılıyor.benim 25 gün oldı ne zaman adet olcam bilmiyorum biran önce olmak istiyorum.dün bir arkadasım daha düşük yaptı üzüvü durumlar ama hayırlısı demek lazım

Evet canım adetin sayılıyor.benim 25 gün oldı ne zaman adet olcam bilmiyorum biran önce olmak istiyorum.dün bir arkadasım daha düşük yaptı üzüvü durumlar ama hayırlısı demek lazım
Hepimize geçmiş olsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah canım senin kürtaj mı oldu kanaman olmadı sanırım hiç doğru anladım değil mi

Hepimize geçmiş olsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah canım senin kürtaj mı oldu kanaman olmadı sanırım hiç doğru anladım değil mi
15 haftalık kanama başladı sonra düşük sonra küretaj canım çok zordu cinsiyet bile belli idi neyse hayırlısı üzülmemek lazım bir adet olup normale binsşn hersey istiyorum marttan sonra gebe kalmak istiyorum.kan pıhtılaşması için kan verdim Sonuç bekliyorum

Allah'ım sabırlar versin canım hakkaten yaşamayan bilemez bu Acının ağırlığını ama biz artık önümüzdeki güzel günlere bakıcaz çünkü elden hiç birşey gelmiyor hakkımızda hayırlı olan buymuş demekki

Merhaba arkadaslar bundan bi ay once baska gebelik sayfalarnda yazarken smdi huzunle buraya yazmak cok zor ama rabbim sabirlar versn tek dilegm bu smdi :'( bes yillk evlym bebegm olmadi sebepsiz infertliteydik. Tup bbk taptm tutmadi hemen bi soraki ay kendilgnden oldu dunyalar bzm oldu gecen ay bu zmanlar igrenmstk bebegmzi ve ayaklarm yerde deildi ucuyordk sanki :'( dungece bi sanciyla uyandm ve resmen oluyorm sandm dogm sancsi gbi birsey hastanrye gdmeden bebegim dustu sora kurtaja alndm :/ tam sekiz haftalkti annesni birakti ve gitti oysa ne kdr alismistk ona

Salemun aleykum arkadaşlar. Sizler gibi bu acilari yaşamış biriyim. 2 düşük bir kimyasal gebelik yasadim. Çok zor günlerdi. Ama geçti bitti o günler iman gücüyle teslimiyetle atlattim. Simdi buraya yazma sebebim sizlere moral ve umut olmak. Şimdi 15 aylik bir bebeğim var, gerçi artik bebeklikten cikti na benim gözümde hep bebek gibi :)
4.5 yillik evliyim. Düşündükten 4 ay sonra gebe kaldim 3 kez ve hepsi düşük oldu. Sebebi heterezigot dedi doktor. Genetik testlerde hepsi temiz cikti. Ne zaman ki aklimdan attim 4.kez hamile kaldim ve hic düşük tehlikesi yasamadim. Hic sirt ustu yatmadim öğrendiğim andan doğuma kadar hep is güç peşinde kostum ve cleaxen iğne coraspin hap kullandim. Size tavsiyem üzülmeyin. Uzulmek yumurtanizi zayiflatir size zarar verir. Biliyorum anne olmak için sabirsizlaniyorsunuz ama o günde gelecek siz simdi esinizle babbasa olmanın tadini cikartin. Bebekleriniz gelince buna firsatiniz olmayacak :)

ne güzel yazmışsın arkadaşım teşekkür ederiz inşallah biz de anılarımızı paylaşıcaz böyle ama o anılar yaşarken içini çok acıtıyor insanın.. sen de yaşayıp bitirmişsin o kötü günleri alnının akıyla.. geçip gittikten sonra geri dönüp bakmayı çok seviyorum ben de.. vay be diyorum ne günler yaşadık ve Allahın izniyle atlattık... ama yaşarken çok zor

Umudum ol
Çok geçmiş olsun canim.ama üzülmek yok geçti gitti bu bebekler bizim için hayirli değildi sagliksizdi ve nasibimizde yoktu.simdi önümüze bakiyoruz.hepimiz cok zor günler gecirdik ama birlikte yine güzel gunlerimiz olacak.yine burdan birbirimize güzel haberler vericez.o heyecanı yine yaşayacağız ve bu sefer inşallah bebeklerimizin cinsiyetini dogum hikayelerimizi konusacagiz.bu psikoloji den ne kadar cabuk kurtulursak o kadar iyi.yine heyecanli bekleyisimiz başladı. Allah yardimcimiz olsun canim.sende kendine dikkat et.hem ben totem yaptim mayisa bak:) subat annesi olmaya hazir ol.

tekrar çabalamak nasıl gözümde büyüyor bi bilsen (ama aslında bu cümlemi en iyi anlayacak olan sayfadayım onun da farkındayım tabi)... şimdi eylül ayını aşkla beklerken nefret ettiğimiz bir ay olacak ve tekrar 10 ay uğraşmaktan korkuyorum ve bir taraftan da içimde ilginç bi rahatlık da var aslına bakarsan sebebini tam bilmiyorum ama sanırım hamile kalabilmenin rahatlığı o.bak sonuçta bir kere de olsa başardın diyor içimdeki ses. sanki korunmayı bırakıp denediğim gibi olcakmış gibi hissediyorum daaaaaaa eğer olmazsa o zaman görcem günümü o ayrı konu tabi :)

kendılıgındenmı hamıle kalmıstın tedavıylemı canm hepımıze gecms olsn dun gıttı bbegm benmde. sekız haftalıktı acım cok byuk alsmıstm ona aglamaktan gozlerm gormuyor artk

kendılıgındenmı hamıle kalmıstın tedavıylemı canm hepımıze gecms olsn dun gıttı bbegm benmde. sekız haftalıktı acım cok byuk alsmıstm ona aglamaktan gozlerm gormuyor artk
Gözlerim yandı günlerce şişliğinden canım çok iyi anlıyorum Allah sabırlar versin kendiliğinden kaldım ama 10 ayda tutturduk nerdeyse bakalım şimdi kaç ay sürecek son ay ovulasyon testiyle takip etmiştim onun da sayesinde kaldım denebilir aslında tabiki Rabbimin izniyle öncelikle

Way

/Çok sevindîm zor günleri atlatmana darısı bize desteğin için çok tşk ederim[/QUOTE]

canım işte yanlış olan bu çabalamak.
hep bunu yaptığımız için kaybediyoruz.aslında akışına bıraksak bebek için değilde sevgimizin gereği olarak birliktelikler olsa ve gün saymadan beklediğimiz gelse daha kolay olacak.
evet bir kere iki kere kaldık hamile ve inşallah yine olacak.bizler yine şanslıyız altı aylık kaybeden arkadaşlarımız var doğduktan sonra kaybeden arkadaşlarımız var bizler kendimizi çok kaptırmadan alıştırmadan kaybettik.bizimde acımız büyük ama sağlıksız bir gebeliği istemezdik dimi.
hayırlı zamanda gelsin bebeklerimiz tekrar inşallah...

Evet çok çok haklısın cinsiyetini bilecek kadar büyütüp daha fazlasını hatta.... Sonra kaybetmek ah Allah'ım ne büyük acı Rabbim sabırlar versin herkese hepimize ve inşallah kucaklarımızı doldursun Allah'ım hepimizin hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…