• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam kızlar şimdi doktordan geldim gerçekten bütün testler yarım yapılmış bu sefer iyi bir doktora rasladım heralde
bütün testleri tekrardan yapıyor ve trombofili hemogrobin felan yapılması gereken bütün testler yani 4 tüp kan verdim sabah . sonuçlar çıkınca tekrar gitcem bakalım takibini yapalım dedi herşeyin hayırlısı artık
birde bu doktor ssk da özel değil

selam kızlar şimdi doktordan geldim gerçekten bütün testler yarım yapılmış bu sefer iyi bir doktora rasladım heralde
bütün testleri tekrardan yapıyor ve trombofili hemogrobin felan yapılması gereken bütün testler yani 4 tüp kan verdim sabah . sonuçlar çıkınca tekrar gitcem bakalım takibini yapalım dedi herşeyin hayırlısı artık
birde bu doktor ssk da özel değil
canım hayırlı olsun umarım hiç bir şey çıkmaz ve tekrar saglıklı bir hamilelik yaşarsın

önlem amaçlı diğer testlerde çıkıncaya kadar şuan korunuyorum ama kaza felan olursa diye normalde marttan sonra Allah izin verirse gebe kalmak istiyorum herşey nasip
benim annem de pıhtılaşma var sürekli coraspin kullanıyor ben bunuda söylemiştim birde ben 2013 te varis ameliyatı oldum ayak larımda kalın varisler vardı onlar alınmıştı bunlardan dolayı şüpheleniyorum gıcık bir sekreter yüzünden testlerim yarım yapılıyor masus yaptığından eminim

MERHABA CNM PIHTILAŞMA İÇN HANGİ TESTLERİ YAPMIŞLAR HANGİLERİ EKSİK?

MERHABA CNM PIHTILAŞMA İÇN HANGİ TESTLERİ YAPMIŞLAR HANGİLERİ EKSİK?
20150209_095516.webp sadece bunlar bu testte 3 faktör daha olması gerekiyormuş ama yapılmamış isimlerini bende bilmiyorum

Ölü Fetus (missed abortus): gebelik kesesi içinde fetus kalp atışları yoktur. Fetus (çocuk) ölüdür. Ancak kanama yoktur. Daha çok ilk 3 ay içinde progesteron kullanılmış ise missed abortus oranı artar. Düşük kendiliğinden gerçekleşmez. Tedavisi: küçük haftalarda vakum küretaj ile temizlenir. Büyük haftalarda ise hastaneye yatırmak gerekir. Çünkü bu hastalarda pıhtılaşma faktörünün bozulmasına bağlı olarak kanama riski bu hastalarda fazladır. Kan vermek gerekebilir. Önce doğum sancıları başlatılır. Fetus attıktan sonra kürtaj yapılır.

PROGESTAN kullananlarda missed abortus oranı artıyomuş
EVET CNMM DOĞRU PROGESTAN DÜŞÜĞÜ ENGELLEMİYOR SADECE ERTELİYOR TECRÜBEYLE SABİT BEN YAŞADIM KANAMANIN DAHA UZUN SÜREMESİNİ SAĞLIYOR BEBEĞİ VUCUT ATAMIYOR BİRÜRLÜ PROGESTAN HORMONU DÜŞÜKSE FAYDALI OLABİLİR FAKAT DÜŞÜK TEHLİKESİNE İYİ GELDİĞİ FELAN YOK

EVET CNMM DOĞRU PROGESTAN DÜŞÜĞÜ ENGELLEMİYOR SADECE ERTELİYOR TECRÜBEYLE SABİT BEN YAŞADIM KANAMANIN DAHA UZUN SÜREMESİNİ SAĞLIYOR BEBEĞİ VUCUT ATAMIYOR BİRÜRLÜ PROGESTAN HORMONU DÜŞÜKSE FAYDALI OLABİLİR FAKAT DÜŞÜK TEHLİKESİNE İYİ GELDİĞİ FELAN YOK
evet bende 9 hafta progestan iğnesi vurundum ve bebek hiç oluşmadı boş gebelik dedi doktor vurunmasaydım belki kendiliğinden düşecekti kürtaj olmak zorunda kalmıyacaktım diye düşünüyorum

To

totem bi tutmasın sorcem ben sana haha martta sonra tutturmam lazım
inşallah tutacak canım tutmazsada bikaç ay daha bekleriz.:KK17:

wake inşallah cnmm aminnn, ben mayısı beklemeyebilirim ama söliiim :)
ay bana sorcan bende beklemek istemiyorum canım ama sağlıkocağından ebe aradı doktor 3 ay derken o 6 ay korunmalısın dedi.kendisininde öyle olmuş kürtajdan sonra hemen kalmış ama 9ay hastanede yattım diyor.
neyse bi iki ay geçsinde düşünürüz:KK66:
Hayırlısı cnm inşlh tekrar sağlıklı sıhhatli bir bebeğe hamile kalırız kısa zamanda,

Allah verdi, Allah aldı elden birşey gelmiyor. İlkini veren Allah 2. yi de tez zamanda verecektir. Dualarım hepimizle
inşallah canım inşallah yine sevineceğiz.
bu sefer sağlıklıca kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim.

yaa kızlar bizimki ısrarla korunmak istemiyor :KK43:(( ben de biraz süre geçsin istiyorum dinlemiyo napcam, yine sorun mu olur beklemeden hamile kalırsam :KK43:
canım en az bir adet dönemi beklemek lazım aslında.
ama hemen kalıp sağlıklı doğuranlarda var.kürtaj ve düşükten sonra rahim çok temiz oluyormuş ve hamile kalmak çok kolay oluyormuş ama işte sonrasından korkuyor insan.hayırlısı olsun canım

D
canım en az bir adet dönemi beklemek lazım aslında.
ama hemen kalıp sağlıklı doğuranlarda var.kürtaj ve düşükten sonra rahim çok temiz oluyormuş ve hamile kalmak çok kolay oluyormuş ama işte sonrasından korkuyor insan.hayırlısı olsun canım
Doktora gittim cnm 2 adet dönemi bekliycez dedi, yani 3 ay benim 40 günde bir faln oluyo :) tam 1. Evlilik yıldönümüze denk geliyo . Bu arada folic asitimi değiştirdi, yumurta çatlarken kaliteyi arttırma etkisi olan bir folic asit verdi. Üstüne insülin direncim düşükmüş onunla da ilgili bir ilaç verdi.. Bu seferki doktor harbiden çok iyi çıktı maşlh nazar değmesin. Herkes 10 dk da alel acele yollamaya bakarken bu doktor 40 dk boyunca beni bilgilendirdi. Saolsn

D

Doktora gittim cnm 2 adet dönemi bekliycez dedi, yani 3 ay benim 40 günde bir faln oluyo :) tam 1. Evlilik yıldönümüze denk geliyo . Bu arada folic asitimi değiştirdi, yumurta çatlarken kaliteyi arttırma etkisi olan bir folic asit verdi. Üstüne insülin direncim düşükmüş onunla da ilgili bir ilaç verdi.. Bu seferki doktor harbiden çok iyi çıktı maşlh nazar değmesin. Herkes 10 dk da alel acele yollamaya bakarken bu doktor 40 dk boyunca beni bilgilendirdi. Saolsn
cnm hangi folic asidi verdi?

Back
X