- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.361
canım benim soğan kürü mucizesi konu başlığında yazım var benimde ilk düşüğümde kanamam 40 günü geçti dr.a koştum parça kalmış dedi ilaç verdi geçmezse kürtaj dedi aklım çıktı almadım ilacı falan soğan kürüne başladım ilk başlarda kanamam arttı koca koca parçalar geldi korktum ama devam ettim sonra tekrar dr.a gittim kür bitince tertemiz hemen gebelik düşün dedi ve hamile kaldım çok şükür sana da tavsiye edrim ama kanaman çok olursa kan ilacı almanı tavsiye ederimSlm arkadaşlar.. uzun zamandır takip ediyorum sizi ve yazmaya karar verdim.. bende 1 aralıkta 8 haftalik düşük yaptım. 6 haftalik ken kanama başladı progestan hap ve iğne kullandım. 8 cm de kaldı gelişmesi. İlaçları kesin üç gün içinde düştü kendiliğinden. İki hafta kan değerim hala hamile gösteriyor du. İki haftanın sonunda sifırın gösterdi. Ama kanama m hiç durmadı bugün tam 50 gündür kanamam devam ediyo ( hamilelik dönemi dahil buna) bu hafta bi de adet geçirdim. Düşük ten 28 gün sonra adet oldum. AdetiM bitti dün fakat kanamam hala devam ediyor. Bugün doktora gittim bundan dolayı kıstim varmış baya büyük ce doğum kontrol hapı verdi. Ben kullanmak istemiyo rum. Bebeğim olsun istiyorum. Ne yapmalıyım çok kararsizim. Doktor başka çarem yok dedi ama içime sinmiyo r. Lütfen birseyler söyleyin arkadaşlar. .
Canim öyle umutsuz olma gebelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen ayni,çunku benimde adetime hatta 3 gunmu ne vardi kasik ve bel agrisi tuttu dedimki adett olcamm galibaa sonra adetimden 1gun once test yaptim 2.cizgi silik ciktii suan 6.haftamdayim umarimm saglikli bi gebelik geciririz. Seninde en yakin zamanda hayirli haberlerini duyariz Allahin izniyle..Bende 5 aya girdim düşük yapalım bu ay bi umut olur diye bekliyorum ama kasik ve göğüs uçları agriyo adet olcamm sanırım gene 11 ocak adet gunum((
ayyy yanlışlıkla saliha yazmışım kız mı olacak nehamile olduğum günleri özledim karnıma dokunduğum oğlumun kıpırtısını hissettiğim ama nasip değilmiş... İnşallah bir daha ki bebeğim bir ömür sağlıkla sıhhatle hayırlı saliha bir evlat olarak bizimle olur böyle heyecanımızı sevinçlerimizi yarıda bırakmaz aksine korkular geride kalır da bugünlerin elemi gider lezzeti kalır. herkese iyiyim diyorum ama bazen böyle doluyorum işte... Ama niyetim şükürsüzlük değil inanıyorum ben arakadaşlar sizde inanın herşey güzel olack hayallerimizdeki gibi
Canim cok cok gecmis olsun.hepimiz bir sekilde anne olmak icin sikintilar cekiyoeum umutsuzluga kapilma.soylemesi kolay diye dusunursun AMA inan hicbirimiz icin kolay degil.benimde. 1 kizim var.2.ve 3.gebeliklerim dusukle sonuclandi.benimde butun arkadaslarimin hatta benden kucuklerin 2.hatta 3. Cocuklari var.hatta burda cok sevdigim bir Abla var onun 4 dusukte sonra ust uste ilk gebelikleri bunlar Simdi 4 tane saglikli cocuklari var.Allahtan umut kesilmez Rabbim gonlune gore versin ins en kisa zamanda seninde hayirli haberlerini alirizkürtaj olalı tam 8 ay oldu hala canm yanıor. zaten 2 buçuk senede hamile kalmıştım. bugün adet olucam adet günüm daha olmadan sitrese girdim. 4 senelik evilyim bende sonra evlenip ikinci çocuğunu doğuran arkadaşlarım var görğşmek bile istemiyorum.
Arkadaslar 3 ay once 4 aylik bebegimin kalp durmasiyla kaybettim öğünleri hic unutamam neyse daha oncede yazmıştım bu sayfaya tekrar yaziyorumki belki bir kisiyede olsa 2. Hamilelik oncesi yardımcı olsun. Bende torch virusu denen cmv ıgg ve cmv ıgm enfeksiyonları pozitif cikti hamileligimin 11. Haftası ikili tarama testlerinde kalple ilgili sıkıntı cikti her Dr gidişimde kötü haberle dondüm en son amniyosentez yapılacağı gun sedyeye yattım meleğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Torch virusu riskliymis 3 aylik donemde geçirilirse mutlaka Dr dan isteyin ben bilseydim hamile kalmadan once baktirirdim bilemedim basa gelince anlaşılıyor. Ilk düşükte genetik test yaptırmıyoruz denildi ama ben araştırdım Dr mda onayladı ve araştırma hastanesinde hic bir ücret vermeden esime ve kendime yaptırdım cok sukurki temiz cikti tüm hormon testlerinize baktirin sonrasında adet oldum ve ara kanama yasadım drm cok normal olduğunu bazen stresten bile yaşandığını söyledi.bizler elimizden geleni yapalım gerisi allahımın takdiri ins Hamis kalacağız ben torch virüsünden yüreğim yandı baskalarının yanmasın allahım isteyen herkese nasip etsin ins
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
bende 13.haftada cvs için gittiğim gun kalbı atmıyordu ense kalındı 4cm dedi dr bi de kalpteki sıkıntıyı nasıl gördüler 11.haftada onu merak ettim cunku kalpteki sıkıntı bildiğim kadarıyla detaylıda ortaya çıkıyor benimde 34 gun oldu kürtaj olalı ve ıkıncı kaybımdı maalesef pıhtılaşma testlerini yaptırmadıysan yaptır canım inş.tekrarını yasamazsın gecmıs olsun.
seni çook iyi anlıyorum canım servikal yetmezlikten şüphe ediyolar ama hamilelikte belli oluyo 12. hafta da ölçüm yapıyolar sen benim gibi yapma kimseyi dinleme aynı şeyleri bi daha yaşamamak için tüm tahlilleri yaptır özellikle rahim fimi kan pıhtılaşma tahlili ihmal etmeeee birdee ben ilk 19 haftalıık kaybettim servikal yetmezlik dediler 6ay sonra hamile kaldım 12. haftada dikş atılır dediler 12. haftada ölçtüler bişey yook yat dediler yattım bu sefer 21. hafta da bebeği kaybaetytim ikisindede herşey normaldi ve çok güzel gidiyodu ama ilk kaybımdan sonra tüm tetkileri yaptırmadığıma çok pişman oldum ve başka kimse pişman olsun istemiyorumerhaba ben 14 haftalık bir düşük yaptım bulantılarım dışında 10. haftada az bir kanamam oldu doktora gittik acile üniversite hastanesinebirsey cıkmadı olur dediler ertesi gun yine özel doktora gittim baktı sorun yok dedi.progesteron verdi.geidim 13.haftada ikili test sonucu gittiğimde biraz sarımsı sümük tarzı akıntım olduğunu söyledim ilk gebelğim olur dedi eve geldik.tam bir hafta olmamıstı o gun cok iyiydim bulantımda yokdu.uykum vardı erkeenden yattım .gece 2 de karın agrısıyla uyandım lavobaya gittim.kanamam oldu yeniden üniversite hastansinin aciline gittik.beni ilk alttan muayenenye aldılar biri baktı diğerini çağırdı o bakarken bişeyoldu u kesen vajınaya taşmış patladı dediler.sunı sancı verdiler birgün sonrada dştü bebek sonrada kürtaj yaptılar.sebebini çok merak ediyorum servikal yetmelik dedi biri öyle olabilir mi testler hormnlar herşey normaldi.çok üzüldük hırpalandık.30 yaşındayum terar ne zaman olur
kürtaj olalı tam 8 ay oldu hala canm yanıor. zaten 2 buçuk senede hamile kalmıştım. bugün adet olucam adet günüm daha olmadan sitrese girdim. 4 senelik evilyim bende sonra evlenip ikinci çocuğunu doğuran arkadaşlarım var görğşmek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?