• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kimyasal gebelik sonucu bebegimi kaybettim.dun onunla konuşurken bugun o yok.
Bende dün kaybettim aynı şekilde daha öncede yaşamı#tım bunu ama Rabbim sonrasında sağlıklı bi evlat nasip etti oğlum hergün karnımı sevip öpüyodu canım bebeğim diye nasip işte herşeyin hayırlısı Allah sağlıklı olanlarını tez zamanda nasip etsin inşallah..

bende 13.haftada cvs için gittiğim gun kalbı atmıyordu ense kalındı 4cm dedi dr bi de kalpteki sıkıntıyı nasıl gördüler 11.haftada onu merak ettim cunku kalpteki sıkıntı bildiğim kadarıyla detaylıda ortaya çıkıyor benimde 34 gun oldu kürtaj olalı ve ıkıncı kaybımdı maalesef pıhtılaşma testlerini yaptırmadıysan yaptır canım inş.tekrarını yasamazsın gecmıs olsun.
Allahım yasatmasin ins birdaha canım.en azından problemin ne olduğu ortaya çıkmış.ben gercekten seviniyorum duyunca bilinmemezlik daha zordur sukurki testlerimiz sonuc verdi. Ben bütün ne test varsa herseye gittim 2 ay hastanelerde geçirdim canım şükürler olsun temiz insanın basına gelince anlıyor herseyi biz elimizden geleni yaptık artık allahım dan saglikli bebekler icin dua edicez. Mart'ta çalısmalara başlıcaz bakalım allahım ins nasip eder. Ins guzel haberler de paylaşırız burda

çok büyük acı benimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. daha minicikte olsa insan alışıyo böyle bişey beklemiyo. :KK43: ikinci bebek için 3 ay dedi dr. bakalım hayırlısı ... Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inş.

Mrb senin diğer arkadaşların acılarını çok iyi anlıyorum hepimize büyük geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın benim başımdan 5 ay önce geçti düşük olayı yalnız anlamadığım benim 5 haftalıktı kan pıhtısı olarak şiddetli kanamayla düştü kürtaj olmadan önce sende de oldumu ?

merhaba kızlar acınız çok büyük sizi çok iyi anlıyom yaşayan biri olarak
geçen senelerde bizde bu topikte çok yazıştık meleklerimiz sayesinde burda çok güzel arkadaşlıklar edindik
mahtuana,minikelebek,nesle,essela aklıma ilk gelenler heyt ne günlerdi
ne acılar paylaştık neler yaşadık neler ama inanın hepsimiz bebişlerini kucağına aldı yaşlarına bile girdiler
bnm o kadar dert ve sıkıntıdan sonra minik bi kızım oldu bu ay yaşımıza giricez inşallah
ben bu sıkıntılı süreci kafa dağıtarak atlattım spora başladım ve puzzl yaptım+-
inşallah sizde en kısa zmnda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

Mrb senin diğer arkadaşların acılarını çok iyi anlıyorum hepimize büyük geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın benim başımdan 5 ay önce geçti düşük olayı yalnız anlamadığım benim 5 haftalıktı kan pıhtısı olarak şiddetli kanamayla düştü kürtaj olmadan önce sende de oldumu ?
yok hiç kanama olmadı normal kontrol için gitmiştim dr. a çok büyük şok yasadık daha öncesinde kalp atısını duymustuk herşey normal demişti dr. ama o gün o minik kalbi atmıyordu :KK43: sonraki gün kürtajla alındı bebeğim :KK43:

merhaba kızlar acınız çok büyük sizi çok iyi anlıyom yaşayan biri olarak
geçen senelerde bizde bu topikte çok yazıştık meleklerimiz sayesinde burda çok güzel arkadaşlıklar edindik
mahtuana,minikelebek,nesle,essela aklıma ilk gelenler heyt ne günlerdi
ne acılar paylaştık neler yaşadık neler ama inanın hepsimiz bebişlerini kucağına aldı yaşlarına bile girdiler
bnm o kadar dert ve sıkıntıdan sonra minik bi kızım oldu bu ay yaşımıza giricez inşallah
ben bu sıkıntılı süreci kafa dağıtarak atlattım spora başladım ve puzzl yaptım+-
inşallah sizde en kısa zmnda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kızınızla size evet zor bi süreç hepimiz için hayırlısı inş.

yok hiç kanama olmadı normal kontrol için gitmiştim dr. a çok büyük şok yasadık daha öncesinde kalp atısını duymustuk herşey normal demişti dr. ama o gün o minik kalbi atmıyordu :KK43: sonraki gün kürtajla alındı bebeğim :KK43:
Allah sabrını verir inşallah üzülme canım en fazla 6 ay sonra olur tekrar benim oldu 5 ay sonra :)) 2 aylık hamileyim

İnşallah an yakın zamanda tekrar olur Bebeğin en azından kendiliğinden gebe kalman bi şans bence
Bende korunmamıştım arkadaşlar korunmanın bi anlamı yok ki düşükten sonra zaten amacımız tekrar hamile kalmak değilmi??

Kızlar Merhaba. Ben de kurtaj oldum 6 haftalik bebeğim gelişmedigi için aldılar. 27 sinde oldum. Ama doktorum kontrolde korunmana gerek yok dedi. Zaten hamilelik hormonum 1.90 a düşmüştü kurtajdan on gün sonra. Bebek dusecekse zaten düşer aylar geçse de düşuk olma ihtimali var korunmana gerek yok arayı açma hatta dedi. Bunu söyleyen de özel bi hastanede tanınmış iyi bi doktor ama bilemiyorum.

Canım üç ay rahim kendini toparlarsın diyor doktorlar ne kadar doğru bilemem
Bana da öyle söyledi doktorum korunmadım işte ne bileyim dedim allahtan gelirse gelir diye düşünerekten 5 ay sonrada hamile kaldım

Back
X