Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

izmirdeysen ünv. dr.larını tercih tekrarını yaşamamak için canım benim bende izmirliyim ama şimdi evlilik dolayısı ile imkanların daha az olduğu bir şehirde yaşıyorum ve ikinci düşüğümü yaşıyorum özel hastaneler falan çok boş geliyor ehil bi hocayla muhatap ol ki tekrarı yaşamamak adına tedbir almış olursun

bence kendini iyi hissedince insan başlamalı ama her türlü tetkik ve tahlili yaptıktan sonra ben dr.lara itimat ettim tetkik yapmadılar aynı şeyleri yaşadım bi arakadaşım uyarmıştı dinlemedim siz daha dikkatli olun kan genetik rahim filmi ne gerekiyorsa yapın

Benim 6 haftalıktı ama o kadar zor geldi ki kaybetmek.senin ikiside baya büyük gebeliklermiş çok daha zor.bence mutlaka rahim filmi çektirmelisin

pıhtılaşma testleri var canım trombofili paneli diye geçiyor buna da baktırman lazım iğne kullanman gerekebilir.

yaa çok merak ettim ilaç vermiyolar demişsin düşükte hemen kürtaj yapıyolar mı bizim ülkemizde hemen ilaç kürtaj diye tutturuyolar
CNm burda sen dusurene dek bekliyorlar yani 1 hafta sure veriyorlar tamamen icinin temizlenmesi icin.benim
Kanamam dun bitti mesela pazartesi kontrole gidecegim.dun yine acillik oldum
Simdide sol bobregimde var tas var 10
Gundur saglik problemleri deva ediyor.Rabbim cumlemize sifa versin

Sağol canım aynen bende dinlemiycem doktorları irenbe tüp bebek var orda işte pıhtılışma kromozom rahim dediğin gibi bütün testleri yaptırcam aynısını tekrar yaşamak istemem sen neler yaptın hangi hstaneleri tercih ettin canım buca kadın doğum iyimidir acaba

Slm arkadaşlar.. uzun zamandır takip ediyorum sizi ve yazmaya karar verdim.. bende 1 aralıkta 8 haftalik düşük yaptım. 6 haftalik ken kanama başladı progestan hap ve iğne kullandım. 8 cm de kaldı gelişmesi. İlaçları kesin üç gün içinde düştü kendiliğinden. İki hafta kan değerim hala hamile gösteriyor du. İki haftanın sonunda sifırın gösterdi. Ama kanama m hiç durmadı bugün tam 50 gündür kanamam devam ediyo ( hamilelik dönemi dahil buna) bu hafta bi de adet geçirdim. Düşük ten 28 gün sonra adet oldum. AdetiM bitti dün fakat kanamam hala devam ediyor. Bugün doktora gittim bundan dolayı kıstim varmış baya büyük ce doğum kontrol hapı verdi. Ben kullanmak istemiyo rum. Bebeğim olsun istiyorum. Ne yapmalıyım çok kararsizim. Doktor başka çarem yok dedi ama içime sinmiyo r. Lütfen birseyler söyleyin arkadaşlar. .

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de 13kasım da kürtaj oldum malesef 9+1deydik fakat kalp atışları durdu bebeğimin.önce boş gebelik olabilir dedi doktorum sonra kalp atışlarını duyduk ama sadece 2gün İlk bebeğimdi. Doktorum bornova şifa da sultan hanım. Çok çok memnunum.tavsiye ederim.

Merhaba bende bir hafta önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durdu ve kürtaj oldum. Bu benim 3. Gebeliğimdi ilk hamileliğimde de 9. Haftada kalbi surmuştu 2. Hamileliğimi kürtajımdan 4 ay sonra yaşadım. Elhamdülillah kızımı dünyaya getirdim şimdi 4 yaşında Allah kızıma uzun sağlıklı bir ömür versin. İlk kürtajımda o kadar çok üzülmüştüm ki aylarca kendine gelemedim bu kaybımda daha tevekküllüydüm rabbim hayırlısını versin diye dua ediyorum. O kadar çok istiyorum ki kızımın bir kardeşi olsun hayatta yalnız kalmasın 35 yaşındayım bir yıl sonra denemeyi düşünüyorum allah nasip ederse tabi

Cok cok gecmis olsun rabbim kiziniza saglikli hayirli ömurler versin..insaallah onada bi kardes hayirlisi ile olur.. Benimde ilk gebeligim 3 aylikken rahim acilmasindan dolayi kurtaj olmustum.Bende 4ay sonra tekrar hamile kaldim rabbimden istegim saglikli bi gebelik gecirip yavrumu kucagima almak.. selam ve dua ile kardesim..

slm ben de cumartesi günü ikiz bebeklerimi missed abortus bebğin kalbinin durması nedeniyle kurtaj oldum gerçekten çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın

slm ben de cumartesi günü ikiz bebeklerimi missed abortus bebğin kalbinin durması nedeniyle kurtaj oldum gerçekten çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın
çok geçmiş olsun çok üzücü gerçekten allah kimseye yaşatmasın kaç haftalıktı .doğal yollardan mı gebe kalmıştınız

Ne kadar zaman sonra denemeye basladin peki ? 5 aydir mi olmuyor ? Ben de 3 aylik bekleme suresi gectikten sonra olmayacak korkularina kapildim simdiden
3 aydan sonra denemeye başladık ama sut hormonu yüksekti düştü çok şükür şimdi bakalım nolcak o korku bendede var

okuduğum kadarıyla genelde ilk gebelikler düşükle sonuçlanıyor. ama ikincilerde biz hassaslaşıp stres yapıyoruz ozamanda hormonlarımız artıyor. kurtaj sonrası yumurtlamam geç başladı bu ay hiç kafama birşey takmadım sut hormonum düştü progesteron 30 a cıktı verim başladı şimdi sıra tutacakmı stresinde adetime 4 gün var herşey Allahtan dualarınızda benide eksik etmeyin lütfen

Bende 5 aya girdim düşük yapalım bu ay bi umut olur diye bekliyorum ama kasik ve göğüs uçları agriyo adet olcamm sanırım gene 11 ocak adet gunum((

Bende 5 aya girdim düşük yapalım bu ay bi umut olur diye bekliyorum ama kasik ve göğüs uçları agriyo adet olcamm sanırım gene 11 ocak adet gunum((
inşallah hayırlı haber alırsın gebeliktede o belirtiler oluyor stres yapmamak gerek yaptıkca olmuyo

buca yı bilmiyorumm şifa bornova da stajım var ama pıhtılaşma sorunu olan bi arkadaşım dr.unu tavsiye etmişti kendisi egede prof ama özel muayenesi var arkadaşım çok memnun istersen adını öğreneyim sende ehil birine gitmiş ol ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…