- 25 Kasım 2011
- 126
- 98
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.281
çok geçmiş olsun canım. kolay değil yaşadıkların. Allah bir daha yaşatmasın bu acıları. benimde 2. kaybım hep şükrettim halime bunları okuyunca. insan birdaha olacak mı korkusunu atamıyor üstünden. Sağlıcakla en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim Allah tan hepimiz için.Hala kalbi atarken bile içimde yaşamının sonuna geldiğini bildiğim minicik bebeğimi yeniden gördüm dün hareket etmeden duramayan o minicik elleri kolları.... ne olurdu ölüm bizden uzak dursaydı...
kesin tanı kondu 15 olması gerekirken hala 12w6d plasental yetmezlik bebeğimin kalbini bir kaç günde durduracakmış...
sonrası malum...
bazen yorulduğumu düşünüyorum bu 4. hayal kırıklığı ve elde sorun olarak gösterilebilecek hiç birşey yok
1. kalbi oluşmadı 2. kalp atışları durdu 3. erken doğum 4. plasental yetmezlik
kanpıhtılaşması desen tek bir mutasyon bile yok bakıldı şimdi kromozomlarımıza baktırıyoruz dün genetikçi dua kromazmal bişi çıksında tüp bebek yapıp bunları unutcağız diye düşünün dedi...
selam ebru bugun doktorumun tavsiyesiyle Teşvikiyede ilaç tanı merkezine gittim çok sükür iyi haberler aldım kullandığım ilaç bebeğe zarar vermezmiş artık gebeliğin ilk haftalarında alınan ilaç zarar vermişse zaten bebek tutunamaz düşük olurmuş ya hep ya hiç kuralı .. cok sevindim bundan sonra ilaç almadan sıkıntılı zamanlarda kendimi telkin ederek hamileleiğimi gecirmeyi planlıyorum allah izin verirse bir de hafta kalp atışlarını duysam...Merhaba canim,
Psikiyatri doktoru ilaclari yazdiktan sonra eve geldim aklima takildi ya sonraki hamilelikte sorun olursa die...cunku bu ilaclari ictikten sonra belli bi sure hamile kalinmamasi gerekiyor şeklinde duyumlar almıştım onceden.neyse doktoru aradim hemen bakin ben 3 ay sonrasi için tekrar gebelik planlıyorum bu ilaclarin sakincasi var mi dedim tedavin bitmeden hamile kalamazsin once tedavi dedi.benimde kafam karisti acikcasi.ara verip mi hamile kalmali ne kadar ara vermeli hic bilmiyorum.tek bildigim suan evden cikamama fobisi oluştu onu yenmekama hamile kaldiysan hemen kadin dogum ve psikiyatri doktoruna danis bu konuyu...seni cok tebrik ediyorum. Insallah saglik ve mutlulukla kucagina al bebegini
Merhaba canim,selam ebru bugun doktorumun tavsiyesiyle Teşvikiyede ilaç tanı merkezine gittim çok sükür iyi haberler aldım kullandığım ilaç bebeğe zarar vermezmiş artık gebeliğin ilk haftalarında alınan ilaç zarar vermişse zaten bebek tutunamaz düşük olurmuş ya hep ya hiç kuralı .. cok sevindim bundan sonra ilaç almadan sıkıntılı zamanlarda kendimi telkin ederek hamileleiğimi gecirmeyi planlıyorum allah izin verirse bir de hafta kalp atışlarını duysam...
Hala kalbi atarken bile içimde yaşamının sonuna geldiğini bildiğim minicik bebeğimi yeniden gördüm dün hareket etmeden duramayan o minicik elleri kolları.... ne olurdu ölüm bizden uzak dursaydı...
kesin tanı kondu 15 olması gerekirken hala 12w6d plasental yetmezlik bebeğimin kalbini bir kaç günde durduracakmış...
sonrası malum...
bazen yorulduğumu düşünüyorum bu 4. hayal kırıklığı ve elde sorun olarak gösterilebilecek hiç birşey yok
1. kalbi oluşmadı 2. kalp atışları durdu 3. erken doğum 4. plasental yetmezlik
kanpıhtılaşması desen tek bir mutasyon bile yok bakıldı şimdi kromozomlarımıza baktırıyoruz dün genetikçi dua kromazmal bişi çıksında tüp bebek yapıp bunları unutcağız diye düşünün dedi...
çok geçmiş olsun canım. kolay değil yaşadıkların. Allah bir daha yaşatmasın bu acıları. benimde 2. kaybım hep şükrettim halime bunları okuyunca. insan birdaha olacak mı korkusunu atamıyor üstünden. Sağlıcakla en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim Allah tan hepimiz için.
Sen nezaman düşük yapmıştım ben 6 Aralık'ta geçen Salı gittim doktora inan ayaklarım geri geri gitti o masaya çok zor oturdum benimde yumurtlaman olmuş ama korun bu ay dedi iki defa adet ol bırak korunmayı dedi inan çok stres oldum miyom oluşuyormuş yine daha önceden ameliyat olmuştum yine oluşuyor büyümeden hamile kalmalısın dedi nasıl olacak dedim kendi kendime sanki elimle koyuyorum doktorlar neden böyle bizim çok hassasız...Bugün ilk defa kontrole gittim Kürtaj dan sonra rahim temiz yumurtaliklarimda temiz miş kis falan yok dedi biraz yumurtlama geç oluyormuş onu anlamadım temiz sorun yok diyince yumurtlama sorun mu peki geç olması diye sormadım
Sağol canım unutamıyorum isyanda etmiyorum allaha dua ediyorum şimdi hemen diyorum test chech up kromozom testi pıhtılaşma testi fln yaptırcam o şekilde istiyorum çünkü allah korusun yani o kürtaj allahım kimseye nasip etmesin tek tesellim doğal yollarla hamile kalmam diye telkin ediyorum kendimiCanım geçmiş olsun unutulmuyor ama zamanla sadece yeni bir bebek bekliyor insan
Canım sanada geçmiş olsun inş amin bende öyleyim kimseyle görüşmek istemiyorum herkese aynı şeyi anlatmaktan skldım bide herkese demiştim akıllandım valla karnım şişene kdr kimseye bişey demem artıkBende Salı günü 6 haftalık bebeğimi kaybettim.kürtaja gerek duymadı doktor ilaç verdi vajinal kendiliğinden düştü hiç kanamam olmamıştı sadece kahverengi bi kaç damla kanamayla gitti bebeğim.çok zorkavuşmuştum o kadar acı ki artık insanlardan aynı şeyleri duymamak için üzülmüyormuş gibi yapıyorum ama uyuyamıyorum.rabbim en kısa zamanda hepimize tekrar nasip etsin bu duyguyu
Canım sanada geçmiş olsun inş amin bende öyleyim kimseyle görüşmek istemiyorum herkese aynı şeyi anlatmaktan skldım bide herkese demiştim akıllandım valla karnım şişene kdr kimseye bişey demem artık[/QUO. Teşekkür ederim aynen bende öyle bida karnım büyüyene kadar kimseye söylemicem böyle herkese tekrar tekrar anlatmak bidaha yaşatıyor insana aynı şeyleri
Canım geçmiş olsun çok kanaman oldumu kürtajdan sonra benm leke gibi oldu ilk gün o kdr korkuyorum normalmi acabaBen 3 eylülde kürtaj oldum geçen ay denedim olmadı artık kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?