• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Benim ilk hamileligimdi:KK43: depresyon bu yüzden basladi kurtaj sonrasi hic disari çıkamadım ve hergun aglamaya devam ediyorum,aşırı tepkiler veriyorum elimde olmadan o yuzden bugun psikiyatriste gittik

Umarim kimse bu şekilde bi duruma düşmez
Hepimiz aynı durumdayız canım sen biraz daha ağır yaşıyosun galiba bende de aşırı tepkiler gelişti bi de kimseyle konuşmak ve akrabalarla görüşme isteği yok hiçbir şekilde.

Ben kurtaja girmeden once kan aldilar bazi seylere bakmislar orda bende pihtilasma cikmadi ama bilmiyorum o kadar cok sebep var ki...ben gec kahvalti ediyordum saat 12 de falan cunku cok uyuyordum,yatarken yuzustu yatıyordum ne bileyim işte cok yürüyüş yapiyordum artık cok fazla dusunmekten ve caresizlikten bu kadar ince düşünüp kendimde de hatalar aramaya başladım:KK43:
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun, sende çoğumuzun yaşadığı evrelerden geçiyorsun... Önce hüzün, boşluk hissi, kendini suçlama ve seninki daha da ileri gidip ne yazıkki depresyona varmış...ben rapordan sonra işe başladığımda herşey düzeldi sanmıştım, direk bir dr a kan vitamin ve hormonlarıma bakmasını istedim, senin gibi kendimi suçluyordum...üstelik bıişlerin içinde olan ve bilen bir insanım... Dr la konuşunca siz rahatlamazsanız olmaz, kendinizi suçlamayın dedi o an farkettim psikolojimi düzeltmeden tekrar hamile kalmamam gerektiğini.. kansızlık çıktı, elimden geldiğince sağlıklı olmaya çslışacağım, 1aydır spora başladım, işte oldukça yoğunum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ve gerçekten psikolojik olarak hazır hissettiğimizde tekrar deneyeceğiz. Bence sizde öyle yapmalısınız, önce siz iyi olucaksınızki gerisi gelsin.

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun, sende çoğumuzun yaşadığı evrelerden geçiyorsun... Önce hüzün, boşluk hissi, kendini suçlama ve seninki daha da ileri gidip ne yazıkki depresyona varmış...ben rapordan sonra işe başladığımda herşey düzeldi sanmıştım, direk bir dr a kan vitamin ve hormonlarıma bakmasını istedim, senin gibi kendimi suçluyordum...üstelik bıişlerin içinde olan ve bilen bir insanım... Dr la konuşunca siz rahatlamazsanız olmaz, kendinizi suçlamayın dedi o an farkettim psikolojimi düzeltmeden tekrar hamile kalmamam gerektiğini.. kansızlık çıktı, elimden geldiğince sağlıklı olmaya çslışacağım, 1aydır spora başladım, işte oldukça yoğunum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ve gerçekten psikolojik olarak hazır hissettiğimizde tekrar deneyeceğiz. Bence sizde öyle yapmalısınız, önce siz iyi olucaksınızki gerisi gelsin.
Canim destegin icin cok tesekkur ederim.Umarim en kisa surede hepimiz saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alırız

O büyük sevinç ardından yaşanan kayalkırıklığı anlatılmaz yaşanırlar vardır ya onlardan bende 2013 eylülde evlendim mayısa kadar korundum bıraktık haziranda hamileydim bingoo büyük sevinç ama aynı gün başlayan kanamayla yaşanan derin boşluk adı sadece boşluk olabilir.bende nerde bebek görsem hamile görsem içim acıyo.fesatlık değil ama içten içe bi burkulma yaşıyorum rabbim hiçbirimizn kucağını boş bırakmasın :( bunu yaşayan herkese sabırlar versin tekrarını nasip etsin inşallah

O büyük sevinç ardından yaşanan kayalkırıklığı anlatılmaz yaşanırlar vardır ya onlardan bende 2013 eylülde evlendim mayısa kadar korundum bıraktık haziranda hamileydim bingoo büyük sevinç ama aynı gün başlayan kanamayla yaşanan derin boşluk adı sadece boşluk olabilir.bende nerde bebek görsem hamile görsem içim acıyo.fesatlık değil ama içten içe bi burkulma yaşıyorum rabbim hiçbirimizn kucağını boş bırakmasın :KK43: bunu yaşayan herkese sabırlar versin tekrarını nasip etsin inşallah
Cok gecmis olsun...Hazirandan beri denediniz mi yeniden peki ?

Cok gecmis olsun...Hazirandan beri denediniz mi yeniden peki ?
teşekkür ediyorum sizede geçmiş olsun evet 2 regl dönemi geçtikten sonra denemeye başladık henüz tekrar hamile kalmadım apartmanımızda 3.çocuk isteyen bir bayan benden sonra düşük yapıp şu an tekrar hamile bir arkadaşım eylülde evlendi hemen hamile kaldı.benimle eş zamanlı hamile kalan arkadaşmn son 2 ayı inanın ben onlarla konuşmak bile istemiyorum ağlayasım geliyo.hiç kolay bişi değil.onlar adına mutluyum herkesinde olsun isteyen kim varsa ama işte bu öle bişey ki psikolojisi altüst oluyo insanın malesef.

teşekkür ediyorum sizede geçmiş olsun evet 2 regl dönemi geçtikten sonra denemeye başladık henüz tekrar hamile kalmadım apartmanımızda 3.çocuk isteyen bir bayan benden sonra düşük yapıp şu an tekrar hamile bir arkadaşım eylülde evlendi hemen hamile kaldı.benimle eş zamanlı hamile kalan arkadaşmn son 2 ayı inanın ben onlarla konuşmak bile istemiyorum ağlayasım geliyo.hiç kolay bişi değil.onlar adına mutluyum herkesinde olsun isteyen kim varsa ama işte bu öle bişey ki psikolojisi altüst oluyo insanın malesef.

bu durumda olmaktan yani onların mutluluğunu bile yaşayamamaktan ötürü de çok üzgünsünüz dimi çok acı bişey bu yaşadıklarımız gerçekten.

Bu ovulasyon testleri varmış hic duydunuz mu ? Ben 3 aylik sure geçince onu denemeyi düşünüyorum

Bu ovulasyon testleri varmış hic duydunuz mu ? Ben 3 aylik sure geçince onu denemeyi düşünüyorum
duydum almadım ama biz zaten 2 aydır gün aşırı beraberliği deniyoruz zaten yumurtlama günlerindede öyle öneriyolar hani yumurtlamayı kaçırmam zor gibi bir ihtimal adet biter bitmez gün aşırı birlikte oluyoruz çünkü yinede bu ayda olmazsa onuda alıp denemeyi düşünüyorum.aslında herşeyin bir zamanı var sanırım ama gönül söz dinlemiyor.

Selam arkadaslar ayın 16 sında adet düzensizliği için doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıkmıştı doktor dün tekrar yaptı 48,47 çıktı sonucu almaya is yüzünden ben gidemedim esim gitti başlarda böyle yavaş artar demiş folik asit vermiş ama ben pek tatmin olmadım çünkü 2 günde 2 ye katlaması lazım diyorlar 17 sinde gecede çok kasıkların ağırdı acile gittim idrar yolu enf dedi o gün 40,46 çıkmıştı dayımın kızı da jinekolog yaninda çalışıyor hocası erken daha cumartesi tekrar yaptırsin demiş ama benim cesaretim yok 2 ye katlamiyor diye çok korkuyorum dış gebelik falan diye bunu yaşayan var mi ne olur yazın neden yavas yükseliyor :KK43:

Selam arkadaslar ayın 16 sında adet düzensizliği için doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim beta 31,21 çıkmıştı doktor dün tekrar yaptı 48,47 çıktı sonucu almaya is yüzünden ben gidemedim esim gitti başlarda böyle yavaş artar demiş folik asit vermiş ama ben pek tatmin olmadım çünkü 2 günde 2 ye katlaması lazım diyorlar 17 sinde gecede çok kasıkların ağırdı acile gittim idrar yolu enf dedi o gün 40,46 çıkmıştı dayımın kızı da jinekolog yaninda çalışıyor hocası erken daha cumartesi tekrar yaptırsin demiş ama benim cesaretim yok 2 ye katlamiyor diye çok korkuyorum dış gebelik falan diye bunu yaşayan var mi ne olur yazın neden yavas yükseliyor :KK43:[/Q
bence stres yapma aynı durumlar malesef aklında kötü şeyler geçirme benim ilk 479 du sonra 300 lere düştü senin çok iyi hayırlısı olur inşallah.

Bunlari at kafandan Allah boyle istedi bu sekilde dusunup kendimizi rahatlaticaz elinden geldiğince pozitif dusunmeye çalış. Ben kendimi buna inandirdim
haklısın.benden zor süreçler yaşayanlarda var bebeğini aylarca taşıyıp doğuma yakın kaybedenler tüp bebekle zorla hamile kalıp düşürenler daha bi sürü örnek rabbimin elinde herşey.bu düşünce en büyük teselli zaten.sağlıklı bebişler nasip olsun hepimize...

Back
X