• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Benim 10 gün kanama oldu ama normal çok değil Kürtaj dan 32 gün sonrada adet oldum şimdi normal adet görüyorum 1 yada 2 gün geçiyo günüm zaten evlenmeden öncede geçerdi bir iki gün tam gününde nadir olurdum

Bende Salı günü 6 haftalık bebeğimi kaybettim.kürtaja gerek duymadı doktor ilaç verdi vajinal kendiliğinden düştü hiç kanamam olmamıştı sadece kahverengi bi kaç damla kanamayla gitti bebeğim.çok zorkavuşmuştum o kadar acı ki artık insanlardan aynı şeyleri duymamak için üzülmüyormuş gibi yapıyorum ama uyuyamıyorum.rabbim en kısa zamanda hepimize tekrar nasip etsin bu duyguyu
Merhaba. Kese oluşmuştu degilmi. Birkaç damla kan olması normal gelmedi bana. Benim iki düşünündedir çok kanamam oldu, kan değerlerinizin sıfırlanması gerekiyor buna dikkat edin

Merhaba. Kese oluşmuştu degilmi. Birkaç damla kan olması normal gelmedi bana. Benim iki düşünündedir çok kanamam oldu, kan değerlerinizin sıfırlanması gerekiyor buna dikkat edin
Evet kese oluşmuştu 2 hafta önce görmüştük.bi kaç damla kanama olunca acile gittik ve kesenin atıldığını söyledi hcg değerim baya düşmüştü.bi gün sonra kendi doktoruma gittim o da baktı kese yoktu tekrar hcg bakıldı bi günde bile baya düşmüş.ilaç koyduktan sonra kanamam çoğaldı Parça parça atıldı tekrar kontrol edilecek hcg düşüşü.

siz de mi canım kromozomali birşey çıksın diye dedi dr un yoksa bebekte mi bende 2 kayıp verdim ikisininde kalbi durdu arada bir tanede kimyasal gebelik geçirdim senin durumun daha kötü psikolojini tahmin bile edemiyorum ki ben bile hala atlatamadım 15 gün oldu kürtaj olalı ama hergün kendimle konuşuyorum kafam hiçbişey almıyo artık kaldırmıyo beynim tek sığındığım inancım Allahtan deyip geçiyorum rabbim sana bugünlerini unutturacak bir melek göndersin inşallah zor arkadaşım çok zor seni o kadar iyi anlıyorum kiiiiii ta içimden hani yanyana gelsek oturup sabaha kadar ağlarım seninle birlikte.
bizde çıkması için canım çünkü öyle olunca tüp bebek oluyormus bu arada benim gebeliğim hala devam edıyor drlar bu arada plasenta previadan şüphelenip kanama riskim için 2 tüp kan ayarlayıp hastanede bile yatırdılar ama yokmuş allaha şükürler olsunbu drlar kalbi duracak dedikçe minik kuş çok inatçı 15 haftalık olacak artık ama bunlar çözüm değil şimdide beynine kan gitmiyor beyni gelişmiyor diyorlar...
arkadaşım gerçekten allah a inancı olmasa insanın mümkün değil akıl sağlığını koruması gerekirse psikolojik destek al cnm ben ilk gebeliğimin ardındna 6 ay tedavi görmüştüm gerçekten beni o tuttu ayakta şimdi dr um etrafımdakilere çok güçlü bir kız diyormuş...eminim sende toparlanıcaksın çok yeni daha herşey öyle tazeki yaran bu kadar canının yanması çok normal ama ne olur üzme kendini yeniden hamile kalıcaksın sağlıklı bir bebek için olucak bu defa inanıyorum...
ben hala kendimden vazgeçmedim ve aşkla her sabah uynadığım kocama sağlıklı bir bebek vereceğim umudundan da sende yitirme canım hiç umudunu olur mu? allahım her isteyene sağlıklı bir bebeği kucağında görmeyi nasip etsin...

bizde çıkması için canım çünkü öyle olunca tüp bebek oluyormus bu arada benim gebeliğim hala devam edıyor drlar bu arada plasenta previadan şüphelenip kanama riskim için 2 tüp kan ayarlayıp hastanede bile yatırdılar ama yokmuş allaha şükürler olsunbu drlar kalbi duracak dedikçe minik kuş çok inatçı 15 haftalık olacak artık ama bunlar çözüm değil şimdide beynine kan gitmiyor beyni gelişmiyor diyorlar...
arkadaşım gerçekten allah a inancı olmasa insanın mümkün değil akıl sağlığını koruması gerekirse psikolojik destek al cnm ben ilk gebeliğimin ardındna 6 ay tedavi görmüştüm gerçekten beni o tuttu ayakta şimdi dr um etrafımdakilere çok güçlü bir kız diyormuş...eminim sende toparlanıcaksın çok yeni daha herşey öyle tazeki yaran bu kadar canının yanması çok normal ama ne olur üzme kendini yeniden hamile kalıcaksın sağlıklı bir bebek için olucak bu defa inanıyorum...
ben hala kendimden vazgeçmedim ve aşkla her sabah uynadığım kocama sağlıklı bir bebek vereceğim umudundan da sende yitirme canım hiç umudunu olur mu? allahım her isteyene sağlıklı bir bebeği kucağında görmeyi nasip etsin...

amin canım şimdi daha iyiyim toparlamaya başlıyorum galiba sanada geçmiş olsun başka bir dr a görünsene canım o ne diyecek bakalım merak ettim bende Allahım yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun..yaşadıkların çok zor ama görüyorum ki sende doktorunun dediği gibi bi okadar güçlüsün..Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş..sabret sabrın sonu selamet..inşallah en yakın zamanda tüm bunları atlatıp sağlıkla hayırlı bebeklerini kucağına alırsın..

amin canım şimdi daha iyiyim toparlamaya başlıyorum galiba sanada geçmiş olsun başka bir dr a görünsene canım o ne diyecek bakalım merak ettim bende Allahım yardımcın olsun.
cnm yaşadığım ehirde gitmediğim hastane dr kalmadı en son bir fakülteye gitmeye karar verdim ist cihat şen dahil herkes muayne etti :KK43: kısmet bakalım nasibimizde ne varsa onu görces kendinize iyi bakın kızlar :KK39::KK39::KK39::KK39:
J juliaaa40 cım inşallah hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimizi

Kızlar kürtajdan sonra ilk gün lekelenmem olmuştu üç gün sonra dün akşam gittim bi baktım kanamam gelmiş şuan devam ediyo ama çok değil adet kanaması gibi değil daha az sancımda oldu iki ay sonra ilk kez ped kullandım ped bile almamıştım 9 ay dedim gerek yok allahım ne zor şeyler hala idrar testlerim duruyo hatıra olarak saklarım demiştim geçende elime geçti oturdum agladım ben inanıyorum kızlar bize dua ediyorum hepimize düşenin halinden düşen anlarmış allah düşmanıma vermesin gerçekten zor boş bırakmayalım burayı kızlar sürekli konuşalım hepimize çok iyi gelir inanıyorum ben 3 4 ay sonra başlıcam çalışmalara :)

Kızlar kürtajdan sonra ilk gün lekelenmem olmuştu üç gün sonra dün akşam gittim bi baktım kanamam gelmiş şuan devam ediyo ama çok değil adet kanaması gibi değil daha az sancımda oldu iki ay sonra ilk kez ped kullandım ped bile almamıştım 9 ay dedim gerek yok allahım ne zor şeyler hala idrar testlerim duruyo hatıra olarak saklarım demiştim geçende elime geçti oturdum agladım ben inanıyorum kızlar bize dua ediyorum hepimize düşenin halinden düşen anlarmış allah düşmanıma vermesin gerçekten zor boş bırakmayalım burayı kızlar sürekli konuşalım hepimize çok iyi gelir inanıyorum ben 3 4 ay sonra başlıcam çalışmalara :)
Aynen benimde hepsi duruyordu ultrason sonuçları,gebelik testi her gördüğümde çok ağlıyorum diye eşim kaldırdı hepsini.o ilk pedi kullanmak banada o kadar zor geldi ki inşallah 9 ay ped kullanmıcağımız zamanlar yakındır.

Aynen benimde hepsi duruyordu ultrason sonuçları,gebelik testi her gördüğümde çok ağlıyorum diye eşim kaldırdı hepsini.o ilk pedi kullanmak banada o kadar zor geldi ki inşallah 9 ay ped kullanmıcağımız zamanlar yakındır.
İnş canım eşinde çok iyi yapmış boşvrr ben attım bile kendim doktor bunu test sürüşü olarak algıla dedi bizde test sürüşü yaptık :) öyle bence hepimizinki de bu zamnlarda geçicek sen ne zaman başlıycaksın canım bebek çalışmalarım doktorum üç dört ay yeterli demişti bana

Canim öncelikle cok gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin bizlere.. benimde 4 ay once dusugum olmustu.. bu ay korunmadik ve 2 gun once test yaptim pozitif cikti bugun saglik ocagina gittim kan testi icin bakalim sonuc yarin alicam.. umarim hepimiz saglikli bi gebelik geciririz ..

Canım
Canim öncelikle cok gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin bizlere.. benimde 4 ay once dusugum olmustu.. bu ay korunmadik ve 2 gun once test yaptim pozitif cikti bugun saglik ocagina gittim kan testi icin bakalim sonuc yarin alicam.. umarim hepimiz saglikli bi gebelik geciririz ..
ccanım inş güzel haberlerle gel ama testte bnmde silik çıkmıştı ben inanmamıştım sonra hamiş olduğumu öğrendim bence sende hamişsin :) ne güzel canım bnm daha 3 4 ayım var bi atlatiyim inş senin ne kdr dı düşük yaptığında bebeğin canım bide kürtajmı oldun kendi kendinemi düştü çok soruyorum ama tecrübesizlik yaşamak istemiyorum bidaha çünkü ben dikkatsiz davrandım gerçi verende allah alanda allah haberini bekliyorum canım hamişsin hamiş :)

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılıp sizlerle konuşmak istedim.benimde çok şükür ilk gebeliğimden 2,5 yasında bir kızım var.geceb yıl Kasım ayında boş gebelik yaşadım.1 ay önce gebe kaldığımı öğrendim ama o da dün düşükle sonuçlandı.4 gün önce bebeğinin kalp atışları yavaşlamıştı 3 gün boyunca acile gittim dünde maalesef hastanede düşük yaptım.doktor kürtaja gerek olmadıgını söledi kanamam devam ediyor bu arada bebeğim 7 haftalıktı.Rabbim kimseye yaşatmasın .bakalım 2 defa hüsranla sonuçlandı takdir Allah'ın .inşallah bundan sonra hiçbirimiz yaşamayız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ınşallah

Benim ilk gebeligimdi ve 5,5haftaliktan kanamalarim basladi dusuk tehlikem 12 haftaliga kadar devam etti ve birgun siddetli kramplar girmeye basladi birazdaha dayanayim sabah doktora giderim dedim ve gece 3gibiydiy parca dustu ve biz egitim arastirma hastanesine gittik aradan yarim saat gectii hertaraf kan oldu beni acilen yatisimi yaptilar bebegim kalp atislari hala devam ediyordu 1gece hastanede kaldim 4saat boyunca sunni sanciyla kivrandim birden coglik attim ve kurtaj oldummm :( Rabbim tekrarini yasatmasin kimseyede yasatmasin insaAllah..

İnş canım eşinde çok iyi yapmış boşvrr ben attım bile kendim doktor bunu test sürüşü olarak algıla dedi bizde test sürüşü yaptık :) öyle bence hepimizinki de bu zamnlarda geçicek sen ne zaman başlıycaksın canım bebek çalışmalarım doktorum üç dört ay yeterli demişti bana
Banada 3 4 ay dedi ama ben ilk adetten sonra denicem yine zaten benim aşılamayla olmuştu yine öyle olur heralde.2 3 ay kendim dener sonra aşılamaya giderim

Benim ilk gebeligimdi ve 5,5haftaliktan kanamalarim basladi dusuk tehlikem 12 haftaliga kadar devam etti ve birgun siddetli kramplar girmeye basladi birazdaha dayanayim sabah doktora giderim dedim ve gece 3gibiydiy parca dustu ve biz egitim arastirma hastanesine gittik aradan yarim saat gectii hertaraf kan oldu beni acilen yatisimi yaptilar bebegim kalp atislari hala devam ediyordu 1gece hastanede kaldim 4saat boyunca sunni sanciyla kivrandim birden coglik attim ve kurtaj oldummm :KK43: Rabbim tekrarini yasatmasin kimseyede yasatmasin insaAllah..
Canım çok geçmiş olsun inş bugünleride atlatcaz yaşıycağımız varmış yaşamışız ama bugünlerde geçiçek bebişlerimizi alıcaz kucağımıza

Son düzenleme:
Banada 3 4 ay dedi ama ben ilk adetten sonra denicem yine zaten benim aşılamayla olmuştu yine öyle olur heralde.2 3 ay kendim dener sonra aşılamaya giderim
İnş canım aşılamaya gerek kalmadan bebişin olur ben valla kromozom testi fln yaptırcam ne biliyim valla tüp bebek düşünmeye başladım normal yollarla oluyo ama ne biliyim kaliteli sperm yumurta fln döllenir belki ne biliyim tekrar aynı şeyi yaşamak istemem ama allah bilir artık

Mrb arkadaşlar bende aranıza katılıp sizlerle konuşmak istedim.benimde çok şükür ilk gebeliğimden 2,5 yasında bir kızım var.geceb yıl Kasım ayında boş gebelik yaşadım.1 ay önce gebe kaldığımı öğrendim ama o da dün düşükle sonuçlandı.4 gün önce bebeğinin kalp atışları yavaşlamıştı 3 gün boyunca acile gittim dünde maalesef hastanede düşük yaptım.doktor kürtaja gerek olmadıgını söledi kanamam devam ediyor bu arada bebeğim 7 haftalıktı.Rabbim kimseye yaşatmasın .bakalım 2 defa hüsranla sonuçlandı takdir Allah'ın .inşallah bundan sonra hiçbirimiz yaşamayız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ınşallah
Aramıza hoşgeldin canım geçmiş olsun öncelikle allah kızına sağlık sıhhat versin sonrada kardeş versin benim ilk olucaktı bebişim neyse demekki onun bu dünyada yeri yokmuş bence sende hemen bozma moralini bende ilk kez olunca hayal kırıklığı çok oldu inş ikincide tekrarlamaz şidmi tek duam o kızlar izmirde olanlar hangi doktorları tercih ediyosunuz ben gaziemir şifada hatice ışık şengüne gidiyorum biraz ters ama 30 yıllık deneyimli doktor sizin izmirdeki tercihleriniz ne ?

İnş canım aşılamaya gerek kalmadan bebişin olur ben valla kromozom testi fln yaptırcam ne biliyim valla tüp bebek düşünmeye başladım normal yollarla oluyo ama ne biliyim kaliteli sperm yumurta fln döllenir belki ne biliyim tekrar aynı şeyi yaşamak istemem ama allah bilir artık
İnş canım ama bizim sebepsizdi olmayışı çok beklemek istemedik aşılama yaptırdık ilkinde tuttu çok şükür ama kucağımıza alamadık.bilmiyorum kendiliğinden olur mu.sizin doğal şekilde oluyorsa hiç gerek yok tüp bebeğe çünkü onunda garantisi yok

Back
X