Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhabalar bende 21Kasimda bebegimin 11hafta kalbi durduğunu öğrendim. 5 sene yolunu gözlediğim meleğim bana veda etti. Çok büyük bir yikim yaşadım ama Allah tan umudumu hic kaybetmedim. Canım çok yaniyor...

İnşallah Allah yine yüzümüze güler ve kucaklarimizi doldurur.

Canım cok zor yaşadıklarımız gecmis olsun ins yine Hamis olucaz ins saglikli olucak hamilelikletimizin tadını cikarticaz ama allahım hayırlısını versin belkide bizler icin hayırlı olan buydu hic isyan etme aynı seyleri bende yasadım ben kontrole gittiğimde öğrendim yaşadıklarımı asla unutamicam ama zaman geçtikçe daha sukur edip allahıma saglikli bir bebek versin diye dua edyrum en yakın zamanda ins bebislere dolsun hepimizin gobisleri

Kızlar son durumdan haberdar edeyim belki bir kac kişi varsa benle aynısını yaşayan yardımcı olur. 17 haftalik bebeğimi kaybetmiştim. Testlerim bitirdim kan tahlilleri temiz cikti enfeksiyon cmv ıgg cmv ıgm pozitifdi 15 gun oncesine kadar dün gittiğimde sonuc göstermeye sokaaaa girdim dualarım kabul oldu cok sukur cmv ıgg tamamen negatif olmuş cmv ıgm de 90 dan 24 düşmüş cok mutluyum artık enfeksiyon derdi bittiultrason temiz trombofili panelide cuma cikiyor vee ben dün çalısmalara başladık hayırlısı bu ay 12 14 gunleri kaçırdım 16 değerlendirdim bakalım kısmet artık allahım hayirliysa versin ins cok uzun yazdım dieceğim oki torch virusu çıkanlar korkmayın vücut kendini temizliyor ve benimki tekrarlayan enfeksiyonuma cok once geçirmişim hamileliğin ilk 3 ayında yeni geçirenler icin riskliymis ama tamda kanıtlanmış birsey yokmus bunları araştırma hast Prof Dr söyledi

Merhaba kızlar .. 2 gün önce 6 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için vakum kürtajla aldılar 6 aydır evliyim femara ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım... Kesenin çevresinde hematom oluşmuş ve bebeğimin gelişimini etkilemişti üzgün diyilim.. Ameliyat masasında ellerimi açtım ve hayırlısı buymuş deyip şükr ettim... Yine çocuk istiyorum.kürtaj olalı iki gün oldu ve dünden itibaren kanamam durdu. Zaten ağır bi operasyon olmadı çunki bebek zaten kendiliğinden düşmüştü aynı gün.. Şimdi ne zaman tekrar hamile kalabilirim bilen var mı ?

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN.bende aynı durumları yaşadım 2 kere.3 regl dönemi atlat ondan sonra kuzenim kadın doğum uzmanı o söylemişti.aslında birinci regl den sonrada olur ama vucudun toparlanması için rahim içi hassastır riske atmamak lazım .

Cnm ankarada yaptirdim. Sen nerdesin? 1 aya cikiyor. tanidik doktor bulman lazim ya da illa parasi neyse vericem yapin diye zorla. Cunku 3. Dudukten sonra yapiyorlar. Benim doktorum ayrildi ordan
arkadaşlar bende birkaçgün önce gaziantepte tıp fakültesinde yaptım rezil ettiler beni resmen kobay oldum.stajyerlerin eline kaldık orda yanlış yönlendirdiler hep

Çok teşekkürler . Sana da geçmiş olsun . Şimdi bebek var mı ? Ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sardı beni ... Evet riske atmamak en iyisi ..

Çok teşekkürler . Sana da geçmiş olsun . Şimdi bebek var mı ? Ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sardı beni ... Evet riske atmamak en iyisi ..
yok daha test sonucunu bekliyoruz.ama şunu da bil bende çok kötüydüm kuzenimin dediği şu şükret ki hamile kalabiliyorsun hiç olmaması daha kötü.sen üç ay bekle inşallah Allahım gönlümüze göre verrir

Bende 16 ağustosta dokuz haftalik bebegimi kaybettim ve tekrardan hamile olup bebeğim e kavusmayi çok istiyorum inşallah hepimizin olu

Bende bu gün reglim bitiyor artık korunmadan ayin dolması ni beklicem inşallah hakkımızda hayırlı ay bu ay olur hepimiz yavrularimiza kavusuruz insallah

inş cnm cok ıstıyorum allah kımsenın kucagını bos bırakmasın

Kızlar şu anda üçümüz de hamileyiz ve aynı ay doğum yapacağız kısmetse :) Aylar çabucak geçmiş...

tekrarlayan dusugu olup da perınatolog a gıderek hamıle kalıp hamılelıgını tamam layan oldu mu aranızda hanımlar?benım son dusugum ıncelenmeye gonderıldı ama laboratuvarda kaybedıldı.bırkac ısım duydum ama cok ama cok pahalılar.sonunda nıspeten bırı daha makuldu ama bızzat gıdıp memnun kalan varsa bana soyleyebılır mı rısklı gebelık uzmanıyla bellı bır yolu katetmıs memnun olan ısım vermek sakıncalıysa msj atabılırler mı

ben test vermedim ama.. ilk gebeliğim olduğu için gerekli bulmadılar galiba... evet canım ben de onun için şükrediyorum. Amin inşAllah

merhabalar, herkese geçmiş olsun.
bendede çıktı bu pıhtılaşma sorunu. henüz kromozom testi çıkmadığı için dr.a göstermedim. belki faydalı olur diye sonucu koydum. inşallah herşey kolaylıkla çözülür. herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler.

Eklentiler

• trombofili.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 99
ben de 16 eylül de düşük yaptım beş gün kanamam sürdü 24. gün adet oldum ama dr adet olmayabilir dedi o bittikten sonra 28. gün adet oldum şimdi üçüncü adet oldum tabi bu sürede hiç korunmadık ama gelen giden yok . merak ediyorum düşükten sonra korunmasak ta rahim kendini toparlamaya çalıştığı için mi gebelik oluşmadı. yoksa artık olmayacak mı benim gibi olan var mı aranız da tecrübelerinizi okumak istiyorum :S

B ır sene önce evlendim.Kazayla hamile kaldım.Hamıleliğimi yadırgamıstım.Ama kalp atıslarını duyunca tarifsiz bır duygu oldugunu anladım.Ne yazık kı 8 haftalıkken bebegımın kalbı durdu ..Kabullenemedım,ama rabbim böyle uygun görmüştü.Ve bende şükredip hayatıma devam edıyorum.Bebek düşünüyorduk 5 aydır ama malesef proklatın hormonum yuksek 348 cıktı.Beynımde tumor var küçük ,ilaç tedavısı görcem.Her işte bir hayır var sabredip ilac tedavısı olcam ve kendılıgınden gebe kalacagımı söyledi doktorum,insaallah,rabbımın ıznıyle bende anne olabileceğim.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

cnm allah sabır versın benımde ilk gebelıgım 8 haftalık dusukle sonuclandı şimdi hamıleyım tekrardan sakın kafana takma niye hamıle kalamadım dıye rahım kendını nezaman hazır hıssederse ozaman hamıle kalıcaksın bıde tabı rabbım nezaman nasıp ettıyse kalırsın .. hiç hamıle kalamayacaksın dıye bısey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…