- 2 Ağustos 2014
- 169
- 235
- 23
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.121
Canım cok zor yaşadıklarımız gecmis olsun ins yine Hamis olucaz ins saglikli olucak hamilelikletimizin tadını cikarticaz ama allahım hayırlısını versin belkide bizler icin hayırlı olan buydu hic isyan etme aynı seyleri bende yasadım ben kontrole gittiğimde öğrendim yaşadıklarımı asla unutamicam ama zaman geçtikçe daha sukur edip allahıma saglikli bir bebek versin diye dua edyrum en yakın zamanda ins bebislere dolsun hepimizin gobisleriMerhabalar bende 21Kasimda bebegimin 11hafta kalbi durduğunu öğrendim. 5 sene yolunu gözlediğim meleğim bana veda etti. Çok büyük bir yikim yaşadım ama Allah tan umudumu hic kaybetmedim. Canım çok yaniyor...
İnşallah Allah yine yüzümüze güler ve kucaklarimizi doldurur.
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN.bende aynı durumları yaşadım 2 kere.3 regl dönemi atlat ondan sonra kuzenim kadın doğum uzmanı o söylemişti.aslında birinci regl den sonrada olur ama vucudun toparlanması için rahim içi hassastır riske atmamak lazım .Merhaba kızlar .. 2 gün önce 6 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için vakum kürtajla aldılar6 aydır evliyim femara ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım... Kesenin çevresinde hematom oluşmuş ve bebeğimin gelişimini etkilemişti üzgün diyilim.. Ameliyat masasında ellerimi açtım ve hayırlısı buymuş deyip şükr ettim... Yine çocuk istiyorum.kürtaj olalı iki gün oldu ve dünden itibaren kanamam durdu. Zaten ağır bi operasyon olmadı çunki bebek zaten kendiliğinden düşmüştü aynı gün.. Şimdi ne zaman tekrar hamile kalabilirim bilen var mı ?
arkadaşlar bende birkaçgün önce gaziantepte tıp fakültesinde yaptım rezil ettiler beni resmen kobay oldum.stajyerlerin eline kaldık orda yanlış yönlendirdiler hepCnm ankarada yaptirdim. Sen nerdesin? 1 aya cikiyor. tanidik doktor bulman lazim ya da illa parasi neyse vericem yapin diye zorla. Cunku 3. Dudukten sonra yapiyorlar. Benim doktorum ayrildi ordan
Çok teşekkürler . Sana da geçmiş olsun . Şimdi bebek var mı ? Ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sardı beni ... Evet riske atmamak en iyisi ..ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN.bende aynı durumları yaşadım 2 kere.3 regl dönemi atlat ondan sonra kuzenim kadın doğum uzmanı o söylemişti.aslında birinci regl den sonrada olur ama vucudun toparlanması için rahim içi hassastır riske atmamak lazım .
yok daha test sonucunu bekliyoruz.ama şunu da bil bende çok kötüydüm kuzenimin dediği şu şükret ki hamile kalabiliyorsun hiç olmaması daha kötü.sen üç ay bekle inşallah Allahım gönlümüze göre verrirÇok teşekkürler . Sana da geçmiş olsun . Şimdi bebek var mı ? Ya bir daha hamile kalamazsam korkusu sardı beni ... Evet riske atmamak en iyisi ..
inş cnm cok ıstıyorum allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
teşekkürler canım.. ben de önceden de demir eksikliğine bağlı kansızlık vardı.. şimdi de demir ilacı kullanıyorum.. yavaş yavaş toparlıyor değerlerim ama benim beyaz küre sayısında da(wbc değeri) düşme olmuş ona canım sıkıldı biraz.. sen ne zaman düşük yaptın?..
ben test vermedim ama.. ilk gebeliğim olduğu için gerekli bulmadılar galiba... evet canım ben de onun için şükrediyorum. Amin inşAllahyok daha test sonucunu bekliyoruz.ama şunu da bil bende çok kötüydüm kuzenimin dediği şu şükret ki hamile kalabiliyorsun hiç olmaması daha kötü.sen üç ay bekle inşallah Allahım gönlümüze göre verrir
çok geçmiş olsun inşallah allahım tez zamanda kucağına soğlıklı bebek verir.Merhabalar bende 3gun once bebegimi kaybettim moralim cok bozuk ilk hamileligimdi
cnm allah sabır versın benımde ilk gebelıgım 8 haftalık dusukle sonuclandı şimdi hamıleyım tekrardan sakın kafana takma niye hamıle kalamadım dıye rahım kendını nezaman hazır hıssederse ozaman hamıle kalıcaksın bıde tabı rabbım nezaman nasıp ettıyse kalırsın .. hiç hamıle kalamayacaksın dıye bısey yokkben de 16 eylül de düşük yaptım beş gün kanamam sürdü 24. gün adet oldum ama dr adet olmayabilir dedi o bittikten sonra 28. gün adet oldum şimdi üçüncü adet oldum tabi bu sürede hiç korunmadık ama gelen giden yok . merak ediyorum düşükten sonra korunmasak ta rahim kendini toparlamaya çalıştığı için mi gebelik oluşmadı. yoksa artık olmayacak mı benim gibi olan var mı aranız da tecrübelerinizi okumak istiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?