• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

cnm allah sabır versın benımde ilk gebelıgım 8 haftalık dusukle sonuclandı şimdi hamıleyım tekrardan sakın kafana takma niye hamıle kalamadım dıye rahım kendını nezaman hazır hıssederse ozaman hamıle kalıcaksın bıde tabı rabbım nezaman nasıp ettıyse kalırsın .. hiç hamıle kalamayacaksın dıye bısey yokk
Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah canım çok sağol sen ne kadar süre sonra hamile kaldın

ben de 16 eylül de düşük yaptım beş gün kanamam sürdü 24. gün adet oldum ama dr adet olmayabilir dedi o bittikten sonra 28. gün adet oldum şimdi üçüncü adet oldum tabi bu sürede hiç korunmadık ama gelen giden yok . merak ediyorum düşükten sonra korunmasak ta rahim kendini toparlamaya çalıştığı için mi gebelik oluşmadı. yoksa artık olmayacak mı benim gibi olan var mı aranız da tecrübelerinizi okumak istiyorum :S
merhaba canım düşük normalmi oldu yoksa kürtajmı.çünkü bende 24 ekimde kürtaj oldum 2 adet dönemim geçti üçüncüyü bekliyorum ama biz korunuyorduk.dr o şekilde dedi.stres yapma bence stressss yaptığında olmuyor.ben iki düşük yaptım ilkinde çok stres yaptım birdaha olmaz diye ama tatildeyken kafama takmadım gezdim eğlendim o ara hamile kalmışım.AMA oda malesef 6 hafta kalabildi.inşallah tez zamanda hepimiz bebiş sahibi oluruz.dr bişey demiyormu?

merhaba canım düşük normalmi oldu yoksa kürtajmı.çünkü bende 24 ekimde kürtaj oldum 2 adet dönemim geçti üçüncüyü bekliyorum ama biz korunuyorduk.dr o şekilde dedi.stres yapma bence stressss yaptığında olmuyor.ben iki düşük yaptım ilkinde çok stres yaptım birdaha olmaz diye ama tatildeyken kafama takmadım gezdim eğlendim o ara hamile kalmışım.AMA oda malesef 6 hafta kalabildi.inşallah tez zamanda hepimiz bebiş sahibi oluruz.dr bişey demiyormu?

canım benim de ilk gebeliğim di 5 haftalık kendiliğinden düştü 2 ay korunun dedi ama korunmadık biz fazla kafama takmıyorum aslın da ara da aklıma geliyor ne zaman olacak tekrar acaba diye ama hayatımın odak noktası haline getirmedim. inşallah tez zaman da benimle beraber herkese nasip olur kızlar.

cnm cok saol dr 3 ay korunma verdı ben 1 ay korundum 3regl zamanımda hamıle kaldım yani mayısta kürtaj oldum temmuzda hamıle kaldım
anladım canım inşallah benim de 3. regl gelmez senin gibi dikkat et kendine mutlu sağlıklı bir hamilelik dilerim. ve dua eder misin bana

anladım canım inşallah benim de 3. regl gelmez senin gibi dikkat et kendine mutlu sağlıklı bir hamilelik dilerim. ve dua eder misin bana
cok saol cnm darısı tum istiyenlerin başına tabıkı dua ederım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın senınde cocugun olmucak dıye bırseyok zamanı vardır mutlaka kafana hıc takma oluruna bırak cnm

Benim de ilk gebeligim dis gebelikle sonuclandi. Metotreksat igne oldum fakat dusmedi ic kanamam basladi ameliyat oldum sol tupum alindi. 6 ay yasaklandi hamilelik. Sonra tekrar bu sene hamile kaldim bu seferde hersey normal giderken 7. Hafada bebegin kalp atisi olmadi. Bebek 5mmden sonra gelismemis. Sali gunu kurtaj olucam. Sanirim yine 3 ay korunmaliyiz. Umarim bi sonraki hamileligim saglikli gecer ve saglikli bi bebegimiz olur. Hersey basa gelebiliyo malesef. Kimse kendini cok fazla uzmesin yipratmasin. Kotunun kotusu var Allah korusun..

Benim de ilk gebeligim dis gebelikle sonuclandi. Metotreksat igne oldum fakat dusmedi ic kanamam basladi ameliyat oldum sol tupum alindi. 6 ay yasaklandi hamilelik. Sonra tekrar bu sene hamile kaldim bu seferde hersey normal giderken 7. Hafada bebegin kalp atisi olmadi. Bebek 5mmden sonra gelismemis. Sali gunu kurtaj olucam. Sanirim yine 3 ay korunmaliyiz. Umarim bi sonraki hamileligim saglikli gecer ve saglikli bi bebegimiz olur. Hersey basa gelebiliyo malesef. Kimse kendini cok fazla uzmesin yipratmasin. Kotunun kotusu var Allah korusun..
benim de 2. düşügüm. ilkinde kürtaj oldum. 2. de de kendiliğinden düşştü. 1 ayı geçti. 6 cm kist oluşmuş. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. ilk adetinde atar dedi doktor. beklemedeyim. allah tüm istiyenlere en kısa zamanda hamilelik nasip etsin. sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

benim de 2. düşügüm. ilkinde kürtaj oldum. 2. de de kendiliğinden düşştü. 1 ayı geçti. 6 cm kist oluşmuş. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. ilk adetinde atar dedi doktor. beklemedeyim. allah tüm istiyenlere en kısa zamanda hamilelik nasip etsin. sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
Sana da gecmis olsun cok. Zaten dogumkontrol hapiyla gitmeyenleri operasyonla aliyolar diye biliyorum.

merhabalar arkadaşlar.
kimyasal geblik geçirdiğim gün yani kanamanın başladığı gün bhcg 11 di ve 7 gün adetim sürdü. tabi zaten sıfırlanmıştır diye ben bir daha baktırmadım seviyesine. dün idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. idrarım kanlı geldi. röntgen istediler, ben korunmadığım için çekilmedim. ozaman bhcg ye bakalım ona göre antibiyotik vericem dedi dr. aşırı eritrosit ve lökosit vardı çünkü. bhcg seviyem 98 çıktı biz şok olduk. kanama normal adet gibiydi ve 7 gün sürdü. bittiğide tam 7 gün oldu. şuan yumurtlama günlerim ama seviye 98 nedir bu bileniniz var mı ?

hı gidince buraya yazabilirmisin bende testler çıkınca gideceğimde en azından kafamda bişeyler olup gideyim..teşekkürler.ayrıca folik asit kullanıyormusun?kullanıyorsan kaçtane kullanıyon günlük.
ya benim başka sorunum çıktı canım yukarı yazdım yani inan dış gebelik diye ödüm kopuyo şuan

merhabalar arkadaşlar.
kimyasal geblik geçirdiğim gün yani kanamanın başladığı gün bhcg 11 di ve 7 gün adetim sürdü. tabi zaten sıfırlanmıştır diye ben bir daha baktırmadım seviyesine. dün idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. idrarım kanlı geldi. röntgen istediler, ben korunmadığım için çekilmedim. ozaman bhcg ye bakalım ona göre antibiyotik vericem dedi dr. aşırı eritrosit ve lökosit vardı çünkü. bhcg seviyem 98 çıktı biz şok olduk. kanama normal adet gibiydi ve 7 gün sürdü. bittiğide tam 7 gün oldu. şuan yumurtlama günlerim ama seviye 98 nedir bu bileniniz var mı ?

ya benim başka sorunum çıktı canım yukarı yazdım yani inan dış gebelik diye ödüm kopuyo şuan

merhabalar arkadaşlar.

Merhaba ben araniza yeni katildim. Sizinke ortak yanlarimiz var. 3 kez dusuk yaptim. İlki ikiz di. Benim bebeklerim gelismiyor. Sonra kurtaj oluyorum. Bhcg eger hamile degilsen 0 5 arasinda olmali. Bence ihmal etme dr git. Sizleri takip ediyordum. Bana destek oluyorsunuz.

merhabalar arkadaşlar.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle inan hiç bilemedim yükselmesini inş dış gebelik değildir merak ettim doktordan öğrenince yaz bize de

merhabalar arkadaşlar.
Merhaba bende birkaç gün önce kimyasal gebelik sebebiyle kanamaya başladım bugün 3. Gün ne kadar sürecek bilmiyorum hamileliğimin 5. Haftasında kese oluşmadan düştü bebek. Kanama bitince muayene olmayı düşünüyorum içerde bişey kalmasından korkuyorum yani seninle durumumuz aynı bana sonucunu mesaj atarmısın merak ettim neden betahcg yükselmiş hemen aonrasında hamilemi kaldın yoksa?

Bugün moralim çok bozuk arkadaşlar metanetimi kaybediyorum yavaş yavaş :( evliliğimizin 2. Ayında karar verdik korunmamaya 2. Ay gebe kaldım ama kimyasal oldu sonra 3 ay sonra yine gebelik oldu bu seferde 7. Haftada kalbi durdu gelişimi de bozuktu. Ben tiroid pıhtılaşma kedi hastalığı şeker falan hepsine baktırdım pıhtılaşmada önemsiz bi değer dışında hepsi normal eşim semen analizi yaptırdı normal. Kürtajın üstüne 7 ay geçti hiç gebelik de olmadı. Allah hepimizi sağlıklı hayırlı yavrularımıza kavuştursun o zamana kadar da bekleyecek sabır ve gücü versin.. Malesef elimizden gelen hiçbişey yok.....

Back
X