- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.101
Kan pıhtılaşması için heralde demi bu tedavi ?Arkadaşlar selamlar, düşük sonrası testler yaptırmıştım. Bugün sonuçlarım çıktı. mthfr c677t mut heterezigot ve mthfr a1298c mut heterezigot çıktı. Doktorum hamile olunca her gün sulandırıcı iğne yapacaksın dedİ. Kullanan var mı? Nasıl bir tedavi?
10 haftalikken dustu, ilk dusugum,devlet hastanesinde yaptirdik. Benim de istegimle enfeksiyon(evde kedi vardi), pihtilasma ve genetik yaptirdik.moralim bozuldu cunku pihtilasma ignesine ragmen tekrar dusuk olabiliyormus diye okudum, dozajini tekrar duzenliyorlarmis. Bir de kanin sulanmasinin da riskleri varmis. Komplikasyonlu gebelik olacak tekrar hamile olursam bunu bilmek cok uzuyor...beklemiyordumGecmis olsun canim,kac haftalikken dusugun oldu kac tane dusuk durumun oldu acaba? Bide nerde ne kadara yaptirdiniz ? Kan sulandirici igne olcaksin hergin karnindan yada bacak veya koldan 8 aya kadar genelde kimisi dogjma kadae kuallaniyor.
Kendini böle bunalıma sokma bence sakin ol korkularını anlat doktora belki başka bi çaresi vardır Allah adua et illaki vardır bi hayır gönlünü ferah tut inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur stres yapma kendine daha kötü olursun canım...10 haftalikken dustu, ilk dusugum,devlet hastanesinde yaptirdik. Benim de istegimle enfeksiyon(evde kedi vardi), pihtilasma ve genetik yaptirdik.moralim bozuldu cunku pihtilasma ignesine ragmen tekrar dusuk olabiliyormus diye okudum, dozajini tekrar duzenliyorlarmis. Bir de kanin sulanmasinin da riskleri varmis. Komplikasyonlu gebelik olacak tekrar hamile olursam bunu bilmek cok uzuyor...beklemiyordum
Anladim canim, hic korkma benimde uc arkadasim igne kullaniyor gebeliginde onlardan biliyorum hicbir komplikasyonu yok.ve suan cogu kiside bu durm soz konusu artik hemen hemen herkes kullaniyor ya igne yada corasprin seklinde.insallah bebisin daha saglikla gelir10 haftalikken dustu, ilk dusugum,devlet hastanesinde yaptirdik. Benim de istegimle enfeksiyon(evde kedi vardi), pihtilasma ve genetik yaptirdik.moralim bozuldu cunku pihtilasma ignesine ragmen tekrar dusuk olabiliyormus diye okudum, dozajini tekrar duzenliyorlarmis. Bir de kanin sulanmasinin da riskleri varmis. Komplikasyonlu gebelik olacak tekrar hamile olursam bunu bilmek cok uzuyor...beklemiyordum
Benim arkadaşımın 2 düşükten sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu, 3. Olur olmaz hemen hergün iğne yaptı ve çocuğunu kucağına aldı. 2.5 yaşında bir kuzı var ve şuan 7aylık hamile tekrardan, hepimiz üzüldük düşük yaptığımız için...ama burda birbirimize destek olmalıyız, iyi düşünmeliyiz.Arkadaşlar selamlar, düşük sonrası testler yaptırmıştım. Bugün sonuçlarım çıktı. mthfr c677t mut heterezigot ve mthfr a1298c mut heterezigot çıktı. Doktorum hamile olunca her gün sulandırıcı iğne yapacaksın dedİ. Kullanan var mı? Nasıl bir tedavi?
Canım benim değerim 86 cıktı ilk doktor banada kimyasal olabilir demişti ama değerlerim yükseldi en son 3047 oldu ama 7 haftalıkken düşük yaptım geçen hafta korkutmak istemem ama benimde ilk başta lekelenme ve pembemsi olmuştu kanamalarım 3 gün içinde düşük yaptım ama sen yinede koru kendini inşallah bişey olmaz bebeğineArkadaslar meraba bugun kan testi yaptirim beta hcg 70 cikti. Ama adetim gecen ay 7 ekimde olmustu. Bu ayda 10 kasimda lekeler geldi dort gundur lwke seklinde gelmeye devam ediyo. Doktora gittim gebelikten suphelendi test yapildi. Buyuk olasilikla dusuk yapiyosun dedi. Kasik agrim var ve kanama devam ediyo damla damla seklinde. Progestan verdi dusugu engellesin diye. İki gunde bir beta hcg olcturmeliymisim. Benim gibi olan oldu mu 70 olup degerleri yukselen varmi aranizda. Normalde bwnim degerimin daha yuksek olmasi gerekiyirmus ama dusuk ciktu. Ne yapmam gerek bu kimyasal gebelikmi bi daha hamile kalma sansim varmi.bide pko hastasiyim
Kesinlikle öle olmalı yoksa kolay kolay atlatamayız kendimizi ikinci gebeliğe güzel hazırlamamız lazım..Benim arkadaşımın 2 düşükten sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu, 3. Olur olmaz hemen hergün iğne yaptı ve çocuğunu kucağına aldı. 2.5 yaşında bir kuzı var ve şuan 7aylık hamile tekrardan, hepimiz üzüldük düşük yaptığımız için...ama burda birbirimize destek olmalıyız, iyi düşünmeliyiz.
Canım hani rahim temiz olduğu için şuan daha kolay olur deniyo ama acele etme biraz dinlensin vücudun kendini topla inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin...Peki kimyasal gebekikten sonra korunmaya gerek yok ve daha kolay hamile kaliniyor diye bisey okudum nette.bu dogrumudur. Pko var bende. Bi daha sansim olur mu. Lekelenmem ve kasik agrim devam ediyo. Sabretmeye uzulmemeye calisiyorum ama ilk oldugu icin biraz zor oluyo. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Hayirlsi neyse onu nasip etsin.
Peki kimyasal gebekikten sonra korunmaya gerek yok ve daha kolay hamile kaliniyor diye bisey okudum nette.bu dogrumudur. Pko var bende. Bi daha sansim olur mu. Lekelenmem ve kasik agrim devam ediyo. Sabretmeye uzulmemeye calisiyorum ama ilk oldugu icin biraz zor oluyo. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Hayirlsi neyse onu nasip etsin.
ben temmuzda kimyasal gebelik yaşadım.doktor korunmana gerek yok dedi,bi daha bunu yaşayacaksın diye bi şeyde yok dedi.iki ay sonra şükür hamile kaldım.hiç korunmadım ama.moralini bozma sadece,ben bozmadım.düşük gibi düşünmedim kimyasal gebeliği.Peki kimyasal gebekikten sonra korunmaya gerek yok ve daha kolay hamile kaliniyor diye bisey okudum nette.bu dogrumudur. Pko var bende. Bi daha sansim olur mu. Lekelenmem ve kasik agrim devam ediyo. Sabretmeye uzulmemeye calisiyorum ama ilk oldugu icin biraz zor oluyo. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Hayirlsi neyse onu nasip etsin.
canım testi nerde yaptırdın ne kadar zamanda çıktı? bende yaptıracağım. 2. düşüğüm var. regly olmayı bekliyorum. yardımcı olursan sevinirim.Arkadaşlar selamlar, düşük sonrası testler yaptırmıştım. Bugün sonuçlarım çıktı. mthfr c677t mut heterezigot ve mthfr a1298c mut heterezigot çıktı. Doktorum hamile olunca her gün sulandırıcı iğne yapacaksın dedİ. Kullanan var mı? Nasıl bir tedavi?
Cnm ankarada yaptirdim. Sen nerdesin? 1 aya cikiyor. tanidik doktor bulman lazim ya da illa parasi neyse vericem yapin diye zorla. Cunku 3. Dudukten sonra yapiyorlar. Benim doktorum ayrildi ordancanım testi nerde yaptırdın ne kadar zamanda çıktı? bende yaptıracağım. 2. düşüğüm var. regly olmayı bekliyorum. yardımcı olursan sevinirim.
İzmir de yin ben. Daha regly olmadım. İlk regly bekleyip mi gideyim testler için?Cnm ankarada yaptirdim. Sen nerdesin? 1 aya cikiyor. tanidik doktor bulman lazim ya da illa parasi neyse vericem yapin diye zorla. Cunku 3. Dudukten sonra yapiyorlar. Benim doktorum ayrildi ordan
Bir araştirma hastanesi bul, sosyal guvencen varsa, orda yaptir ne varsa. Genetik, pihtilasma, enfeksiyon aklinda hic soru kalmasin. Olmadi 3. Dusigum de birini evde yaptim de hastaneye gitmedim de.İzmirdeyim ben
teşekkür ederim canım.Bir araştirma hastanesi bul, sosyal guvencen varsa, orda yaptir ne varsa. Genetik, pihtilasma, enfeksiyon aklinda hic soru kalmasin. Olmadi 3. Dusigum de birini evde yaptim de hastaneye gitmedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?