- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #17.081
merhaba arkadaşlar;
ben bu sayfaya yeni üye oldum, 4 mart 2014 te 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, 2 gün sonra evde yemek yaparken tencereye uzanayım dedim ve bir şeylerin kayıp gittiğini farkettim
daha 4 aylık evliydik o dönemde ve korunuyorduk, nasıl oldu anlamamıştım bile 2 gün hastanede yattım, betahcg değerleri düşünce düşükle sonuçlandığını söyledi doktor, kendimi çok suçlu hissediyordum, hazır mı değilim acaba derken aslında yaşadığım hayatın ne kadar eksik olduğunu görmüştüm. kürtaj yaptırmadım antibiyotik ve metiler ilaçla 15 gün kanamam geldi, 2 ay sonra mayıs ayında korunmayı bıraktık eşimle, haziran 2014 te gebe kaldığımı öğrendim , o kadar çok şükrediyordum ki Allah'a titizlikle korumaya gözetlemeye çalışıyordum, çalışan bi bayan olduğumdan sadece iş ev arasında mekik dokuduk, 22 hafta gebeyken sabah uyandığımda akıntımın rengi gene beyaz ama sümüğümsüydü, ofisimde gittiğim özel hastane olan Telek Tüp Merkezi'ne çok yakın, doktorumda Şevki Bostancı'ydı, Şevki Bey'den sabah sekizde randevu aldım ve 9:30 da gittiğimde doğumun başladığını söyledi, bir hafta önce kontrole gittiğimde herşey yolunda güllük gülistanlıkken ne oldu anlayamamıştım, tabi doktorum beni orada dinlendirmek yada yatırmak yerine hemen araştırma hastanesine git dedi, 1.5 cm lik açıklık araştırma hastanesine vardığımda 2.5 cm olmuştu, bana bakan profesör çok zor olduğunu rahim ağzına tıpa gibi bişey geçireceklerini söyledi, bebek hastanede 3 gün dayanabildi, ve 2 hafta önce perşembeyi cumaya bağlayan gece normal doğumla oğlumuzu kaybettik, acısı hala içimde hala derinlerde sabretmeye çalışıyorum ama çok zor geliyor bazen yaşamak...
ben bu sayfaya yeni üye oldum, 4 mart 2014 te 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, 2 gün sonra evde yemek yaparken tencereye uzanayım dedim ve bir şeylerin kayıp gittiğini farkettim