• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar;
ben bu sayfaya yeni üye oldum, 4 mart 2014 te 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, 2 gün sonra evde yemek yaparken tencereye uzanayım dedim ve bir şeylerin kayıp gittiğini farkettim :( daha 4 aylık evliydik o dönemde ve korunuyorduk, nasıl oldu anlamamıştım bile 2 gün hastanede yattım, betahcg değerleri düşünce düşükle sonuçlandığını söyledi doktor, kendimi çok suçlu hissediyordum, hazır mı değilim acaba derken aslında yaşadığım hayatın ne kadar eksik olduğunu görmüştüm. kürtaj yaptırmadım antibiyotik ve metiler ilaçla 15 gün kanamam geldi, 2 ay sonra mayıs ayında korunmayı bıraktık eşimle, haziran 2014 te gebe kaldığımı öğrendim , o kadar çok şükrediyordum ki Allah'a titizlikle korumaya gözetlemeye çalışıyordum, çalışan bi bayan olduğumdan sadece iş ev arasında mekik dokuduk, 22 hafta gebeyken sabah uyandığımda akıntımın rengi gene beyaz ama sümüğümsüydü, ofisimde gittiğim özel hastane olan Telek Tüp Merkezi'ne çok yakın, doktorumda Şevki Bostancı'ydı, Şevki Bey'den sabah sekizde randevu aldım ve 9:30 da gittiğimde doğumun başladığını söyledi, bir hafta önce kontrole gittiğimde herşey yolunda güllük gülistanlıkken ne oldu anlayamamıştım, tabi doktorum beni orada dinlendirmek yada yatırmak yerine hemen araştırma hastanesine git dedi, 1.5 cm lik açıklık araştırma hastanesine vardığımda 2.5 cm olmuştu, bana bakan profesör çok zor olduğunu rahim ağzına tıpa gibi bişey geçireceklerini söyledi, bebek hastanede 3 gün dayanabildi, ve 2 hafta önce perşembeyi cumaya bağlayan gece normal doğumla oğlumuzu kaybettik, acısı hala içimde hala derinlerde sabretmeye çalışıyorum ama çok zor geliyor bazen yaşamak...

merhaba arkadaşlar;
ben bu sayfaya yeni üye oldum, 4 mart 2014 te 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim, 2 gün sonra evde yemek yaparken tencereye uzanayım dedim ve bir şeylerin kayıp gittiğini farkettim :KK43: daha 4 aylık evliydik o dönemde ve korunuyorduk, nasıl oldu anlamamıştım bile 2 gün hastanede yattım, betahcg değerleri düşünce düşükle sonuçlandığını söyledi doktor, kendimi çok suçlu hissediyordum, hazır mı değilim acaba derken aslında yaşadığım hayatın ne kadar eksik olduğunu görmüştüm. kürtaj yaptırmadım antibiyotik ve metiler ilaçla 15 gün kanamam geldi, 2 ay sonra mayıs ayında korunmayı bıraktık eşimle, haziran 2014 te gebe kaldığımı öğrendim , o kadar çok şükrediyordum ki Allah'a titizlikle korumaya gözetlemeye çalışıyordum, çalışan bi bayan olduğumdan sadece iş ev arasında mekik dokuduk, 22 hafta gebeyken sabah uyandığımda akıntımın rengi gene beyaz ama sümüğümsüydü, ofisimde gittiğim özel hastane olan Telek Tüp Merkezi'ne çok yakın, doktorumda Şevki Bostancı'ydı, Şevki Bey'den sabah sekizde randevu aldım ve 9:30 da gittiğimde doğumun başladığını söyledi, bir hafta önce kontrole gittiğimde herşey yolunda güllük gülistanlıkken ne oldu anlayamamıştım, tabi doktorum beni orada dinlendirmek yada yatırmak yerine hemen araştırma hastanesine git dedi, 1.5 cm lik açıklık araştırma hastanesine vardığımda 2.5 cm olmuştu, bana bakan profesör çok zor olduğunu rahim ağzına tıpa gibi bişey geçireceklerini söyledi, bebek hastanede 3 gün dayanabildi, ve 2 hafta önce perşembeyi cumaya bağlayan gece normal doğumla oğlumuzu kaybettik, acısı hala içimde hala derinlerde sabretmeye çalışıyorum ama çok zor geliyor bazen yaşamak...
Canim benim bu acinin tesellisi olmaz,ne diyecehimide bilemiyorum ama hissettiklerini anlayabiliyorum rabbimden sana metanet ve daha saglikli hayirli gebelik ve evlatlar nasip etmesini diliyorum :KK61:

Canim benim bu acinin tesellisi olmaz,ne diyecehimide bilemiyorum ama hissettiklerini anlayabiliyorum rabbimden sana metanet ve daha saglikli hayirli gebelik ve evlatlar nasip etmesini diliyorum :KK61:
çok teşekkür ederim, temennilerin için, annelik duygusu bebek doğunca değil, anne rahmine düşünce oluyormuş, oğlumu görmedim, görürsem eğer daha kötü olurum diye düşündüm :'(

çok teşekkür ederim, temennilerin için, annelik duygusu bebek doğunca değil, anne rahmine düşünce oluyormuş, oğlumu görmedim, görürsem eğer daha kötü olurum diye düşündüm :'(
Ah guzelim cok dogru yazmissin aynen rahme dustugu an ogrendigin an basliyor annelik

21 Eylül'de düşük yaptım ve sonunda hasta oldum bugun yasasının bukadar sevinecegimi bilmezdim cok stres oldum Yaa. Artık hayırlısı deyip bitince çalısmaya başlarız ins allahım bir daha yasatmasin kimseye boyle acı gunler

Mrb kizlar benimle dusuk yapanlar ayni duygulari yasiyor en iyi biz biribirimizi anliyiruz ben de mays ta 8haftalik bebegimi kaybettim gercekten acisi hic gecmiyor hala o gunu hatirlayip uzuluyorum allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin

meraba arkadaşlar. benim de ilk gebeliğimdi.ve 3. aşılamada hamile kadım.yumurtlama sorunum var. önce adetim geldi sandım bu da olmadı dedim sonra 3 gün geçti . lekelenmelerim bitti. kan testi ve pozitif. 2 güne bir doktorum beta ya bakıyordu.iyi gidiyordu. dün akşam sancılarım ve kahverengi lekelenmelerim oldu.kahverengi lekelenme ara ara oluyordu ama beta yükseliyordu. ancak ağrı oluna hayra alamet değil dedim. acile gittik umudum kalmamıştı eşim hala umutluydu. sonuç beta yarıya düşmüş. doktor düşük yapacaksın dedi. biliyordum ama üzülmekten kendimi alamadım. bir daha aynı tedavi süreçleri, aynı yollar kimbilr ne zaman olacak. belkide olmayacak. son anda gelen mutluluk hayatımın yıkımı oldu. yardım edin arkadaşlar bu psikolojiyi nasıl atlattınız. yarın tekrar kan vercem. umarım hemen sıfırlanır. normal hayatıma dönerim. daha önce çocuk demek heyecan demekti şimdi ise korku. bi kaç ay istemiyorum. tekrar nasıl ayaga kalkarım.Rabbim elbet verdiği imtihanda yardım da edecektir hepimize. ve bu yolda sıkıntı çekenlere öyle güzel müjdeler verecekki. bu ümit hala gitmiş değil benden.

21 Eylül'de düşük yaptım ve sonunda hasta oldum bugun yasasının bukadar sevinecegimi bilmezdim cok stres oldum Yaa. Artık hayırlısı deyip bitince çalısmaya başlarız ins allahım bir daha yasatmasin kimseye boyle acı gunler

ben de öyle diyeceğim sanırım. ne zorlu yollarmış. hemen düşünüyormusun hamilelik cnm.

merhabalar. benim küretaj üstünden tam 9 ay geçti ve hala yok neden olmuyor anlamıyorum. acaba bi sorunmu oldu operasyon esnasında. adetlerim çok düzenli. hormonlarım çok iyi baktırdım. ilki 2. ayda oluverdi ne güzel... çooookkk üzgünüm çok.

meraba arkadaşlar bende 3 kasımda düşük yaptım 7 haftalık hamileydim çok zor bi durum nezaman adet olurum acaba çokta beklemek istemiyorum ama mecbur :(

merhabalar. benim küretaj üstünden tam 9 ay geçti ve hala yok neden olmuyor anlamıyorum. acaba bi sorunmu oldu operasyon esnasında. adetlerim çok düzenli. hormonlarım çok iyi baktırdım. ilki 2. ayda oluverdi ne güzel... çooookkk üzgünüm çok.
benım kurtajdan sonra 1 bucuk sene sonra oldu bende senın gıbı acaba kurtajdamı sorun oldu dıyodum ama ck sukur sorun yokmus kafana takmamaya calıs Allah en yakın zamanda saglıklı bı evlat nasıp etsın sana ve ısteyen herkeze

İnşallah öle olur teşekkür ederim Allah sanada çocuqunu kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

meraba arkadaşlar bende 3 kasımda düşük yaptım 7 haftalık hamileydim çok zor bi durum nezaman adet olurum acaba çokta beklemek istemiyorum ama mecbur :KK43:

merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı durumu bende 2 ay önce yaşadım düşükten bir ay sonra adet oldum sende önümüzdeki ay olursun muhtemelen.. rabbim gönlüne göre versin inş.

Çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun inşallah öle olur amin cümlemizin inşallah...

Arkadaşlar selamlar, düşük sonrası testler yaptırmıştım. Bugün sonuçlarım çıktı. mthfr c677t mut heterezigot ve mthfr a1298c mut heterezigot çıktı. Doktorum hamile olunca her gün sulandırıcı iğne yapacaksın dedİ. Kullanan var mı? Nasıl bir tedavi?

Arkadaşlar selamlar, düşük sonrası testler yaptırmıştım. Bugün sonuçlarım çıktı. mthfr c677t mut heterezigot ve mthfr a1298c mut heterezigot çıktı. Doktorum hamile olunca her gün sulandırıcı iğne yapacaksın dedİ. Kullanan var mı? Nasıl bir tedavi?
Gecmis olsun canim,kac haftalikken dusugun oldu kac tane dusuk durumun oldu acaba? Bide nerde ne kadara yaptirdiniz ? Kan sulandirici igne olcaksin hergin karnindan yada bacak veya koldan 8 aya kadar genelde kimisi dogjma kadae kuallaniyor.

Back
X