- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.101
dun Sabah korunmali iliski oldu her zamanli gibi ve nasil oldu ise spermler akmis tabi ben ustteydim fazla kalmadim.
bide baktimki takkenin alt tarafindan hepsi dokulmus.
malum bolgeye bulasmis hen gittim
Sicak suyla yikadim
Sabah 9 da kaza oldu ve saat 3 ten beridir.
bel agrisi
Kasik agrisi
Gaz sancisi var.
InsAllah hamile kalmam ya
Ilk defa basima bole bisey geldi
Ertesi gun hapi alamam esimle gitmem lazim imza mimza birsuru prosedür
Ayyyy baska zaman olsa dusunmem simdi rahim filmide cekilecek
ay iki hafta bana uyku yok simdi yaaa
Sizde gebe kalma olasiligi yuksekmi ?
cok sukur cnm bnmmcanlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.
bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.
tedavim varken ne bileyim yaa zaten rahim deforme olmus hamile bile kalsam kaybederim korkum ondancanim bazen kac ay ugrasiliyor hamile kalinmiyor bazen bir iliskiyle kaliniyor ondan bilinmez ki bu isler Allah'in isi.. her ne olursa olsun sizin hayriniza olsun insallah.
cnm ole fakat bnm rahimde bozukluk var bebeklerim buyuyemiyor insAllah tedavim bitsin ondan sonra hamis kalayimGözün aydın canım,inşallah herşey yolunda gider senin için yebrik ederim ):
olana çare yok bunu anladım,kısmet diyip beklemekten başka seninde yapacağın bişey yok,2 hafta sonra belli olacak nasılsa,hayırlısı olsun snein için Allah üzmesin bir daha ...
cnm ole evettte gebelik olsa bile kendiliginden sonlanir dusunmeden edemiyorum esim bidaha yaklasmasin yanima yaaaCanım herşey Allahtan böyle bir ilişkiden olacağı varsa bırak olsun yaşam da ölüm de Allahın elinde bir müdahale edemeyiz ama kalmazsın heralde :) Sakın ertesi gün hapı alma onlarda dinen pek uygun görülmüyor. Biz burda kendimizi paralarken böyle bir beraberlikten olacağı varsa varsın olsun hersey Allahın elinde. Takma fazla kafana bence. O belirtilerde öyle hangi hamileliğimizde aynı gün başladı ki :) psikolojik olma ihtimali yüksek.
kızlar hepinize çok ama çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben inanıyorum ki sırayla hepimiz hamile hamile yazıcaz buralarda,neyse ben sabahtan başlayım ilk işimiz dra gitmek oldu 10 gibi gittik öle randevuda alamadık taaa 6 hazirana gün verdiler beklemedik çat kapı gittik sağolsun bugun çok ilgilendiler hastanede,ilk muane etti dr ultrasonda çok az bi parça gözüktü dr en garantisi kana bakalım dedi hemen acile yolladı beni kanı verdik sonucum 3629,09 kan sonucumu acildeki baktı :evet hayırlı olsun gebelik var dedi:acildeki dr daha ayrıntılı ultrasyona yolladı orda detaylı olunca kesemiz gözüktü şimdilik normal ama takip edilcek dedi vitamin ve progestan verdi 10 güne kadar tekrar yine gidicez hepsi çok ilgilendi devlet olmasına rağmen düşük olunca önceki hemen ilaçta verdiler şimdilik bnden bu kadar.
ev işimizde tmm kızlar artık bnmde bi evim oldu çok şükür 1 aya kadar ev boşalcak temmuz gibi ev telaşımızda var artık yavaştan yaparım napıym:))
bu arada neslecim senn adınada çok sevindim bizdeki heyecan bugun oldukça fazlaydı şimdi 10 gün beklicez seninde gözün aydın neslecim)
kızlar inşallah darısı ama inşallah darısı başınıza ben şimdikten çok heves yapmıyom sonucu üzücü olmasın diye hepinizi öpüyorum)
cok sukur cnm bnmm
tedavim varken ne bileyim yaa zaten rahim deforme olmus hamile bile kalsam kaybederim korkum ondan
cnm ole fakat bnm rahimde bozukluk var bebeklerim buyuyemiyor insAllah tedavim bitsin ondan sonra hamis kalayim
cnm ole evettte gebelik olsa bile kendiliginden sonlanir dusunmeden edemiyorum esim bidaha yaklasmasin yanima yaaa
haklisin canim korkunu cok iyi anliyorum ama Allah gonlune gore de verecek buna da inaniyorum, bir daha ki doktorun ne zaman?? hemen kontrol de eder hamile kalmis misin diye.
canlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.
bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.
canim benim insallah her sey cok duzgun, tatli tatli ilerleyecek ve gittikce o korkunu atacaksin uzerinden. yeni ev yeni bebis, bebisin kismetiyle gelecek insallah. bol bol su ic ewpatcigim, cok yorma kendini sakin, ilac verdilerse ihmal etme.
ewpat canım hayırlı olsun çok sevindim yaa maşallah maşallah darısı başımıza inşallah:)
benim de bu ay adet günümden 3 gün önce kahvemsi çok az akıntı geldi ben de yerleşme kanaması sandım ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama bugün adetim geldi şimdi ben adetimin ilk günü olarak söktüğü günü mü baz alıcam yoksa lekelerin gelmeye başladığı günü mü ???hiç böyle sökmediği olmamıştı da eğer lekelerin geldiği günü sayarsam düzeni bozuldu demektir
eh bu ay o kadar yoğunlaştım ki hamile kalmaya böyle olması normal heralde
canım yaaa çok sevindim adına inan ki :) ayy inşallah darısı başımaaa.... dikkat et kendine ev taşıma telaşı falan olursa sen sakın kendini yorma emiii... Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini...
caanımmmm, gözün aydın çooook sevindim :)
Allah'ım hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin.
darısı başımıza :)
SENIN haberinle keyfim yerine geldi inan guzelim gozumuz aydin kimse nin kollari bos kalmasin insAllah allahim tammina erdirsin umutlarin bittigi yerde bir filiz yeseriri ne guzel umudumsunuz benimmm
nerden başlıcamı bilemedim neyse adetimden giriş yapıyım ben bu ayda geçen ay gibi adetim 12 gün gecikti sandım hiç ama hiç aklımdan geçmiyodu,adetim gelmeyince 'eyvah'dedim kara kara düşünmeye başladım adetimde gelmiyor ve kesin bende doğurganlık kalmadı diye neyse en son çare test yapalımda sonra dra gidelim dedik gecikme var diye dün öğlen test aldık bu sabah ilk idrarla yaptım sabah 9 gibi veeee ilk pozitif sonrada ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime gösterdim oda onayladı dayanamadık saat 3 gibi tekrar test yaptık oda aynısı oldu hemde öğle idrarı olmasına rağmen kopkoyu sonuç 2 test ve 2 çizgi çok belirgin ilk gebelimde bile bu kadar belirgin deildi bu sefer sonuç hemen çıktı hep derdimki bnm ne zaman koyu çizgim çıkıcak diye kızlarr ben buna göre hamileyim dimi şimdi napmam gerek?
evet cnm inanki çok uğurlu geldi:))))bnde öle ilk düşükle tanıştım burayla ve sizlerle adetlerim uzayınca ben hamile kalamam diyodum walla bnde çok şaşkıınım cnm son bi kaç gündür girememiştim ev bakıyoduk bugun kendi evimizide aldık kiradanda kurtulduk bugun hangi birine ne dicemizi şaşırdık eşimle ben.
tmm cnm dediğin gibi yapalım bi yandan randevuda alalım eşimde öle diyo :))))çok şaşkınım bu seferki başka diğerlerine benzemiyor cnm
ayyy o kadar oldu mu yaa maşallah zaman nasıl geçiyor dimi neslimcanlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.
çok sağol cnm bnm,evet ev alma telaşı vardı ondan dolayıda pek yazamadım yoğunduk,ztn bu ay hiç ama hiç beklemiyodum puzzle yaptım ev felan baktık derken:)))ilk gebeliği öğrendik testte sonra evi aldık ama aramızda gebelikten evi bile düşünmez olmuştum napıyım ama cnm ne stresler yaşıyoz biliyon şimdi kaldı 10 gün bu aralar ztn çok içim yanıyodu hep soğuk su istiyodu cnm bu arada neslecim kalp atışı ne zaman atmaya başlar bnm adetimin son gününe hesaplarsak 20 nisan son adetimdi drda dedi 5 hafta 6 günlük diye buna göre normalmi acaba sonuçlarım beta 3629du keseyi ayrıntılı ultrasonda gördük normal ultrasonda ufak bi parça gördük
çok sağol cnm bnm,evet ev alma telaşı vardı ondan dolayıda pek yazamadım yoğunduk,ztn bu ay hiç ama hiç beklemiyodum puzzle yaptım ev felan baktık derken:)))ilk gebeliği öğrendik testte sonra evi aldık ama aramızda gebelikten evi bile düşünmez olmuştum napıyım ama cnm ne stresler yaşıyoz biliyon şimdi kaldı 10 gün bu aralar ztn çok içim yanıyodu hep soğuk su istiyodu cnm bu arada neslecim kalp atışı ne zaman atmaya başlar bnm adetimin son gününe hesaplarsak 20 nisan son adetimdi drda dedi 5 hafta 6 günlük diye buna göre normalmi acaba sonuçlarım beta 3629du keseyi ayrıntılı ultrasonda gördük normal ultrasonda ufak bi parça gördük
canım çokkkkk sevindim anlatamam o kadar mutlu oldum ki haberini okuyunca allahıma şükürler olsun
kaç gündür giremiyordum bizim de bi yoğunluktur gitti bu aralar... şimdi uzanıp ta geçmişi okuyunca sevinçten fırladım yerimden gittim eşime anlattım çok mutlu oldum, rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah eviniz için de çok sevindim hayırlı olsun güle güle oturun iyi günlerde bebişinizi büyütün inşallah ayyyy ewpattt valla nasıl sevindim kızzzz
bizim de ev telaşesi var bu aralar... eminevim var duymamış olabilirsiniz canım ona girmiştik bi müddet önce taksitlerimizi ödüyorduk temmuz ayında da eğer evi bulmuş olursak taşıncas yani temmuz da para teslimimizi yapcaklar sonra banka kredisi gibi ödemelerimiz devam etcek... biz de ufak ufak aramaya başladık ama istanbulda fiyatlar çok fena neyse böyle işte
tekrar hayırlı olsun öpüyorum kocaman
allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasibetsin inşallah
ayyy o kadar oldu mu yaa maşallah zaman nasıl geçiyor dimi neslim
17 oluvermişin bile bizim de yarın randevumuz var bakalım bi ihtimal cinsiyet öğrenebiliris inşallah hayırlısı olsun minik sağlıklı olsun, herşey yolunda olsun da cinsiyetini geç öğrenmeye de razıyım süpriz olmasına bile
ve maalesef yeni gelen arkadaşlar oluyor...
çok geçmiş olsun canlar...
allahım tekrarından korusun inşallah bir dahakini sağlıkla kucağımıza almak nasibolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?