Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.

bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.

canim bazen kac ay ugrasiliyor hamile kalinmiyor bazen bir iliskiyle kaliniyor ondan bilinmez ki bu isler Allah'in isi.. her ne olursa olsun sizin hayriniza olsun insallah.

kızlar hepinize çok ama çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben inanıyorum ki sırayla hepimiz hamile hamile yazıcaz buralarda,neyse ben sabahtan başlayım ilk işimiz dra gitmek oldu 10 gibi gittik öle randevuda alamadık taaa 6 hazirana gün verdiler beklemedik çat kapı gittik sağolsun bugun çok ilgilendiler hastanede,ilk muane etti dr ultrasonda çok az bi parça gözüktü dr en garantisi kana bakalım dedi hemen acile yolladı beni kanı verdik sonucum 3629,09 kan sonucumu acildeki baktı :evet hayırlı olsun gebelik var dedi:acildeki dr daha ayrıntılı ultrasyona yolladı orda detaylı olunca kesemiz gözüktü şimdilik normal ama takip edilcek dedi vitamin ve progestan verdi 10 güne kadar tekrar yine gidicez hepsi çok ilgilendi devlet olmasına rağmen düşük olunca önceki hemen ilaçta verdiler şimdilik bnden bu kadar.
ev işimizde tmm kızlar artık bnmde bi evim oldu çok şükür 1 aya kadar ev boşalcak temmuz gibi ev telaşımızda var artık yavaştan yaparım napıym:))
bu arada neslecim senn adınada çok sevindim bizdeki heyecan bugun oldukça fazlaydı şimdi 10 gün beklicez seninde gözün aydın neslecim )
kızlar inşallah darısı ama inşallah darısı başınıza ben şimdikten çok heves yapmıyom sonucu üzücü olmasın diye hepinizi öpüyorum)

bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.
cok sukur cnm bnmm
canim bazen kac ay ugrasiliyor hamile kalinmiyor bazen bir iliskiyle kaliniyor ondan bilinmez ki bu isler Allah'in isi.. her ne olursa olsun sizin hayriniza olsun insallah.
tedavim varken ne bileyim yaa zaten rahim deforme olmus hamile bile kalsam kaybederim korkum ondan
cnm ole fakat bnm rahimde bozukluk var bebeklerim buyuyemiyor insAllah tedavim bitsin ondan sonra hamis kalayim

cnm ole evettte gebelik olsa bile kendiliginden sonlanir dusunmeden edemiyorum esim bidaha yaklasmasin yanima yaaa

canim benim insallah her sey cok duzgun, tatli tatli ilerleyecek ve gittikce o korkunu atacaksin uzerinden. yeni ev yeni bebis, bebisin kismetiyle gelecek insallah. bol bol su ic ewpatcigim, cok yorma kendini sakin, ilac verdilerse ihmal etme.

haklisin canim korkunu cok iyi anliyorum ama Allah gonlune gore de verecek buna da inaniyorum, bir daha ki doktorun ne zaman?? hemen kontrol de eder hamile kalmis misin diye.

haklisin canim korkunu cok iyi anliyorum ama Allah gonlune gore de verecek buna da inaniyorum, bir daha ki doktorun ne zaman?? hemen kontrol de eder hamile kalmis misin diye.

Randevu bekliyorum hastanedenn cnm
Buyuk ihtimal 3 hafta sonra alirim randevuyu
Bakicam

ewpat canım hayırlı olsun çok sevindim yaa maşallah maşallah darısı başımıza inşallah:)

benim de bu ay adet günümden 3 gün önce kahvemsi çok az akıntı geldi ben de yerleşme kanaması sandım ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama bugün adetim geldi şimdi ben adetimin ilk günü olarak söktüğü günü mü baz alıcam yoksa lekelerin gelmeye başladığı günü mü ???hiç böyle sökmediği olmamıştı da eğer lekelerin geldiği günü sayarsam düzeni bozuldu demektir
eh bu ay o kadar yoğunlaştım ki hamile kalmaya böyle olması normal heralde

canim benim insallah her sey cok duzgun, tatli tatli ilerleyecek ve gittikce o korkunu atacaksin uzerinden. yeni ev yeni bebis, bebisin kismetiyle gelecek insallah. bol bol su ic ewpatcigim, cok yorma kendini sakin, ilac verdilerse ihmal etme.

çok sağol cnm bnm,evet ev alma telaşı vardı ondan dolayıda pek yazamadım yoğunduk,ztn bu ay hiç ama hiç beklemiyodum puzzle yaptım ev felan baktık derken:)))ilk gebeliği öğrendik testte sonra evi aldık ama aramızda gebelikten evi bile düşünmez olmuştum napıyım ama cnm ne stresler yaşıyoz biliyon şimdi kaldı 10 gün bu aralar ztn çok içim yanıyodu hep soğuk su istiyodu cnm bu arada neslecim kalp atışı ne zaman atmaya başlar bnm adetimin son gününe hesaplarsak 20 nisan son adetimdi drda dedi 5 hafta 6 günlük diye buna göre normalmi acaba sonuçlarım beta 3629du keseyi ayrıntılı ultrasonda gördük normal ultrasonda ufak bi parça gördük

çok tşk ederim cnm inşallah tabikide sıra sizlere:)))
cnm bnce lekelerin geldiği deilde adetinin tam geldiği güne sayman lazım diye biliyom.

çok tşk ederim cnm:)))))inşallah sizlerde sıra,yok cnm ztn şu an evi boşaltmalarını beklicez 1 aya başlar bnm telaş kendimi yormam merak etmeyin:)

SENIN haberinle keyfim yerine geldi inan guzelim gozumuz aydin kimse nin kollari bos kalmasin insAllah allahim tammina erdirsin umutlarin bittigi yerde bir filiz yeseriri ne guzel umudumsunuz benimmm

tşk ederim amin cnm çok sağolun bugun ağlamamak için kendimi hep zor tuttum eşim sakın ağlama diye hep tembihliyodu zor dayandım valla:)
seninde tedavi süren bitsin sonra sende iiyi haberler vericen bizlere:)

canım çokkkkk sevindim anlatamam o kadar mutlu oldum ki haberini okuyunca allahıma şükürler olsun
kaç gündür giremiyordum bizim de bi yoğunluktur gitti bu aralar... şimdi uzanıp ta geçmişi okuyunca sevinçten fırladım yerimden gittim eşime anlattım çok mutlu oldum, rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah eviniz için de çok sevindim hayırlı olsun güle güle oturun iyi günlerde bebişinizi büyütün inşallah ayyyy ewpattt valla nasıl sevindim kızzzz

bizim de ev telaşesi var bu aralar... eminevim var duymamış olabilirsiniz canım ona girmiştik bi müddet önce taksitlerimizi ödüyorduk temmuz ayında da eğer evi bulmuş olursak taşıncas yani temmuz da para teslimimizi yapcaklar sonra banka kredisi gibi ödemelerimiz devam etcek... biz de ufak ufak aramaya başladık ama istanbulda fiyatlar çok fena neyse böyle işte
tekrar hayırlı olsun öpüyorum kocaman
allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasibetsin inşallah

ayyy o kadar oldu mu yaa maşallah zaman nasıl geçiyor dimi neslim
17 oluvermişin bile bizim de yarın randevumuz var bakalım bi ihtimal cinsiyet öğrenebiliris inşallah hayırlısı olsun minik sağlıklı olsun, herşey yolunda olsun da cinsiyetini geç öğrenmeye de razıyım süpriz olmasına bile

ve maalesef yeni gelen arkadaşlar oluyor...
çok geçmiş olsun canlar...
allahım tekrarından korusun inşallah bir dahakini sağlıkla kucağımıza almak nasibolsun

canim burda sesi anca daha yeni dinlettiler ama kalbin atisini ekranda gosteriyorlar ben il krandevuma 5 hafta+6 gunlukken gitmisim simdi baktim defterime ekranda atan kalbi gormustuk fakat sesini dinletmiyorlar burda buyuyene kadar dedigim gibi

bir de bu beta degerlere cok takilma,duzgun yukselsin yeter. herkeste degerler farkli oluyor

canim bizim topikte bir suru erken cinsiyet ogrenenin cinsiyetler bu hafta degisti biliyor musun?? ayni bana dedikleri gibi yuzde 80 kiz dedikleri bir arkadasin oglu oluyormus mesela..ben de kiz diye cok kaptirdim bakalim ayrintilida yuzde yuz cikacak birden bire bir pipi cikarsa baya sasirabiliriz. cok saol canim masallah hepimize ben dun cok ayakta durdum bir ara baya acidi canim sonra cok kizdim kendime niye ayakta durdum o kadar diye. dikkat etmeliyiz.
yeni gelen arkadaslarimiz ve diger arkadaslarimizin da bir an once saglikli bir bicimde gobuslerinin dolmasi dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…