• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim burda sesi anca daha yeni dinlettiler ama kalbin atisini ekranda gosteriyorlar ben il krandevuma 5 hafta+6 gunlukken gitmisim simdi baktim defterime ekranda atan kalbi gormustuk fakat sesini dinletmiyorlar burda buyuyene kadar dedigim gibi

hmm anladım cnm, bnmde hesabıma göre dr gittiğim ilk gün 5 +6 oluyo ama bu bnm hesabım drlar sağolsun çok ilgilendi fakat tam olarak ne kadarlık onu demediler bnde sormadım başka şeyler sordum:)demek sizin orda farklı e tabi burası gibi olmaz cnm

canım çokkkkk sevindim anlatamam o kadar mutlu oldum ki haberini okuyunca allahıma şükürler olsun :16:
kaç gündür giremiyordum bizim de bi yoğunluktur gitti bu aralar... şimdi uzanıp ta geçmişi okuyunca sevinçten fırladım yerimden gittim eşime anlattım çok mutlu oldum, rabbim sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah eviniz için de çok sevindim hayırlı olsun güle güle oturun iyi günlerde bebişinizi büyütün inşallah ayyyy ewpattt valla nasıl sevindim kızzzz :52:

bizim de ev telaşesi var bu aralar... eminevim var duymamış olabilirsiniz canım ona girmiştik bi müddet önce taksitlerimizi ödüyorduk temmuz ayında da eğer evi bulmuş olursak taşıncas yani temmuz da para teslimimizi yapcaklar sonra banka kredisi gibi ödemelerimiz devam etcek... biz de ufak ufak aramaya başladık ama istanbulda fiyatlar çok fena neyse böyle işte
tekrar hayırlı olsun öpüyorum kocaman
allahım tüm isteyenlere en hayırlı zamanda nasibetsin inşallah :16:

ayyy o kadar oldu mu yaa maşallah zaman nasıl geçiyor dimi neslim
17 oluvermişin bile bizim de yarın randevumuz var bakalım bi ihtimal cinsiyet öğrenebiliris inşallah hayırlısı olsun minik sağlıklı olsun, herşey yolunda olsun da cinsiyetini geç öğrenmeye de razıyım süpriz olmasına bile :52:

ve maalesef yeni gelen arkadaşlar oluyor...
çok geçmiş olsun canlar...
allahım tekrarından korusun inşallah bir dahakini sağlıkla kucağımıza almak nasibolsun

cnm çok ama çok tşk ederim:)sevincini öyle güzel yazıp dile getirmişinki:) beni çok mutlu ettin sanki çok samimi bi arkadaşımla telefonla konuşmuş gibi cnm çok sağol hiç beklemiyodum bnde hatırlarsan geçen aydan adetim gecikmişti onun gibi sandım meğer deilmiş çok sürpriz oldu bizede,bizde bu aralar ev telaşı vardı ev bakıyodu aklımdan bile geçmiyodu hamile olduğum olduğum 2 sürpriz bi arada yaşadık,bizimde ev işi çok telaşlı geçti adam evi önce sattı bize sonra vazgeçti felan neyseki aynı evi tekrar aldık bzmde krediyle oldu,çocuk gibi mutluyuz eşimle:D
cnm sende kendine dikkat olurmu cinsiyeti ne olursa olsun bize yaz mutlaka,bnde henüz mide bulantısı yok sabahları uyanınca güya öle olurmuş ya 1 2 gündür yemekten sonra başlıyo o kadar senin ne zamandı cnm mide bulantın bnm ilaçlar biraz beni halsiz bırakıyo düşük yapmamak için verdi oda uyku yaparmış.

hmm anladım cnm, bnmde hesabıma göre dr gittiğim ilk gün 5 +6 oluyo ama bu bnm hesabım drlar sağolsun çok ilgilendi fakat tam olarak ne kadarlık onu demediler bnde sormadım başka şeyler sordum:)demek sizin orda farklı e tabi burası gibi olmaz cnm

bir de kalp sesi de her bebekte farkli zamanda duyulabiliyor canim kimi 5-6 haftalikken duyuyor kimi 7 haftalik ondan merak etme ;)

cnm çok ama çok tşk ederim:)sevincini öyle güzel yazıp dile getirmişinki:) beni çok mutlu ettin sanki çok samimi bi arkadaşımla telefonla konuşmuş gibi cnm çok sağol hiç beklemiyodum bnde hatırlarsan geçen aydan adetim gecikmişti onun gibi sandım meğer deilmiş çok sürpriz oldu bizede,bizde bu aralar ev telaşı vardı ev bakıyodu aklımdan bile geçmiyodu hamile olduğum olduğum 2 sürpriz bi arada yaşadık,bizimde ev işi çok telaşlı geçti adam evi önce sattı bize sonra vazgeçti felan neyseki aynı evi tekrar aldık bzmde krediyle oldu,çocuk gibi mutluyuz eşimle:D
cnm sende kendine dikkat olurmu cinsiyeti ne olursa olsun bize yaz mutlaka,bnde henüz mide bulantısı yok sabahları uyanınca güya öle olurmuş ya 1 2 gündür yemekten sonra başlıyo o kadar senin ne zamandı cnm mide bulantın bnm ilaçlar biraz beni halsiz bırakıyo düşük yapmamak için verdi oda uyku yaparmış.

benim mide bulantisi 8. hafta basladi canim 13. haftanin bitimine kadar surdu, insallah az olur senin!

bugün erkenciyim kızlar
hem temizlik var beni bekleyen, hem de 17.40 randevumuz var bugün çok heycanlıyım inşallah güzel haberler alırız, dua edin olur mu benim için

canim bizim topikte bir suru erken cinsiyet ogrenenin cinsiyetler bu hafta degisti biliyor musun?? ayni bana dedikleri gibi yuzde 80 kiz dedikleri bir arkadasin oglu oluyormus mesela..ben de kiz diye cok kaptirdim bakalim ayrintilida yuzde yuz cikacak birden bire bir pipi cikarsa baya sasirabiliriz. cok saol canim masallah hepimize ben dun cok ayakta durdum bir ara baya acidi canim sonra cok kizdim kendime niye ayakta durdum o kadar diye. dikkat etmeliyiz.
yeni gelen arkadaslarimiz ve diger arkadaslarimizin da bir an once saglikli bir bicimde gobuslerinin dolmasi dilegiyle

haklısın neslim, bizim topikte bile değişti diyen oldu erken belli olup erkenden değişti yani... ki bence hala garanti değil :9:
ben her ikisini de çok istediğim için ilki farketmez. her ikisine de çok sevinirim ama içime hep kız doğdu kız olursa çok sevincem erkek olursa hem çok şaşırcam hem de çok sevincem :52: bakalım hayırlısı...
rabbim tüm isteyenlere nasibetsin bizimkini de sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

ayyy canım yaaaa gerçekten yakın bi arkadaşımı duysam belki bu kadar sevinmezdim ewpat çünkü burda yaşadıklarımız aynı düşük yaşamak, krtj olmak, adet düzensizliği, yumurtlamalar, batlar hepsi ayrı psikolojik sıkıntı ve bunu en iyi aynı şeyi yaşayanlar anlar... kii yine de hamdolsun allahım başka dertlerden sıkıntılardan korusun...
bu topikte duyduğum hamile haberleri beni çok mutlu etti valla, benden sonra minik peşinden sen... bak diyoduk her aya biri çıkçak inşallah diye senin bebiş uğurlu gelsin de çifter çifter çıkılır artık inşallah :16:
yaa inanki kafayı başka şeylere yöneltmek ii geliyo bak puzzle dı spordu derken kendine bi meşgaleler buldun ev araması falan hooopp üstüne bebiş bundan güzel süpriz varmı, darısı tüm isteyenlere inşallah
cinsiyeti öğrenirsek yazıcam canım, benim bulantım olmadı çok şükür sadece aşırı halsizlik arada baş dönmeleri birara lekelenmem olmuştu, o progestan fenaa uyku yapıyo sarhoşa çeviriyodu resmen sonra başka bi ilaç daha kullanmıştım çoğunlukla dinlendim mecbur olmadıkça gitmedim bi yerlere bak sen de yorma kendini kocana da söyle işler mişler azcık birikiversin
yapsan bile dinlene dinlene, sakın hızlı hareket etme koru canım kendini.
allaha emanet ol bi sorun olursa bildiğim kadar yardımcı olurum canım çok öptüm

buarada mahtuana bayadır görünmüyor dimi?

kızlar hepinize çok ama çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben inanıyorum ki sırayla hepimiz hamile hamile yazıcaz buralarda,neyse ben sabahtan başlayım ilk işimiz dra gitmek oldu 10 gibi gittik öle randevuda alamadık taaa 6 hazirana gün verdiler beklemedik çat kapı gittik sağolsun bugun çok ilgilendiler hastanede,ilk muane etti dr ultrasonda çok az bi parça gözüktü dr en garantisi kana bakalım dedi hemen acile yolladı beni kanı verdik sonucum 3629,09 kan sonucumu acildeki baktı :evet hayırlı olsun gebelik var dedi:acildeki dr daha ayrıntılı ultrasyona yolladı orda detaylı olunca kesemiz gözüktü şimdilik normal ama takip edilcek dedi vitamin ve progestan verdi 10 güne kadar tekrar yine gidicez hepsi çok ilgilendi devlet olmasına rağmen düşük olunca önceki hemen ilaçta verdiler şimdilik bnden bu kadar.
ev işimizde tmm kızlar artık bnmde bi evim oldu çok şükür 1 aya kadar ev boşalcak temmuz gibi ev telaşımızda var artık yavaştan yaparım napıym:))
bu arada neslecim senn adınada çok sevindim bizdeki heyecan bugun oldukça fazlaydı şimdi 10 gün beklicez seninde gözün aydın neslecim ;))
kızlar inşallah darısı ama inşallah darısı başınıza ben şimdikten çok heves yapmıyom sonucu üzücü olmasın diye hepinizi öpüyorum;))

Canım çok tebrik ederim, çok sevindim. Allah Hayırlı uğurlu eylesin.bebek kısmetiyle gelir derler, bak hem bebiş hem ev ne güzel olmuş.
bizde evimizi bu yıl aldık, bir de bebişimiz olursa yuvarlanıp gideceğiz hayatta... :)

kızlar hepinize çok ama çok tşk ederim güzel dilekleriniz için ben inanıyorum ki sırayla hepimiz hamile hamile yazıcaz buralarda,neyse ben sabahtan başlayım ilk işimiz dra gitmek oldu 10 gibi gittik öle randevuda alamadık taaa 6 hazirana gün verdiler beklemedik çat kapı gittik sağolsun bugun çok ilgilendiler hastanede,ilk muane etti dr ultrasonda çok az bi parça gözüktü dr en garantisi kana bakalım dedi hemen acile yolladı beni kanı verdik sonucum 3629,09 kan sonucumu acildeki baktı :evet hayırlı olsun gebelik var dedi:acildeki dr daha ayrıntılı ultrasyona yolladı orda detaylı olunca kesemiz gözüktü şimdilik normal ama takip edilcek dedi vitamin ve progestan verdi 10 güne kadar tekrar yine gidicez hepsi çok ilgilendi devlet olmasına rağmen düşük olunca önceki hemen ilaçta verdiler şimdilik bnden bu kadar.
ev işimizde tmm kızlar artık bnmde bi evim oldu çok şükür 1 aya kadar ev boşalcak temmuz gibi ev telaşımızda var artık yavaştan yaparım napıym:))
bu arada neslecim senn adınada çok sevindim bizdeki heyecan bugun oldukça fazlaydı şimdi 10 gün beklicez seninde gözün aydın neslecim ;))
kızlar inşallah darısı ama inşallah darısı başınıza ben şimdikten çok heves yapmıyom sonucu üzücü olmasın diye hepinizi öpüyorum;))

Allaaaaaaahhhhhhhhhh :64::64::62: :118::118::122::119::129::124::118:
halay başı olcam demiştim ama :1: çok sevindim ne güzel bi süpriz oldu bu :8:
Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıkla kucakla bebeğini inşallah :46:
taşınan hamile kalıyo bu topikte ya kimdi biri daha öyle olmuştu sanki :27:

Kızlar çarşambadan beri az az akıntım vardı koyu sarı ama açık kahveye döndü ve arttı.
Perşembe akşam acile gittim bebek iyi deyip yolladılar.
Ertesi gün doktorumu aradım gel bakalım akıntın olduğu sürece sen risklisin dedi.
İğne yaptı progestan devam dedi ve 1 hafta yatış verdi.Şimdi yine evde yatıyorum sürekli.
Bu arada bizim yaramaz kıvırmaya başlamıştı kıçı başı oynuyodu :1:
neyse ki onu görünce moralim düzeldi.şu akıntılardan bi kurtulsam hayırlısıyla yaa :50:

Canım çok tebrik ederim, çok sevindim. Allah Hayırlı uğurlu eylesin.bebek kısmetiyle gelir derler, bak hem bebiş hem ev ne güzel olmuş.
bizde evimizi bu yıl aldık, bir de bebişimiz olursa yuvarlanıp gideceğiz hayatta... :)
inşallah o da olur canım sıra size geldi :8: haydi bir bir gelsin hamiş haberleri inşallah... :16:

Kızlar çarşambadan beri az az akıntım vardı koyu sarı ama açık kahveye döndü ve arttı.
Ertesi gün doktorumu aradım gel bakalım akıntın olduğu sürece sen risklisin dedi.
İğne yaptı progestan devam dedi ve 1 hafta yatış verdi.Şimdi yine evde yatıyorum sürekli.
neyse ki onu görünce moralim düzeldi.şu akıntılardan bi kurtulsam hayırlısıyla yaa :50:
olsun canım hiç canını sıkma şu lekelere oluyo maalesef
bizim aralık topiğinde bi arkadaşın cumartesi günü eşiyle çarşıdayken aşırı şekilde kanaması başlamış bi bijuteriye girmişler, yerler, elbisesi, ambulansa binene kadar yollar ve ambulans battı diye anlattı
hatta detaylarını bugün yazmıştı okuyabilirsin cemredeniz ismi.
çok şükür ki bebeği sağlıklı ve onunla
allah korusun neler oluyo işte
allahım her türlü dertlerden tasalardan korusun...
bak oynamaya da başlamış zilli :9: zilli mi afacan mı bakcas artık :22:
belkim bizim de bugün belli olur rengi bakalım
sağlıklı olsun da herşey yolunda olsun yeter ki farketmess :16:

canım ne güzel maşallah bak ne güzel işte o lekeler bence aspirinden iğneden falandır merak etme iyi olacak herşey...sen dinlenmene bak.ben bu ay hamile kalamadım ve hala adet olamadım 3 gün geçti ama test negatif bilmiyorum niye böyle oldu bide sen hiç ovülasyon testi kullanmışmıydın tatlım...kendine iyi bak bizi habersiz bırakma

ayyy canım yaaaa gerçekten yakın bi arkadaşımı duysam belki bu kadar sevinmezdim ewpat çünkü burda yaşadıklarımız aynı düşük yaşamak, krtj olmak, adet düzensizliği, yumurtlamalar, batlar hepsi ayrı psikolojik sıkıntı ve bunu en iyi aynı şeyi yaşayanlar anlar... kii yine de hamdolsun allahım başka dertlerden sıkıntılardan korusun...
bu topikte duyduğum hamile haberleri beni çok mutlu etti valla, benden sonra minik peşinden sen... bak diyoduk her aya biri çıkçak inşallah diye senin bebiş uğurlu gelsin de çifter çifter çıkılır artık inşallah :16:
yaa inanki kafayı başka şeylere yöneltmek ii geliyo bak puzzle dı spordu derken kendine bi meşgaleler buldun ev araması falan hooopp üstüne bebiş bundan güzel süpriz varmı, darısı tüm isteyenlere inşallah
cinsiyeti öğrenirsek yazıcam canım, benim bulantım olmadı çok şükür sadece aşırı halsizlik arada baş dönmeleri birara lekelenmem olmuştu, o progestan fenaa uyku yapıyo sarhoşa çeviriyodu resmen sonra başka bi ilaç daha kullanmıştım çoğunlukla dinlendim mecbur olmadıkça gitmedim bi yerlere bak sen de yorma kendini kocana da söyle işler mişler azcık birikiversin
yapsan bile dinlene dinlene, sakın hızlı hareket etme koru canım kendini.
allaha emanet ol bi sorun olursa bildiğim kadar yardımcı olurum canım çok öptüm

buarada mahtuana bayadır görünmüyor dimi?[/QUOTE]

cnm tekrar çok tşk ederim,bnde sizlerin hamile haberini okuyunca inan bnde çok seviniyodum umut oluyodu bizlere:))))
inşallah sırayla kızlarda gelicek arkamızdan:D cnm gerçekten ne zaman kafadan çıkardım o zmn oldu,ilk önce kendime söz verdim sonra eşime çünkü şükürler olsunki hiç bi sorunumuz yoktu olmaması için neyse önce sözümü verdim,sonra diyet ve spora başladım ardından 2000 parçalık puzzle arada temizlik yemek derken e bide bağ bahçe işleri bide eşimin babasının koca bi bahçesi var her sene bişeyler ekerler onlar eker ben anca toplarım derken inan çok yoğundum e bide sonradan ev bakma işi çıkınca hep bi yoğunluk hep okumuştum başka topiklerde ne zaman bebek işini kafadan çıkarınca o zmn anne adayları hamile kalmış:D
gerçekten çok iii oluyo kafadan çıkarmak.
aynen cnm progestan fena uyku yapıyo banada günde 3 tane bide vitamin verdi gündüz uykusunuda sevmem ama napalım artık çok şükür cnm leke felan olmadı bnde bnmde korkulu rüyam:(
sağol cnm inan melek gibi bi kocam var şimdiden başladı panik atakları,merak etme cnm şmdilik öle ağır felan kaldırmıyom ev alınca temizlik yapasımda gelmiyor yapmıcam ztn tmm cnm bişey olursa mutlaka sorucam :DD
evet mahtuana gözükmüyor nedense

Amin....cnm çok tşk ederim:)evet cnm önce bebek müjdesi sonra ertesi günü evi aldık:D
olur cnm inşallah olur merak etme ama bnden tavsiye eğer istersen tabi öncelikle çok sıkıntı yapmamak ben ne zaman aklımdan çıkardım o zmn oldu,tabi senide anlıyom bnde aynı şeyleri yaşadım demesi kolay gibi ama üzülmemeye çalış cnm bak evi almışınız bebekte arkadan gelir,ben buraya eşimin yanına ta uzaklardan geldim burada kimsem yok ama hep mücadele ettim belki inanmıcaksınız ama burda hiç ama hiç arkadaşım yok buna rağmen hep bişeylerle uğraştım kafamı dağıttım kimsenin yapamadığı şeyler yaptım,bebeğimin olmasını hep bü yüzden istedim bana arkadaş olsun diye gerçekten:)

Allaaaaaaahhhhhhhhhh :64::64::62: :118::118::122::119::129::124::118:
halay başı olcam demiştim ama :1: çok sevindim ne güzel bi süpriz oldu bu :8:
Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıkla kucakla bebeğini inşallah :46:
taşınan hamile kalıyo bu topikte ya kimdi biri daha öyle olmuştu sanki :27:

amin cnm çok sağol,evet hemde nasıl bi sürpriz oldu bi bilsen ama çok iiii oldu cnm ztn çok istiyoduk:)
bnmki tam tersi olcak önce hamile kaldım sonra inşallah taşıncaz cnm:)

nerden başlıcamı bilemedim neyse adetimden giriş yapıyım ben bu ayda geçen ay gibi adetim 12 gün gecikti sandım hiç ama hiç aklımdan geçmiyodu,adetim gelmeyince 'eyvah'dedim kara kara düşünmeye başladım adetimde gelmiyor ve kesin bende doğurganlık kalmadı diye neyse en son çare test yapalımda sonra dra gidelim dedik gecikme var diye dün öğlen test aldık bu sabah ilk idrarla yaptım sabah 9 gibi veeee ilk pozitif sonrada ikinci çizgi belirdi inanamadım eşime gösterdim oda onayladı dayanamadık saat 3 gibi tekrar test yaptık oda aynısı oldu hemde öğle idrarı olmasına rağmen kopkoyu sonuç 2 test ve 2 çizgi çok belirgin ilk gebelimde bile bu kadar belirgin deildi bu sefer sonuç hemen çıktı hep derdimki bnm ne zaman koyu çizgim çıkıcak diye kızlarr ben buna göre hamileyim dimi şimdi napmam gerek?

ewpatttt uzun zamandır giremiyordum yeni gördüümmm hamişmişsinnn nasılll mutlu oldum anlatamam şuan mutluluktan ağlıyorummm hüngür hüngür hemde. kendi hamile haberimi almış gibi sevindim :16::16: rabbim nazarlardan korusun tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :nazar: çok güzel bir haber oldu canım evinizde hayırlı olsun bu arada yeni evinizde bebeğin sen eşin mutlu olun inşallah..... tek tek hamiş haberleri geliyor inşallah arkandanda bizler geliriz rabbim nasip ederse

buarada mahtuana bayadır görünmüyor dimi?

canımmm sağol yaa beni düşünüp sormuşsun yine evet giremiyordum yoğunluk yüzünden az kaldı zaman evi toparlama gidecek eşyaları ayarlama felan bide eşim gitmişti bitlise ev felan tutmak için bende annemlerde kaldım bayadır giremiyordum eve bugün geldim bi bakayım dedim valla çok mutlu bi haber gördüm ewpat hamişmiş inşallah bizede sıra gelir umutsuz olsamda.... sen nasılsın canım yaa bebeğin nasıl cinsiyetini öğrendin mi

bu arada yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun keşke bu topiğe uğramasalardı ama kısmet rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın kimseye herkesede en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin inşallah

canim ohh masallah kipirdamaya baslamis mi bu cok guzel bir haber :))))

bizim kasim topiginde kipkirmizi kanamasi olan hatta parca parca kanamasi gelen oldu. cok sukur bebekleri iyi,ondan moralini bozma hic canim!

olsun canım hiç canını sıkma şu lekelere oluyo maalesef
bizim aralık topiğinde bi arkadaşın cumartesi günü eşiyle çarşıdayken aşırı şekilde kanaması başlamış bi bijuteriye girmişler, yerler, elbisesi, ambulansa binene kadar yollar ve ambulans battı diye anlattı
hatta detaylarını bugün yazmıştı okuyabilirsin cemredeniz ismi.
çok şükür ki bebeği sağlıklı ve onunla
allah korusun neler oluyo işte
allahım her türlü dertlerden tasalardan korusun...
bak oynamaya da başlamış zilli :9: zilli mi afacan mı bakcas artık :22:
belkim bizim de bugün belli olur rengi bakalım
sağlıklı olsun da herşey yolunda olsun yeter ki farketmess :16:
canım ben sizin topiğe de yakın olduğum için orayı da takip ediyorum evet cemreyi okudum valla çok üzüldüm
adet mi gördü acaba noldu o haftada bile böyle aşırı kanama oluyo yani
allah esirgesin canım
sen de bizim cimcimenin cinsiyetini bize haber ver hee benim içimden erkek geçiyo senin oğlun olabilir
veya kız :52:
ayy hayırlısı olsun daa
canım ne güzel maşallah bak ne güzel işte o lekeler bence aspirinden iğneden falandır merak etme iyi olacak herşey...sen dinlenmene bak.ben bu ay hamile kalamadım ve hala adet olamadım 3 gün geçti ama test negatif bilmiyorum niye böyle oldu bide sen hiç ovülasyon testi kullanmışmıydın tatlım...kendine iyi bak bizi habersiz bırakma
sağol canım desteğin için inşallah aspirindendir ben de ondan deyip geçiyorum
ultrasonda kanama alanı yok dedi doktor anlamadım valla bu benim artık normal hamilelik akıntım mıdır nedir çözemedim
ben 3 gün falan geç yumurtlamıştım tatlım ovu testi kullandım hamile kaldığım ay
ilk ay benim de olmadı.belki sen geç yumurtladığın için henüz testte çıkmamıştır bak bizim ewpat da süpriz yaptı resmen :9:
inşallah öyledir senin de kuzuu
canim ohh masallah kipirdamaya baslamis mi bu cok guzel bir haber :))))

bizim kasim topiginde kipkirmizi kanamasi olan hatta parca parca kanamasi gelen oldu. cok sukur bebekleri iyi,ondan moralini bozma hic canim!

evet tatlım ya sallanıyodu sağa sola zavallı eşim bi denk gelemedi hep işteydi ben tek gördüm şimdi bana inanmıyo adam :1:
ben de çok kanaması olup doğum yapan okudum ama sen de yaşadın bilirsin insanın sinirleri bozuluyo bi süre sonra işte ister istemez
eve ultrason cihazı alsak arada baksak rahatlicaz da :1:

Back
X