ayyy canım yaaaa gerçekten yakın bi arkadaşımı duysam belki bu kadar sevinmezdim ewpat çünkü burda yaşadıklarımız aynı düşük yaşamak, krtj olmak, adet düzensizliği, yumurtlamalar, batlar hepsi ayrı psikolojik sıkıntı ve bunu en iyi aynı şeyi yaşayanlar anlar... kii yine de hamdolsun allahım başka dertlerden sıkıntılardan korusun...
bu topikte duyduğum hamile haberleri beni çok mutlu etti valla, benden sonra minik peşinden sen... bak diyoduk her aya biri çıkçak inşallah diye senin bebiş uğurlu gelsin de çifter çifter çıkılır artık inşallah

yaa inanki kafayı başka şeylere yöneltmek ii geliyo bak puzzle dı spordu derken kendine bi meşgaleler buldun ev araması falan hooopp üstüne bebiş bundan güzel süpriz varmı, darısı tüm isteyenlere inşallah
cinsiyeti öğrenirsek yazıcam canım, benim bulantım olmadı çok şükür sadece aşırı halsizlik arada baş dönmeleri birara lekelenmem olmuştu, o progestan fenaa uyku yapıyo sarhoşa çeviriyodu resmen sonra başka bi ilaç daha kullanmıştım çoğunlukla dinlendim mecbur olmadıkça gitmedim bi yerlere bak sen de yorma kendini kocana da söyle işler mişler azcık birikiversin
yapsan bile dinlene dinlene, sakın hızlı hareket etme koru canım kendini.
allaha emanet ol bi sorun olursa bildiğim kadar yardımcı olurum canım çok öptüm
buarada mahtuana bayadır görünmüyor dimi?[/QUOTE]
cnm tekrar çok tşk ederim,bnde sizlerin hamile haberini okuyunca inan bnde çok seviniyodum umut oluyodu bizlere:))))
inşallah sırayla kızlarda gelicek arkamızdan

cnm gerçekten ne zaman kafadan çıkardım o zmn oldu,ilk önce kendime söz verdim sonra eşime çünkü şükürler olsunki hiç bi sorunumuz yoktu olmaması için neyse önce sözümü verdim,sonra diyet ve spora başladım ardından 2000 parçalık puzzle arada temizlik yemek derken e bide bağ bahçe işleri bide eşimin babasının koca bi bahçesi var her sene bişeyler ekerler onlar eker ben anca toplarım derken inan çok yoğundum e bide sonradan ev bakma işi çıkınca hep bi yoğunluk hep okumuştum başka topiklerde ne zaman bebek işini kafadan çıkarınca o zmn anne adayları hamile kalmış

gerçekten çok iii oluyo kafadan çıkarmak.
aynen cnm progestan fena uyku yapıyo banada günde 3 tane bide vitamin verdi gündüz uykusunuda sevmem ama napalım artık çok şükür cnm leke felan olmadı bnde bnmde korkulu rüyam

sağol cnm inan melek gibi bi kocam var şimdiden başladı panik atakları,merak etme cnm şmdilik öle ağır felan kaldırmıyom ev alınca temizlik yapasımda gelmiyor yapmıcam ztn tmm cnm bişey olursa mutlaka sorucam

D
evet mahtuana gözükmüyor nedense